TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Θα παρουμε επιδότηση?Χαλασε αυτο Τασσο , παμε να παρουμε ενα καινουργιο , ΑΑΑ+ να μην καιει και ρευμα πολυ
Θα παρουμε επιδότηση?Χαλασε αυτο Τασσο , παμε να παρουμε ενα καινουργιο , ΑΑΑ+ να μην καιει και ρευμα πολυ
Δεν έχω ζυγιστει..δεν ασχολούμαι μωρέ, ούτε με κιλά ούτε με δίαιτες, τρώω όλη μέραΕισαι στα κιλά σου;
ρε στ αρχιδια μας , για το κοριτσι ειναι , μην κοιτας τα λεφταΘα παρουμε επιδότηση?
ωραιο σωμα πολυ καυλωτικο..τωρα που εχουμε και καλοκαιρι το φανταζομαι στον ηλιο με λαδακιΚαλημέρα!
μαλλον τον τρωως και ξεχνας να φαςΔεν έχω ζυγιστει..δεν ασχολούμαι μωρέ, ούτε με κιλά ούτε με δίαιτες, τρώω όλη μέρα
.....Εσύ δεν θα με πηδουσες για 3 καρτέλες αβγά βρε;;ρε στ αρχιδια μας , για το κοριτσι ειναι , μην κοιτας τα λεφτα
Πρώτα να κατασκευάσουμε τουαλέτα γιατί μπάνιο και χέσιμο κάθε Πέμπτη στην λαϊκήρε στ αρχιδια μας , για το κοριτσι ειναι , μην κοιτας τα λεφτα
σε λιγο τα αυγα θα ειναι πιο ακριβα απο το στεγνωτηριο , κοιτα να δεις.....Εσύ δεν θα με πηδουσες για 3 καρτέλες αβγά βρε;;
Ααα ευχαριστώ πολύ και Καλώς ήρθατε..!!ωραιο σωμα πολυ καυλωτικο..τωρα που εχουμε και καλοκαιρι το φανταζομαι στον ηλιο με λαδακι
Αν τρως σαν καναρίνι γιατι να ζυγιστειςΔεν έχω ζυγιστει..δεν ασχολούμαι μωρέ, ούτε με κιλά ούτε με δίαιτες, τρώω όλη μέρα
Για εκεί πάει .... Το ψωμί 1.20 η φρατζολα που είχε 0.50σε λιγο τα αυγα θα ειναι πιο ακριβα απο το στεγνωτηριο , κοιτα να δεις
Μπάνιο επιτρέπω κατούρημα και χέσιμο Όχι χαχαχχαχχαχχαχα!!!!Πρώτα να κατασκευάσουμε τουαλέτα γιατί μπάνιο και χέσιμο κάθε Πέμπτη στην λαϊκή
Για αυτό λέω ΠέμπτηΜπάνιο επιτρέπω κατούρημα και χέσιμο Όχι χαχαχχαχχαχχαχα!!!!
Ξέρεις τι πίπες έχω πάρει στους λαϊκητζιδες για ν αφήνουν τους πελάτες μου να κατουράνε;;;;Για αυτό λέω Πέμπτη
Για αυτό στην λαϊκή δεν υπάρχει αγγούρι ούτε για δείγμαΞέρεις τι πίπες έχω πάρει στους λαϊκητζιδες για ν αφήνουν τους πελάτες μου να κατουράνε;;;;
Όχι τρώω πολύ και τα πάντα ,δεν γουστάρω να στερηθω φαΐ γλυκά κλπ!Αν τρως σαν καναρίνι γιατι να ζυγιστεις
Από που μας ήρθατε ;;Ελευθερος;;Εγώ είμαι η τζοαννα και αν τύχει να βρω κάνα καλό παλικάρι εδώ μέσα θ αποκατασταθωωραιο σωμα πολυ καυλωτικο..τωρα που εχουμε και καλοκαιρι το φανταζομαι στον ηλιο με λαδακι
Καιρο παρακολουθω το νημα και το site γενικοτερα απλα χθες αποφασισα να ανοιξω λογαριασμο ..ισως γινω και εγω ενας απο το πολλους μνηστηρες εδω μεσαΑπό που μας ήρθατε ;;Ελευθερος;;Δούλευετε;;Εγώ είμαι η τζοαννα και αν τύχει να βρω κάνα καλό παλικάρι εδώ μέσα θα αποκατασταθω
Μπορεί να πηγαίνω με πολλούς αλλά κατά βάθος είμαι πιστή...αν τα βρούμε θα κόψω τις παρτουζες...μόνο μ έναν κάθε φορά..έχετε το λόγο μου!Καιρο παρακολουθω το νημα και το site γενικοτερα απλα χθες αποφασισα να ανοιξω λογαριασμο ..ισως γινω και εγω ενας απο το πολλους μνηστηρες εδω μεσα