Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.157
Μια φωτο που τράβηξε το αγόρι πριν που είχα..!
....ωπ που πηγε το καργα εϊτιλα χρυσο ρολοϊ?!?!?!?Μια φωτο που τράβηξε το αγόρι πριν που είχα..!
![]()
Μου αγόρασε χθες άλλο το boy δώρο..τι γλυκός..βαρέθηκε κι αυτός να το βλέπει, και μας διαβάζει που κ που , άρα σου λέει βαρέθηκαν κι άλλοι μαζί με μένα ,να το βλέπουν χαχαχαχαχαχαχα!!....ωπ που πηγε το καργα εϊτιλα χρυσο ρολοϊ?!?!?!?![]()
Ότι και να βάλεις σούπερ είναιΜουνάκι, κωλαράκι έβαλα, άντε και λίγο βυζάκι να συμπληρωθεί το καρέ χαχαχαχα, θα σας δω όταν χαλαρώσω πάλι boys!!
![]()
Να Καυλωνουμε ρε αγόρια....οπως γουστάρει και μπορεί ο καθένας,αυτό έχει σημασία!!Εγώ χώνω υλικό γιατί γουστάρω ,με φτιάχνει ,χαρά μου αν φτιάχνει κι εσάς!!!Ότι και να βάλεις σούπερ είναι![]()
![]()
Φυσικά και μας αρέσειΝα Καυλωνουμε ρε αγόρια....οπως γουστάρει και μπορεί ο καθένας,αυτό έχει σημασία!!Εγώ χώνω υλικό γιατί γουστάρω ,με φτιάχνει ,χαρά μου αν φτιάχνει κι εσάς!!!
Την Καλησπερα και απο εμας....ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! μην μου αγχώνεσαι και το μουνάκι μου περιποιούνται συχνότατα και το κωλαράκι ΣΤΕΝΌΤΑΤΟ είναι (Όλοι το ίδιο γράφουν που με ξέρουν),θα βάλω μετά ντοκουμέντα με μουνάκι γιατί έχω αρκετή δουλειά σήμερα!!
Γεια σου μικρέΤην Καλησπερα και απο εμας....
Ωραία βυζακιαΜουνάκι, κωλαράκι έβαλα, άντε και λίγο βυζάκι να συμπληρωθεί το καρέ χαχαχαχα, θα σας δω όταν χαλαρώσω πάλι boys!!
![]()
Τι γραφει το τατού;Μουνάκι, κωλαράκι έβαλα, άντε και λίγο βυζάκι να συμπληρωθεί το καρέ χαχαχαχα, θα σας δω όταν χαλαρώσω πάλι boys!!
![]()
Ξέρεις ότι υπάρχουν και βυζολαγνοι μέσα στο νήμα!!!Μουνάκι, κωλαράκι έβαλα, άντε και λίγο βυζάκι να συμπληρωθεί το καρέ χαχαχαχα, θα σας δω όταν χαλαρώσω πάλι boys!!
![]()
Πραγματικά ουαου.Καλησπέρα αγοράκια μου,διαθέσιμη το απογευματάκι πάλι γιατί ειμαι κλεισμένη από το πρωί!
![]()
Και κωλο έχουν όλοι να ξέρεις ,αρσενικοί και θηλυκοι!Πως λέει το ρητό....
ΚΏΛΟ ΝΑ ΔΊΝΕΙ
ΜΟΥΝΙ ΈΧΟΥΝ ΌΛΕΣ![]()
Γειά σου ρε Κώστα!!!Θυμάσαι που ήσουν ο πρώτος σύζυγος όταν μπήκα αρχές αρχές;!Χαχαχαχχα!!Φιλάκια!!!Πραγματικά ουαου.
Η πιο σεξυ φωτογραφία που έχεις ανεβάσει, για μένα τουλάχιστον!!!
...ακόμα θυμάμαι το γλύψιμο σου τις προάλλες...το λατρεύεις το μουνάκι εσύ..Και κωλο έχουν όλοι να ξέρεις ,αρσενικοί και θηλυκοι!
Γιαυτό εγώ είμαι μουνοδουλος,ε Τζο?
Δεν το ξεχνάω αυτό!!!Γειά σου ρε Κώστα!!!Θυμάσαι που ήσουν ο πρώτος σύζυγος όταν μπήκα αρχές αρχές;!Χαχαχαχχα!!Φιλάκια!!!
queenΤι γραφει το τατού;
Ο πρώτος και ο καλύτερος ,με το μπαλκονατο σεξ που θέλαμε να κάνουμε χαχαχαχαχα!!!Δεν το ξεχνάω αυτό!!!
Και μάλιστα θέλω πίσω την θέση μου, γιατί πάντα θα είμαι ο σύζυγος σου!!!