redgarland
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.416
- Πόντοι
- 726
Βεβαιως..!! Συμφωνω και επαυξανω..!!Μαζι σου δεν γινεται διαφορετικα. Συμφωνητε κυριε @redgarland?
Βεβαιως..!! Συμφωνω και επαυξανω..!!Μαζι σου δεν γινεται διαφορετικα. Συμφωνητε κυριε @redgarland?
ΥπέροχηηΚαλημερούδια!
Τα φιλια μου και καλη δουλιτσα κουκλα μου..@redgarland @visitor2017 Καλημέρα στα καυλιαρικα αγόρια μου!!
Αχχχχ αυτά τα δωράκι σου φιλάκιαΤρέχω για δουλίτσα σας φιλώ!!!
Αχχχχ αυτά τα δωράκι σου φιλάκια
Το εχω ξαναπει. Οτι καλυτερο κυκλοφορει ειναι η Sexy Jo. Εισαι κουκλαρα.
Ευχαριστώ μωρό μου..πολύ όμορφο να λένε τέτοια λόγια σε μια γυναίκα!!!Το εχω ξαναπει. Οτι καλυτερο κυκλοφορει ειναι η Sexy Jo. Εισαι κουκλαρα.
Δασκαλεεεε!!!!Το εχω ξαναπει. Οτι καλυτερο κυκλοφορει ειναι η Sexy Jo. Εισαι κουκλαρα.
Άστον να εκφραστεί εγώ τ αγόρια μου τα θέλω άτακτα ,να γυρνάνε σαν τα πουλάκια από δω και από κει!!!Δασκαλεεεε!!!!
Κρύβε λόγια!!!!
Οταν ειμαστε κοντα σου δεν γινεται διαφορετικα. Μας το βγαζεις αυτο το ατακτο και καβλιαρικο. Ξανα και ξανα. Δεν σε χορταινουμε.Άστον να εκφραστεί εγώ τ αγόρια μου τα θέλω άτακτα ,να γυρνάνε σαν τα πουλάκια από δω και από κει!!!
Μανούλι....Καλημερούδια!
εσυ εισαι για μια ωρα μινιμουμ σε ξενοδοχειο καβλα μουΣκεφτόμουν κάτι μέρες να ξεκαθαρίσω γιατί μ αρέσει να είμαι σωστή γενικά,λοιπόν γράφω ότι υπάρχει και χώρος στις αγγελίες μου, αλλα δεν μπορεί να είναι πάντα διαθέσιμος ,για το λόγο ότι μένω εδώ μες στην βδομάδα η για διάφορους άλλους λόγους,είτε δεν έχω μαζέψει,είτε κάνω εργασίες,οτιδήποτε,αρα μην τον θεωρείτε δεδομένο την στιγμή που θέλετε ραντεβού, πάντα κατόπιν συνεννόησης θα δέχομαι εδώ,εξού κι έβαλα εναλλακτική και το χοτελ δίπλα μου!Πάω και για μισάωρο χοτελ αν μπορώ, δεν έχω θέμα σώνει και καλά ώρα!
Είμαι άτομο βολικό στο να εξυπηρετήσω γενικά σ οτιδήποτε!
Αυτα ,με εκτίμηση και σεβασμό πάντα!
Γι αυτό σ αφήνω να γυρνάς, αφού μονο εμένα αγαπάς χαχαχαχαχα!!να ξερεις @Sexyjoanna εισαι η μοναδικη μου αγαπη
ο Μανθος φουστανος σου
Αμοιβαίο, το ξέρετε ειδικά όσους σας βλέπω συχνά,ότι δίνω το 100% πάντα της καυλας μου..!!Οταν ειμαστε κοντα σου δεν γινεται διαφορετικα. Μας το βγαζεις αυτο το ατακτο και καβλιαρικο. Ξανα και ξανα. Δεν σε χορταινουμε.
Μανούλι....
Το ξερουμε και φαινεται αλλωστε. Για αυτο σε λατρευουμε.Αμοιβαίο, το ξέρετε ειδικά όσους σας βλέπω συχνά,ότι δίνω το 100% πάντα της καυλας μου..!!