montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Την Καλησπερα μου......
Την Καλησπερα μου......
Ρε τρελοκομείο, πες μου ότι φοράς τέτοιο σώβρακο να χύσω επί τόπου.....Την Καλησπερα μου......
...........
Ρε τρελοκομείο, πες μου ότι φοράς τέτοιο σώβρακο να χύσω επί τόπου.....
all time classic....Mινερβα!!!!!Ρε τρελοκομείο, πες μου ότι φοράς τέτοιο σώβρακο να χύσω επί τόπου.....
..........Το γλύψιμο πάει σύννεφο
Κεφάτο μπήκε το αγοράκι μου!!..........
λεω...πες λεω.....οτι σου ερθω με τετοιο σωβρακο και φανελα ασορτι.....τι θα γινει????θελω αντιδραση.....all time classic....Mινερβα!!!!!
....αν έχεις και κοιλίτσα /τρίχα, θα χρειαστούμε κουβαδες μ αυτά που θα χύσω....λεω...πες λεω.....οτι σου ερθω με τετοιο σωβρακο και φανελα ασορτι.....τι θα γινει????θελω αντιδραση.....
Κεφάτο μπήκε το αγοράκι μου!!
αντρας χωρις κοιλια..γυναικα χωρις βυζια..........αν έχεις και κοιλίτσα /τρίχα, θα χρειαστούμε κουβαδες μ αυτά που θα χύσω....
Να σου πω το καλύτερο που με το ζόρι κρατήθηκα τότε να μην γελάσω, ήρθε τύπος με ξεχειλωμενο σώβρακο, από το τράβα τράβα,στραπλες μπλουζάκι το χε κάνει χαχαχχαχχαχχαχα !!!!αντρας χωρις κοιλια..γυναικα χωρις βυζια......
τι λες???θα την χρειστουμε????..........αν έχεις και κοιλίτσα /τρίχα, θα χρειαστούμε κουβαδες μ αυτά που θα χύσω....
Αγάπη μου εσύ!!Εδώ παίζω.επ τι κανει το μωρο μου?
με ξεχειλωμενο θα ερθω.....classic......μου εδωσες τρελλη ιδεα.....Να σου πω το καλύτερο που με το ζόρι κρατήθηκα τότε να μην γελάσω, ήρθε τύπος με ξεχειλωμενο σώβρακο, από το τράβα τράβα,στραπλες μπλουζάκι το χε κάνει χαχαχχαχχαχχαχα !!!!
ιιιιιιιιιι με απατας?Αγάπη μου εσύ!!Εδώ παίζω.
Με τ αγόρια...
.....όσο πατάει η γάτα ....ιιιιιιιιιι με απατας?
σε μεγεθος ελεφαντα?.....όσο πατάει η γάτα ....
θα καθοσουνα?????δεν εννοω ερωτικα.....Αγάπη μου εσύ!!Εδώ παίζω.
Με τ αγόρια...
Αμε..ξέρεις να ζωγραφίζεις η τζάμπα η πόζα;θα καθοσουνα?????δεν εννοω ερωτικα.....
....βάλε 2 ελέφαντες....να πέσεις μέσα...σε μεγεθος ελεφαντα?
Καλα.....σοβαρολογεις???απλως εχω διαφορετικη ματια......μια δικη μου προσωπικη τεχνοτροπια.....Αμε..ξέρεις να ζωγραφίζεις η τζάμπα η πόζα;
....βάλε 2 ελέφαντες....να πέσεις μέσα...