Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.752
...εσένα σου έχω πάρει πίπα ποτέ ...;Εμενα δεν μου αρεσουν τα πολλα σάλια, προτιμω dry καταστασεις
...εσένα σου έχω πάρει πίπα ποτέ ...;Εμενα δεν μου αρεσουν τα πολλα σάλια, προτιμω dry καταστασεις
Θα φτασει λες η εξαδα 50 ευρω;Γελάμε, αλλά έτσι όπως πάει η οικονομία μέ βλέπω να παίρνω πίπες για 6 αβγά χαχαχαχαχαχα!!!!
Πάρε μου μια στα γενέθλεια μου...εσένα σου έχω πάρει πίπα ποτέ ...;
Γιατί κάτι μου λέει ότι σ έχω γευτει εσένα..χμ...είμαι και ξανθιά, μπερδεύομαι γμτ..θα το θυμηθώ που θα πάει..Θα φτασει λες η εξαδα 50 ευρω;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάρε μου μια στα γενέθλεια μου
Και τι γευση ειχα;Γιατί κάτι μου λέει ότι σ έχω γευτει εσένα..χμ...είμαι και ξανθιά, μπερδεύομαι γμτ..θα το θυμηθώ που θα πάει..
Είναι ξινο το αυγολέμονο ... δεν μ αρέσειΚαι τι γευση ειχα;
Ντολμαδάκια αυγολεμονο;
Τι καβλιαρικο μωρακι εισαι εσυ καλε.Καλημέρα!
Αδυνατισες ;Είναι ξινο το αυγολέμονο ... δεν μ αρέσει
Μονο εδω συναντιομαστε εμεις,Είναι ξινο το αυγολέμονο ... δεν μ αρέσει
Καλώς το μωρό...Πφφφ τώρα χαλαρώνω λίγο εδώ παρέα σας...Καλα εισαι;;Τι καβλιαρικο μωρακι εισαι εσυ καλε.
Την ψήνεις για φικι φιρικι?Αδυνατισες ;
Τα αυγα να παμε Τασσο , αδυνατισε το κοριτσιΤην ψήνεις για φικι φιρικι?
Καλα ειμαι τωρα που σε ειδα κουκλαρα .Καλώς το μωρό...Πφφφ τώρα χαλαρώνω λίγο εδώ παρέα σας...Καλα εισαι;;
Όχι στέγνωσα λίγο λόγω προπονήσεων μωρέ..Σου φαίνομαι ότι έχασα κιλά;;;Αδυνατισες ;
Ετσι φαινεταιΌχι στέγνωσα λίγο λόγω προπονήσεων μωρέ..Σου φαίνομαι ότι έχασα κιλά;;;
Όλη την ημέρα στα 4 λογικό είναιΤα αυγα να παμε Τασσο , αδυνατισε το κοριτσι
Να με πηδήξει θέλει θα του κάτσω είναι φίλοςΤην ψήνεις για φικι φιρικι?
Να αλλάξεις στεγνωτηριοΌχι στέγνωσα λίγο λόγω προπονήσεων μωρέ..Σου φαίνομαι ότι έχασα κιλά;;;
Χαίρομαι μωρό....Καλα ειμαι τωρα που σε ειδα κουκλαρα .
Εισαι στα κιλά σου;Όχι στέγνωσα λίγο λόγω προπονήσεων μωρέ..Σου φαίνομαι ότι έχασα κιλά;;;
Χαλασε αυτο Τασσο , παμε να παρουμε ενα καινουργιο , ΑΑΑ+ να μην καιει και ρευμα πολυΝα αλλάξεις στεγνωτηριο