Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.661
- Πόντοι
- 11.146
...84 σελιδες ακομη!....ένα φιλικό θα παίξω μωρέ, 5,6 γυρακια, μπλε γωνία εγώ,κόκκινη τ αγόρια
...84 σελιδες ακομη!....ένα φιλικό θα παίξω μωρέ, 5,6 γυρακια, μπλε γωνία εγώ,κόκκινη τ αγόρια
Άσχετο,μου αρέσει πολύ το θεμα που άνοιξες, το βράδυ που θα ειμσι χαλαρή θα το διαβάσω λεπτομερώς!...84 σελιδες ακομη!
...δες κ το videoΆσχετο,μου αρέσει πολύ το θεμα που άνοιξες, το βράδυ που θα ειμσι χαλαρή θα το διαβάσω λεπτομερώς!
Το είδα αυτό που έβαλες εσύ με το ποστ μαζί...δες κ το video
Μαρμαροκολωνες δωρικου ρυθμου..!!
Ωραία πόδια Τζοάννα...
Ρε ναρκισιστη Odin , αδικα μετρας τις σελιδες, εσυ δε θα καλεστεις στην παρτουζα ! Αν πας , οι υπολοιποι τεσσερις δε θα τους σηκωνεται χαχαχα . Αρχεγονες αντρικες φοβιες....εχει ηδη δηλωσει οτι μολις φτασει στις 1.300 σελιδες θα κανει μια "προθερμανση" με μια 5αρα παρτουζιτσα και στις 1.500 σελιδες θα κανει την 10αρα!
Μαρμαροκολωνες δωρικου ρυθμου..!!
Κουκλαρα μου εσυ..!!
Ευχαριστώ αγόρι!Ωραία πόδια Τζοάννα...
Μη τον πειράζεις βρε, απαπα πειραχτηρι είσαι!!!Ρε ναρκισιστη Odin , αδικα μετρας τις σελιδες, εσυ δε θα καλεστεις στην παρτουζα ! Αν πας , οι υπολοιποι τεσσερις δε θα τους σηκωνεται χαχαχα . Αρχεγονες αντρικες φοβιες
Δεν τον πειραζω! Οσες φορες εχω δει σε strip club να φωναζουν παιχτη απο το κοινο να πηδηξει , ποτε δεν του σηκωνοτανΜη τον πειράζεις βρε, απαπα πειραχτηρι είσαι!!!
Εσυ αργυρότοξε εχεις συναντηθεί με τη jo?Το οποίο ,Τζοανα,σημαίνει αυτομάτως ότι δεν είσαι ένας σαχλοκωδων και ότι έχεις αρκετά υψηλό επίπεδο για να διαβεις τις θύρες του Μεγάρου Μουσικής είτε Αθηνών είτε Θεσσαλονίκης.
Το Μέγαρο δεν είναι για όλες προφανώς....
Εχεις ρεπό αυριο;Μη τον πειράζεις βρε, απαπα πειραχτηρι είσαι!!!
Ήθελες να ερθεις ή είσαι κουτσομπολης;Εσυ αργυρότοξε εχεις συναντηθεί με τη jo?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχεις ρεπό αυριο;
Γλασαριαμένη.....Άντε να οργανωθούμε ρε παιδιά, ανοργάνωτοι είμαστε
Ρωταω για να μη βρεθουμε τυχαια σε καμια πισίναΉθελες να ερθεις ή είσαι κουτσομπολης;
Εγω να ερθω;Ρε ναρκισιστη Odin , αδικα μετρας τις σελιδες, εσυ δε θα καλεστεις στην παρτουζα ! Αν πας , οι υπολοιποι τεσσερις δε θα τους σηκωνεται χαχαχα . Αρχεγονες αντρικες φοβιες
Εσυ αργυρότοξε εχεις συναντηθεί με τη jo?
Εχεις ρεπό αυριο;
Kαι εγώ αντηλιακό....και παγωτό ροδάκινο δικής μου κατασκευής.Εγω να ερθω;
Θα φέρω τις μπύρες
Τυχαία αποκλείεται,μου έχεις βάλει κοριο εσύ χαχαχαχχαΓλασαριαμένη.
Τι ειπε ο παιχτης ρε jo.
Ρισπεκτ ε;
Ρωταω για να μη βρεθουμε τυχαια σε καμια πισίνα
Με παγωτο ροδακινο δε γαμησε κανειςKαι εγώ αντηλιακό....και παγωτό ροδάκινο δικής μου κατασκευής.
Όχι βέβαια, το ωραίο στην παρτουζα είναι να έχουν διαφορετικά μεγέθη οι άντρες,ποικιλία για το κορίτσι!Ρε ναρκισιστη Odin , αδικα μετρας τις σελιδες, εσυ δε θα καλεστεις στην παρτουζα ! Αν πας , οι υπολοιποι τεσσερις δε θα τους σηκωνεται χαχαχα . Αρχεγονες αντρικες φοβιες
Αυτό θα χρειαστεί για το...μετά!Με παγωτο ροδακινο δε γαμησε κανεις