Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.548
- Πόντοι
- 29.667
Γουστάρω.Δες υπογραφή άνδρα, Άρης λέει,Αφού έχετε κοινή ομάδα θα σας πάρω παρτουζα!!!!
Πλάκα πλάκα είμαι μέσα!!!
Γουστάρω.Δες υπογραφή άνδρα, Άρης λέει,Αφού έχετε κοινή ομάδα θα σας πάρω παρτουζα!!!!
Αν δεν περάσουμε αύριο (και νομίζω ότι πάλι θα τον πιούμε) ,δεν θα μιλιεμαι!!!Εμενα κουμπάρε μην μέ απειλείς.....
Καί τρελός ειμαι καί Αριανός ειμαι και άν δέν περάσουμε αύριο θα απαγάγω τήν κουμπάρα καί θά τήν καρατήσω μέχρι νά μού περάσουν τά νεύρα......
Ο άντρας σου και ο κουμπάρος σου πότε δεν θα κάνουν κάτι τέτοιο.Κοιτάξτε να με ρεζιλεψετε τώρα που φεύγω !!! Προβολή συνημμένου 872487
...ναι, ενω τωρα τα στελνεις για τσαιΑ μπράβο!!!!Ωραία τα λες!!Που να δεις σε λίγα χρόνια που θα παω κατηγορία κουγκαρ ...δεν θ αφήνω νεαρό για νεαρό ήσυχο!!
Καλο απογευμα και απο εμας....Κουγκαρ?????Α μπράβο!!!!Ωραία τα λες!!Που να δεις σε λίγα χρόνια που θα παω κατηγορία κουγκαρ ...δεν θ αφήνω νεαρό για νεαρό ήσυχο!!
Ε καλα ειναι, το προβλημα ειναι να τα κατεβάζεις.Ε άμα νευριάσω, 2,3 τα ρίχνω.. χαχαχα!!!
Η ζωή είναι πολύ μικρή για να πίνεις φτηνό κρασί. –Απο αυτά που μας αρέσουν .
Τα καλύτερα κρασιά αυτά παρεπιπτόντως
Πρόστυχα και προσβλητικά ειναι πολυ κοντα, ευκολα μπερδευονταιΝα λέτε ότι γουστάρετε, και ο χαβαλές μ αρέσει και για πρόστυχα λόγια πετάω την σκούφια μου,το μόνο που δεν μ αρέσει, να με προσβάλλουν...
ΣωστονΗ ζωή είναι πολύ μικρή για να πίνεις φτηνό κρασί. –
Σ άρεσε ε;
Το φθινοπωρο πάλι...Σπάνια έως ποτέ μου κάνεις κοπλιμέντα, φυσικά μ αρέσε...
Ποιος στην χάρη μου...Το φθινοπωρο πάλι
Δεν εχεις αναγκη εσύΠοιος στην χάρη μου...
Εμεις σεμνοι ειμαστε, εσυ ομως..Απολαυστική η παρέα σας,πάω όμως τώρα ..εσείς να είστε σεμνοί, έχουμε πολυκόσμο που μας χαζεύει.!χαχαχαχα!!
Φαίνεται και το νυχακι μου εδώ το κόκκινο..χμ ωραία φωτο, ε;Εμεις σεμνοι ειμαστε, εσυ ομως..
Κοντά νυχια, δε γρατζουνας πλατες εσύ;Φαίνεται και το νυχακι μου εδώ το κόκκινο..χμ ωραία φωτο, ε;
Υπέροχα βυζάκια.. και σωστή επιλογή χρώματος για κοντό νυχάκι θαρρώ.Φαίνεται και το νυχακι μου εδώ το κόκκινο..χμ ωραία φωτο, ε;