kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.097
- Πόντοι
- 6.256
Τι χρώμα πηρες;Έκανα έκανα, πήρα και χρώμα.. Τώρα σπίτι, γιατι έχω δουλίτσα σε λίγο.
Μάκια ομορφιά!!!
Το γνωστό της ferrari?
Τι χρώμα πηρες;Έκανα έκανα, πήρα και χρώμα.. Τώρα σπίτι, γιατι έχω δουλίτσα σε λίγο.
Μάκια ομορφιά!!!
.......Κάηκε και το κωλαράκι μου....
Και πολυ καλα κανεις κουκλα μου, ριξε και μια βουτια για μενα.. χαχαχα..!!!Καλησπέρα μωρό!!Τώρα είδα μήνυμα σου, έχω αράξει και λιώνω σε πισίνα χαχαχαχ!!
Απλά η Joanna ΔΕΝ είναι η μέση Ελληνίδα....Πως εξηγείται να μένεις στενή ??? ...η μέση Ελληνίδα δεν δίνει κωλο γιατί φοβάται την χαλάρωση της περιοχής ...
Και στα'λεγα εγω, δεν στα'λεγα..??Τελικά κάηκα η μοίρα της ξανθιάς με τον ήλιο ΧΑΧΑΧΑ!!
Με τι πρέπει να επαλειφθει αυτό το έγκαυμα για να θεραπευθεί;Τελικά κάηκα η μοίρα της ξανθιάς με τον ήλιο ΧΑΧΑΧΑ!!
το γιαουρι ειναι μυθος οτι κανει δουλεια,@Stella*** φέρε γιαούρτια για το κάψιμο
aloe vera θελει@Stella*** φέρε γιαούρτια για το κάψιμο
Ελα να σε κερασω τωρα.. χαχαχα..!!Αχ μου τα λέγατε δεν μου τα λέγατε..Εγώ είμαι ξεροκέφαλη..
Μου άρεσε που δεν έβαλες το κλασικό μαγιω με τα τιραντσκια...Αγάπη μου εσύ!!!
Έρχομαι έρχομαι χαχαχαχΕλα να σε κερασω τωρα.. χαχαχα..!!
Πολύ καλή,την χρησιμοποιώ και εγώ.Αχ μου τα λέγατε δεν μου τα λέγατε..Εγώ είμαι ξεροκέφαλη..πονάει δεν είναι όπως άλλες φορές...έβαλα pepanthol ..
Νομίζω αυτή είναι η γιατρειάΆσε την @Stella*** με το γιαούρτι και κανόνισε την παρτούζα που ήθελες, να χύσουμε 10 άτομα πάνω σου να δείς αποτέλεσμα
aloe vera θελει
Βοηθήστε τότε βγάλτε τες έξω χαχαχαχτο γιαουρι ειναι μυθος οτι κανει δουλεια,
αλλο υγρο χρειαζεσαι