Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
K A Y Λ ΑΣήμερα ρεπό,για ξεκούραση ,αύριο πάλι 12 και μετά αγοράκια μου!!
K A Y Λ ΑΣήμερα ρεπό,για ξεκούραση ,αύριο πάλι 12 και μετά αγοράκια μου!!
...γιατί εσύ πας πίσω στην καυλα...Αχ!!K A Y Λ Α
Αχχχχ είσαι για πολυ γλυψιμο μωρό μουυ
Μ' αυτα θα σε παω στην εκκλησιαΣήμερα ρεπό,για ξεκούραση ,αύριο πάλι 12 και μετά αγοράκια μου!!
Σεμνααααααααα!!! Αμερικαν μπαρ το καναμε ?
Μωρό μου...δεν είμαι για ν ανοίξω σπίτι εγώ ..μόνο να στο κλεισωM' αυτα θα σε παω στην εκκλησια
Μ' αυτα θα σε παω στην εκκλησια
Οχι, απλα το σπιτι θα εχει πολλες πορτες για να μη συναντιομαστε στην εξοδοΜωρό μου...δεν είμαι για ν ανοίξω σπίτι εγώ ..μόνο να στο κλεισω
Κουκλα.δεν χρειαζεται να κρυψεις κατι(Παίρνετε μάτι και φάτσα λίγο,ε;! Ε μα,μόνο οι άσχετοι θα την βάζουν "εκβιαστικά " ;!Την βάζω και μόνη μου άμα γουστάρω )
βαθια στο λαρρυγγι...τα δεχεσαι καβλαρα;(Παίρνετε μάτι και φάτσα λίγο,ε;! Ε μα,μόνο οι άσχετοι θα την βάζουν "εκβιαστικά " ;!Την βάζω και μόνη μου άμα γουστάρω )
.....πέρα από την φορολογική μου δήλωση χαχχαχαχχαχα!!!Κουκλα.δεν χρειαζεται να κρυψεις κατι
Δεν είναι θέμα δέχομαι, φυσικά φτάνω και λαρύγγι με κάποιους και όχι σώνει και καλά σε μικροτσουτσουνους...εσυ τώρα αν θες στείλτη μου φωτο να την μετρήσω να σου πω ,μην μας ανοίξεις καμία τρύπαβαθια στο λαρρυγγι...τα δεχεσαι καβλαρα;
Αυτούς γραψτους.....πέρα από την φορολογική μου δήλωση χαχχαχαχχαχα!!!
Έχω μοιραστεί πολλά μαζί σας...Και παίρνω σεβασμό απ όλους (πλην κακοπροαίρετων)
Τι εχασα πάλι?! Τζο ποιος σε πειραξεΚαι για το τελος της βραδιάς, μια που λόγω ρεπό σας είδα λιγο παραπάνω, να πω οτι θεωρω στις επαγγ σχέσεις, δεν μπαίνουν σφήνα και οι "φιλικές "τελικά, εξού και δεν έχω προσωπικές σχέσεις με κορίτσια του χώρου ,ούτε με πελάτες,πέραν των ραντεβού μας(Μπορεί να κάνω και λάθος αλλα αυτό πιστεύω)..Έχω όμως σεβασμό σε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ(οταν φυσικά με σέβονται)εκτίμηση και άψογο επαγγελματισμό (εξού και το καταθέτουν οι πελάτες μου).
Μόνο αυτά έχω "υποχρέωση"να παρέχω στο τομέα εργασίας μου και κατ' επέκταση κι εδώ...
Καλό μας ξημέρωμα,με πολλές καυλες!!
Έλα ντε ,κανείς, είμαστε καλά παιδιά όλα ...ξεκαθάρισα τις απόψεις μου και μόνο..Καληνύχτα κουκλί!Τι εχασα πάλι?! Τζο ποιος σε πειραξε
Καληνύχτα κουκλα. Καλα εκανεςΈλα ντε ,κανείς, είμαστε καλά παιδιά όλα ...ξεκαθάρισα τις απόψεις μου και μόνο..Καληνύχτα κουκλί!