Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.693
γεια σου ομορφιαααα!!!!
Δεν ντρέπομαι κατά καλοκαίρο να τα κάνω αυτά....Εσύ κάηκες απ'έξω και εμείς από μέσα τώρα !!!
γεια σου ομορφιαααα!!!!
Δεν ντρέπομαι κατά καλοκαίρο να τα κάνω αυτά....Εσύ κάηκες απ'έξω και εμείς από μέσα τώρα !!!
Που να ημουν και πιο ξεκούραστος δηλαδη τι θα γινόταν... ΑχαχαχαΙσιωσε αρκετά μωρό, μάλλον βοήθησε που ήσουν το τελευταίο ραντεβού μου εσύ,με κανόνισες χαχαχαχα!!
Να είσαι καλά αγόρι!!Επίσης!!!
Πλάκα κάνεις...1 ώρα σερί σεξ ασταμάτητο..πόσο παραπάνω ξεκούραστος;!!!Που να ημουν και πιο ξεκούραστος δηλαδη τι θα γινόταν... Αχαχαχα
Δώσε doggy στον λαό ...γαβ γαβ
Όλα τα δίνω στον λαό, μην ακούσω γκρίνια...κιχ χαχαχαχαχα!!!Δώσε doggy στον λαό ...γαβ γαβ
Δεν ειναι θεμα χρόνου αλλα έντασης αχαχαχα που να με πετύχεις στις καλες μου να δεις τι παει να πει.. κομπρεσέρΠλάκα κάνεις...1 ώρα σερί σεξ ασταμάτητο..πόσο παραπάνω ξεκούραστος;!!!
Εντάξει το χεις ωραία θέα και τέλειος κωλος στρογγυλός πεταχτός όσο χρειάζεταιΌλα τα δίνω στον λαό, μην ακούσω γκρίνια...κιχ χαχαχαχαχα!!!
Είτε ντυμένη είτε γυμνή βάλεις πάλι ζωγραφιά είσαιΆντε να σας βάλω και μια ντυμένη ακόμη,αν και έβαλα και το πρωί...Δεν έχετε παράπονο!
Ματάκια μου εσύ...Είτε ντυμένη είτε γυμνή βάλεις πάλι ζωγραφιά είσαι
Εμ χρόνια τον γυμναζω τον δολιο τον κωλαρακο..Ευχαριστώ αγάπη ..!!Εντάξει το χεις ωραία θέα και τέλειος κωλος στρογγυλός πεταχτός όσο χρειάζεται
Οποτε και να σε δω πόσο χαίρομαι..Είδες χαμόγελο όταν μπήκες;Αξιοπρεπής και ταυτόχρονα καυλιαρης όσο δεν πάει...!!
Πατουρα !!! για καβαλημα !!! χαχαχ
Σωστός.......Σε τετοιο κωλι φερομαστε ομορφα για να ανοιξει καλα και να μας υποδεχτει μεσα του με αγαπη.
Καλημέρα αγόρι από το Κουκάκι...που μου έγραψες χθες!!Διάβασες κριτικές μου ε;;;Άντε,έλα για επαναληπτικό, άργησες κιόλαςΚαλημέρα...την Τζο την είχα συναντήσει πριν κάνα δυο χρόνια στον προηγούμενο της χώρο κ διαβάζοντας τις κριτικές διαπιστώνω ότι οι υπηρεσίες της παραμένουν σε υψηλότατο επίπεδο κ θα την τιμήσω πολύ σύντομα!!!!
Καλημερα κουκλαρα μου ομορφη..!!!Καλημέρα κι από μένα!
ΆγαλμαΚαλημέρα κι από μένα!
Καλημέρα αγοράκι μου!Καλημερα κουκλαρα μου ομορφη..!!!
Άγαλμα
...yeppppΣας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον αγοράκια μου.. ισιωσα αρκετά...εντωμεταξύ πήγα και σερί με τα γαμησια, δεν μου εμεινε χρόνος να γκρινιάζω για το κάψιμο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Να βάλω και κωλαράκι μου πάλι για τον κύριο πριν που το έψαχνε και δεν το έβρισκε