Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.393
- Πόντοι
- 456
Ταξιδεύουμε ταξιδεύουμεεεΕίναι καλά τ αγόρια μου??:Εγώ μόλις γύρισα από βόλτα χαλαρη....
Βόλτες χαλαρές ακούω. Μια χαρα σε βρίσκω
Ταξιδεύουμε ταξιδεύουμεεεΕίναι καλά τ αγόρια μου??:Εγώ μόλις γύρισα από βόλτα χαλαρη....
Ε μετά την δουλειά, την κοπάνησα για βόλτα!!!Ταξιδεύουμε ταξιδεύουμεεε
Βόλτες χαλαρές ακούω. Μια χαρα σε βρίσκω
Τυχερό το σεντονάκι που απολαμβάνει το κορμάκι !!!. Τυχερός όποιος έχει αυτό το κορμί ξαπλωμένο πάνω του.
Καλημερα αγόρι όμορφο....Τυχερό το σεντονάκι που απολαμβάνει το κορμάκι !!!. Τυχερός όποιος έχει αυτό το κορμί ξαπλωμένο πάνω του.
Καλημερα ομορφο μου κοριτσακι. Καλη εβδομαδα να εχεις.Καλημέρα ...με καυλες!
![]()
Καλημερα αγαπη, επίσης!!Καλημερα ομορφο μου κοριτσακι. Καλη εβδομαδα να εχεις.
Η καλή απ το πρωί φαίνεταιΚαλημέρα ...με καυλες!
![]()
Εγω πάντα έτσι ξυπνώ ....!!καυλες στο φουλ!!Η καλή απ το πρωί φαίνεται
Αχχχ βαχχχ Τζο μου
Μπουρλοοοτοο μου εσύΕγω πάντα έτσι ξυπνώ ....!!καυλες στο φουλ!!
Κουκλαρα μου..!! Μονο εσυ ξερεις να μιλας στην ψυχη και στο καυλι του καθε αντρα..!!!Καλημέρα ...με καυλες!
![]()
Κουκλαρα μου..!! Μονο εσυ ξερεις να μιλας στην ψυχη και στο καυλι του καθε αντρα..!!!
Αγαπη μου εσυ.. Την καλημερα μου και τα φιλια μου καρδια μου..!!Καλώς το μου..!!Αφού με ξέρεις, λατρεύω τ αγοράκια!
Γλυκέ μου σ ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να γράψεις κάτι για μένα...!!Ναι ειμαι αρκετά σφιχτή,προσπαθώ να κρατώ ισορροπίες και κάνω και αποχές...Έτσι ευχαριστιομαστε όλοι !Παρακολουθώ καιρό το νήμα, δεν έχω βρεθεί από κοντά με τη Jo αλλά πιστεύω δεν αργεί η στιγμη
Αυτό που είναι για μένα εντυπωσιακό πέραν της πρωτοφανους όρεξης της για το "λειτουργημα" που επιτελεί, είναι ότι φαίνεται από φωτο/βίντεο τόσο σφιχτή στις τρυπούλες της που κάνει μύθο τη φράση "κι από πίσω μπαίνουν τρένα" καθότι φουλ ενεργή στον τομέα αυτό, και έτσι μπορεί να προσφέρει (αν έχει και καυλες που έχει πολύ συχνά κατά τα φαινόμενα) τρομερή αίσθηση στις συνευρεσεις της.
Αν το λεξικό του σεξ είχε ορισμό του ValueForMoney νομίζω δικαιωματικά μπαίνει φώτο της διπλα
Επειδή είμαι τύπος με σεβασμό και στη γυναίκα και στο επάγγελμα που έχεις επιλέξει να κάνεις και αγαπάς, νομίζω μέσα στο καλοκαίρι θα με εκτιμήσεις κι από κοντάΓλυκέ μου σ ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να γράψεις κάτι για μένα...!!Ναι ειμαι αρκετά σφιχτή,προσπαθώ να κρατώ ισορροπίες και κάνω και αποχές...Έτσι ευχαριστιομαστε όλοι !
Να είσαι καλά,τα φιλιά μου!!
Καλά, το μόνο σίγουρο ότι ως επαγγελματίας οφείλω να είμαι άψογη στους πελάτες, το στόμα κλειστό ματάκια που είπες δεν κατάλαβα,αν και μιλάς με γρίφους συχνά ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Θα κρατησω το στομα μου κλειστο.. . Επαγγελματιας ειναι θα σας περιποηθει.
μιλας με γριφους γεροντα που λενε???Καλά, το μόνο σίγουρο ότι ως επαγγελματίας οφείλω να είμαι άψογη στους πελάτες, το στόμα κλειστό ματάκια που είπες δεν κατάλαβα,αν και μιλάς με γρίφους συχνά ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!