Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.697
Έρωτα .. Καλημέρα....καλημερα εφηβικε μου ερωτα
Καλημέρα αγοράκι μου!!!Πανεμορφη κουκλαρα μου..!!
Τελευταία τροποποίηση:
Έρωτα .. Καλημέρα....καλημερα εφηβικε μου ερωτα
Καλημέρα αγοράκι μου!!!Πανεμορφη κουκλαρα μου..!!
Ωωωω να είσαι καλά, σ ευχαριστώ που έγραψες για μένα!!!Την κοπέλα την είχα συναντήσει πριν 2 χρόνια περίπου στο Κουκάκι!!! Πολύ ωραίος τυπος κ απολαυστικό κ ιδιαίτερο σεξ.... Θα επιδιώξω κ πάλι συνάντηση με την πρώτη ευκαιρία!!!!
Διατάσεις να κανεις για τις κραμπεςΣας ευχαριστώ που γράφετε 2 σειρές κάθε φορά για την εμπειρία σας μαζί μου,και είστε παρααααα πολλοί, με τιμά ,και εγγυώμαι ότι οι υπηρεσίες μου και η καλή διάθεση μου ,πάντα θα είναι οι ίδιες..!!
Βγαίνω τώρα ,σημερα εχω αγώνα μαραθωνίου σεξ χεχεχε!!Φιλάκια!
Βρε παιδια sorry , αλλα που βλεπετε κωλο ??...άμα του φερθούν όμορφα δεν χαμπαριαζει τπτ
Εδώ που έβαλες καρδούλα εσύ στο βίντεο...αυτό εννοούν, ίσως δεν έγινε παράθεση και δεν σου άνοιξε βίντεο ,μην μου αγχώνεσαι αν δεις σελίδες μου, όλο κωλους έχει Χαχαχαχα!!!Βρε παιδια sorry , αλλα που βλεπετε κωλο ??
Έλα μωράκι μου ,επίσης!!!!Καλη καβλοεβδομαδα Τζο!
Καυλησπερα και καυλη βδομαδα να χουμε!! Πως ειναι το κοκκινισμενο σου κορμακι;Καλημέρα !
Καλο απογευμα.....Καλημέρα !
.............Απαπα αντέχεις φουλ να σφυροκοπας, κομπρεσέρ !!!
Μες στην καυλα το αγόρι...
Να σαι καλά, εγώ ευχαριστώ, κσι για την φωτο μας!Φιλάκια!
Τελικά κάηκα η μοίρα της ξανθιάς με τον ήλιο ΧΑΧΑΧΑ!!
........Κάηκε και το κωλαράκι μου....
Δε πειράζει σου πάει το χρώμαΤελικά κάηκα η μοίρα της ξανθιάς με τον ήλιο ΧΑΧΑΧΑ!!
Εσύ κάηκες απ'έξω και εμείς από μέσα τώρα !!!Τελικά κάηκα η μοίρα της ξανθιάς με τον ήλιο ΧΑΧΑΧΑ!!
Ισιωσε αρκετά μωρό, μάλλον βοήθησε που ήσουν το τελευταίο ραντεβού μου εσύ,με κανόνισες χαχαχαχα!!Καυλησπερα και καυλη βδομαδα να χουμε!! Πως ειναι το κοκκινισμενο σου κορμακι;
Να είσαι καλά αγόρι!!Επίσης!!!Δε πειράζει σου πάει το χρώμα
Καλό καλοκαίρι