Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
!!!!Κάθε φωτό μου θυμίζει την συνάντηση μας...και τα όσα έγιναν...!!Απαπαπα!!Γειά σου ρε μανάρι!!
!!!!Κάθε φωτό μου θυμίζει την συνάντηση μας...και τα όσα έγιναν...!!Απαπαπα!!Γειά σου ρε μανάρι!!
Ούτε εγώ ξεχνώ άνδρες σαν εσένα ..όμορφους, με τρόπους και καυλιαρηδες...!!!!Κάθε φωτό μου θυμίζει την συνάντηση μας...και τα όσα έγιναν...!!Απαπαπα!!Γειά σου ρε μανάρι!!
Ετσι ε;Αγάπη μου εσύ!!Εδώ παίζω.
Με τ αγόρια...
Ότι δίνεις...παίρνεις...Και ότι δίνεις...τον παίρνεις επίσης!!Ούτε εγώ ξεχνώ άνδρες σαν εσένα ..όμορφους, με τρόπους και καυλιαρηδες...
....Και σας αρέσει νομίζω...Δεν σας αρέσει.. ;Ετσι ε;
Παίζεις μαζι μας.
Let's get in the sex ring with Jo!!!
Sex με metal ξανά από πίσω σαν υπόκρουση και από πίσω σου επίσης if you know what I mean!!!..Ανυπομονώ για την επόμενη φορά μας....το.ξέρεις ...
Ουάου ..αυθόρμητο πολυ τ αγορι μου...!!Καλή δεν είμαι για την ηλικία μου, τι λες;;ρε συ τζοανα......τι μουνι εισαι εσυ γαμω το σπιτι μου???
μου βγηκε ετσι απο μεσα μου!!!! για την ηλικια δεν εχω κατι να πω....πολλοι θα λεγαμε πως μπορει να εισαι και τοσο καλη λογω της ηλικιας σου!Ουάου ..αυθόρμητο πολυ τ αγορι μου...!!Καλή δεν είμαι για την ηλικία μου, τι λες;;
Σε συμπαθώ πολύ και μιλαμε αρκετό καιρό, ξέρω ότι είσαι αυθόρμητο αγόρι...το έγραψες τόσο...αυθόρμητα !Σ ευχαριστώ πολύ...Και πιστεύω ότι η κάθε γυναίκα ,κρίνετε αναλόγως της ηλικίας της ..μου βγηκε ετσι απο μεσα μου!!!! για την ηλικια δεν εχω κατι να πω....πολλοι θα λεγαμε πως μπορει να εισαι και τοσο καλη λογω της ηλικιας σου!
Βρε παλιόπαιδα σήμερα έχετε βαλθεί να με κάνετε να κοκκινίσω...τι όμορφα που μου γράφετε..Βάζει πολλές κάτω σε σώμα,διάθεση,χαρακτήρα και συμμετοχή..Η Jo είναι ΔΑΣΚΑΛΑ!!
Κόκκινισε το κορμάκι σου και το κωλαράκι σου από τον ήλιο ας κοκκινίσεις και με άλλο τρόπο χιχιχιΒρε παλιόπαιδα σήμερα έχετε βαλθεί να με κάνετε να κοκκινίσω...τι όμορφα που μου γράφετε..
Και το τζατζίκι κανει καλο στο ηλιοκαμενο δερμα....Και σας αρέσει νομίζω...Δεν σας αρέσει.. ;
Δασκαλα σε ειπε;Βρε παλιόπαιδα σήμερα έχετε βαλθεί να με κάνετε να κοκκινίσω...τι όμορφα που μου γράφετε..
Ρε μωρό...ρε μωρο..Ο άλλος με είπε Γαμω τα μουνια και εσύ λες για τζατζίκι..τι θα σε κανω;;;Και το τζατζίκι κανει καλο στο ηλιοκαμενο δερμα
Κανε με σουβλάκια ρε joΡε μωρό...ρε μωρο..Ο άλλος με είπε Γαμω τα μουνια και εσύ λες για τζατζίκι..τι θα σε κανω;;;![]()