montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.064
- Πόντοι
- 1.056
.............Εντάξει δεν υπάρχεις κάθε φορά που βάζεις κλιπακια,έτοιμη να κατουρηθω από τα γέλια είμαι!!χαχαχαχαχα!!!
.............Εντάξει δεν υπάρχεις κάθε φορά που βάζεις κλιπακια,έτοιμη να κατουρηθω από τα γέλια είμαι!!χαχαχαχαχα!!!
Προπονω φουλ ακόμη.. και στο ρινγκ και στο κρεβάτι
Πάω γιατι περιμένω ένα αγόρι....θα σας δω μετά αν είναι
Δυνατή βουτιά .. .Απαράδεκτη, τσοντα δεν έβαλα σήμερα.. μιλήσετε ρε παιδιά....
Να βάλω αναλ στα όρθια..
Ναι ναι ,μπόλικο λιπαντικό, και μεσα!Δυνατή βουτιά .. .
Δε χαμπαριαζει ο κωλος σου...Απαράδεκτη, τσοντα δεν έβαλα σήμερα.. μιλήσετε ρε παιδιά....
Να βάλω αναλ στα όρθια..
Καθόλου απαράδεκτη.Απαράδεκτη, τσοντα δεν έβαλα σήμερα.. μιλήσετε ρε παιδιά....
Να βάλω αναλ στα όρθια..
Αγόρι είσαι νεουδι και αργούν τα μηνύματα σου όπως και να έχει σ ευχαριστώ για τα κοπλιμένταΤσίτα ρώγες καβλωνω τρέλα συνέχισε έτσι!!!
...άμα του φερθούν όμορφα δεν χαμπαριαζει τπτΔε χαμπαριαζει ο κωλος σου...
Σε τετοιο κωλι φερομαστε ομορφα για να ανοιξει καλα και να μας υποδεχτει μεσα του με αγαπη....άμα του φερθούν όμορφα δεν χαμπαριαζει τπτ
Δε σου λεω που θα πας αυριο για μπανιο γιατι θα μου λες οτι σε παρακολουθώ![]()
Τοπλες κανεις τζοαννα;Δεν θα πάω εκεί που νομίζεις, χα!
Αύριο κυριλα, σε πισίνα, με το κσινουργιο λευκό μαγιό μου!!
Δεν μπορείς χωρίς εμένα παραδέξου το, γι αυτό με παρακολουθείς![]()
Τοπλες κανεις τζοαννα;
Και εδω μπαινουν παιδιάΌταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες ....Όχι σε παραλία πολυσύχναστη και με παιδιά.
Παντού μπαίνουνΚαι εδω μπαινουν παιδιά
καυλα ατελειωτη,για πολλα γουστα η ΤζοΠαντού μπαίνουν
Δλδ ρε Τζο άμα τα παιδάκια δουν γυμνό γυναικείο στήθος θα πάθουν ψυχολογικό τσοκομπλοκο ????? Υποκριτικος καθωσπρεπισμός της εδώ ψωροκωσταινας ....κάθε μέρα τα παιδάκια βλέπουν τρισχειροτερα θεαματα....Όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες ....Όχι σε παραλία πολυσύχναστη και με παιδιά.
Ο αγαπημένος πρώτος μου πελάτης...τότε που ξεκίνησα!!Ποσο χαίρομαι κάθε φορά να σε βλέπω εδώ...!!!καυλα ατελειωτη,για πολλα γουστα η Τζο
Άσκοπη πρόκληση, κατ' εμέΔλδ ρε Τζο άμα τα παιδάκια δουν γυμνό γυναικείο στήθος θα πάθουν ψυχολογικό τσοκομπλοκο ????? Υποκριτικος καθωσπρεπισμός της εδώ ψωροκωσταινας ....κάθε μέρα τα παιδάκια βλέπουν τρισχειροτερα θεαματα....
Άσκοπη πρόκληση, κ
Δεν είναι πρόκληση η θέα του γυναικείου στήθους πόσω δε στην παραλία .....μπορεί να είσαι κατά το ήμισυ Αγγλίδα αλλά κάνει μπαμ πως μεγάλωσες στο Ισλαμαμπάντ των Βαλκανίων......τεσπάΆσκοπη πρόκληση, κατ' εμέ