Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.844
Σε χάλασα Ε.. τι να κάνω είμαι για παρέλαση ????
Σε χάλασα Ε.. τι να κάνω είμαι για παρέλαση ????
δεν το ηξερες αφου ξερεις εδω μεσα ολοι πηδανε και ολοι την εχουν μεγαλητι λες τωρα ...?
παιχτη να κατουρησετε πριν μην παθετε κανα προστατη
πω πω πω ρε τζο,πρεπει να σου αρεσει πολυ το κωλογαμισι.θα στον βαλω και γω καποια στιγμη στην σουφρα σου αλλα τωρα εχουν αλλες προτερεοτητα.δεν με φτιαχνεις ρε γαμωτο και πολυ με το κοντο μαλλι.ενω σωμα εχεις μπομπα.Από φρέσκο αναλ είχε τραβηχτεί η φωτο..δικιά σου ?
?τι λες τωρα ...?
πω πω πω ρε τζο,πρεπει να σου αρεσει πολυ το κωλογαμισι.θα στον βαλω και γω καποια στιγμη στην σουφρα σου αλλα τωρα εχουν αλλες προτερεοτητα.δεν με φτιαχνεις ρε γαμωτο και πολυ με το κοντο μαλλι.ενω σωμα εχεις μπομπα.
καλα ρε φρανκ αμα ειναι να την πηδηξεις θα βαλει περουκαπω πω πω ρε τζο,πρεπει να σου αρεσει πολυ το κωλογαμισι.θα στον βαλω και γω καποια στιγμη στην σουφρα σου αλλα τωρα εχουν αλλες προτερεοτητα.δεν με φτιαχνεις ρε γαμωτο και πολυ με το κοντο μαλλι.ενω σωμα εχεις μπομπα.
δεν το ηξερες αφου ξερεις εδω μεσα ολοι πηδανε και ολοι την εχουν μεγαλη
Σημαιοφόρα;Σε χάλασα Ε.. τι να κάνω είμαι για παρέλαση ????
Τα κρατώ γερά μη μου φύγουν..σφιχτά σφιχτά ?Σημαιοφόρα;
Ξερεις να κρατας το κοντάρι καλε;
Γενικως ξερεις απο κοντάρια;
Εγώ πάλι για μπουρδελο όπως είχε πει κάποια ψυχή.. τεσπα, σήμερα είμαι καλό κορίτσι δε βρίζω...?δεν θελω σεξουαλικα υπονοουμενα εδω μεσα που νομιζετε οτι βρισκεστε εδω μεσα ειναι εκκλησια
Ε πες της να σκύψει της ευλογημένηςδεν θελω σεξουαλικα υπονοουμενα εδω μεσα που νομιζετε οτι βρισκεστε εδω μεσα ειναι εκκλησια
φημες απο ανθρωπους που στο νου τους εχω μονο το πηδηγμα... και κανονισε την περουκα να παρεις αν θελεις καποια στιγμη να σεΕγώ πάλι για μπουρδελο όπως είχε πει κάποια ψυχή.. τεσπα, σήμερα είμαι καλό κορίτσι δε βρίζω...?
Είπαμε είμαι ψηλή δε μπορώ ????Ε πες της να σκύψει της ευλογημένης
Ε πες της να σκύψει της ευλογημένης
Μα έχω ωραίο φυσικό ξανθό καρέ δε θέλω περούκα.. ? θα με τρωειφημες απο ανθρωπους που στο νου τους εχω μονο το πηδηγμα... και κανονισε την περουκα να παρεις αν θελεις καποια στιγμη να σε
Σιγα μην εφτιαξες και φανουρόπιττα.σήμερα είμαι καλό κορίτσι δε βρίζω...?
Μερσι ?Ωραία φωτογραφία στο αβαταρ Ιωάννα...!