Σημαδεμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 823
- Πόντοι
- 81
δεν εχω λεφτα ειμαι μπακουριΔαχτυλιδι εφερες;
δεν εχω λεφτα ειμαι μπακουριΔαχτυλιδι εφερες;
Α μάλιστα..χάρηκα να είστε καλά, αντίο,πάω στον άλλον με τις καρτέλες με τ αβγά να χορτάσωδεν εχω λεφτα ειμαι μπακουρι
Ο άφραγκος δε γάμησε ποτεδεν εχω λεφτα ειμαι μπακουρι
Εχω κι ενα κοτοπουλο στην καταψυξη, παμε μια βολτα;Α μάλιστα..χάρηκα να είστε καλά, αντίο,πάω στον άλλον με τις καρτέλες με τ αβγά να χορτάσω
ισως αναγκαστω να μπω στη παρανομια για να σας αλλαξω τη γνωμη και φερω αυτα που θελετεΑ μάλιστα..χάρηκα να είστε καλά, αντίο,πάω στον άλλον με τις καρτέλες με τ αβγά να χορτάσω
Tουμπανάκι μ μην σκάς!Μπορεί να πηγαίνω με πολλούς αλλά κατά βάθος είμαι πιστή...αν τα βρούμε θα κόψω τις παρτουζες...μόνο μ έναν κάθε φορά..έχετε το λόγο μου!
Που είσαι αγαπακι μου;;;;Tουμπανάκι μ μην σκάς!
![]()
Τώρα είμαι Μεξικό, έφτασα πριν λίγοοοΠου είσαι αγαπακι μου;;;;
Εγώ λέω να φέρω μισό κεφάλι μυζήθρα , 5 λιτρα λάδι και λίγη ρίγανη μπορώ να γαμήσω κα Τζό![]()
Αμόλυβδη θα ψερεις;Εγώ λέω να φέρω μισό κεφάλι μυζήθρα , 5 λιτρα λάδι και λίγη ρίγανη μπορώ να γαμήσω κα Τζό![]()
Στην μαγευτική Κατεχάκη...Τώρα είμαι Μεξικό, έφτασα πριν λίγοοο
Εσυ που είσαι τουμπανάρα μου;;
Αν λέω αν έρθει παρακαλώ ειδοποιήστε .....θα κατέβω Αθήνα πάραυτα.Τσάμπα γαμησι θέλει ;;;;Σώθηκε με μένα...Και θα πληρώσει και θα τις φάει αν δω τέτοια!
Περνάς πολύ ωραία εκεί φαντάζομαι;;Στην μαγευτική Κατεχάκη...
Σε ζηλεύω...το ξέρεις..
Αν εμφανιστεί μετά απ ολ αυτά ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!Αν λέω αν έρθει παρακαλώ ειδοποιήστε .....θα κατέβω Αθήνα πάραυτα.
μπα δεν νομίζω το μόνο που μπορώ να προσφέρω επί πλέον , αν πάω Πέμπτη μισό κιλό γίγαντες και 200 γρμ. κρεμμύδια μεΑμόλυβδη θα ψερεις;
Ότι είπε ο τασούλης στην επόμενη σύνταξη τής μαμάς του.Αν εμφανιστεί μετά απ ολ αυτά ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!
Γιατί με ζηλεύεις κουκλί;;Στην μαγευτική Κατεχάκη...
Σε ζηλεύω...το ξέρεις..
Σύγκρινε Μεξικό με Κατεχάκη...Γιατί με ζηλεύεις κουκλί;;![]()
Κατεχακη μακραν καλύτεραΣύγκρινε Μεξικό με Κατεχάκη...![]()