Διαγραμμένο μέλος 77983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 703
- Πόντοι
- 366
καλημερα ομορφη..μαλλον θα περασω σημεραΞέχασα με την δουλειά να βάλω βίντεο...
Καληνύχτα....
καλημερα ομορφη..μαλλον θα περασω σημεραΞέχασα με την δουλειά να βάλω βίντεο...
Καληνύχτα....
Καλημέρα, γιατί όχι ;!καλημερα ομορφη..μαλλον θα περασω σημερα
ΕφτασαααααααΘα κάνω κάποια ραντεβού σήμερα,εφόσον σηκώθηκα με καυλες ,πάντα σηκώνομαι έτσι εντωμεταξύ, απλά τηλ .μια ώρα νωρίτερα να συνεννοηθούμε για τις λεπτομέρειες!!
Καλημερα και θα τα πουμε μετά πάλι!
Μπραβο κουκλα μου..!! Πολυ σωστη..!!Το πμ που σου είπα να σταματήσεις τις μαλάκιες και ότι υποβαθμίσες την κριτική του ανθρώπου;
Λοιπόν κομμένο εδώ από μένα ,δεν το συνεχίζω ...δεν έχει νόημα να χαλαστω πάλι..
Για σένα είναι χαβαλές εδώ μέσα,για μένα όμως είναι δουλειά.
Τωρα το πως σου φέρθηκα γενικα,ξέρεις καλύτερα ..Χαιρετώ
μου χάλασες την σειρά , ηθελα απο κατω , εσβησες και ξαναεβαλες και μπηκες μετά !!
Αααα δεν την ανεβάζει με την μια φωτο/βίντεο πάντα, και κάνω προώθηση 2,3 φορές, ξανά ανέβηκε και έσβησα το προηγούμενο Χαχαχχα!!!μου χάλασες την σειρά , ηθελα απο κατω , εσβησες και ξαναεβαλες και μπηκες μετά !!
Καβλιαρικο μωρακι. Στα ορθια...
Και μ αρέσει το στα όρθια...αχ...πως μ αρέσει!!!Καβλιαρικο μωρακι. Στα ορθια...
Στα ορθια στο ασανσερ. Εσυ κολλημενη στον καθρεφτη και να εχει τυλιξει τα ποδια σου γυρω μου.Και μ αρέσει το στα όρθια...αχ...πως μ αρέσει!!!
Θα χύσουμε σε λίγο ρε μωρό...!!Τι γαμάτη εικόνα!Στα ορθια στο ασανσερ. Εσυ κολλημενη στον καθρεφτη και να εχει τυλιξει τα ποδια σου γυρω μου.
Brain fucking. Αυτος ειναι ο σκοπος.Θα χύσουμε σε λίγο ρε μωρό...!!Τι γαμάτη εικόνα!
ΜΑΝΑΡΟΤΟΥΜΠΑΝΑΡΑ ΜΟΥ!!!
ΜΑΝΑΡΟΤΟΥΜΠΑΝΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Τι κανεις πως είσαιιιι;;;;;Γεια σου αγοράκι μου!!!
Είμαι πολύ καλά και τρώω παγωτό...Τι κανεις πως είσαιιιι;;;;;
Τη δροσιά του να 'χεις κοριτσάραΕίμαι πολύ καλά και τρώω παγωτό...