Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.564
Έχεις χάσει επεισόδια, φυσικά έχω ανέβασει πίπα, εμ είδες για να τσακώνεσσι χάνεις τα ωραία ?Πιπες να ανεβάσεις, για να δούμε την τεχνική σου!!!
Έχεις χάσει επεισόδια, φυσικά έχω ανέβασει πίπα, εμ είδες για να τσακώνεσσι χάνεις τα ωραία ?Πιπες να ανεβάσεις, για να δούμε την τεχνική σου!!!
Έχουμε πολύ ωρο γύρισμα κοιτα να είσαι Ντούρος!Άντε με έπεισες... Θα γίνω θυσία για το κοινό καλό
Το έχω δει,αλλά δεν ήταν και από τα καλύτερα. Φαινόταν σαν να κλέβεις στην πιπα. Θέλω να δω να τον περνεις όλο μέσα στο στόμα, να τον καταπινεις!!!Έχεις χάσει επεισόδια, φυσικά έχω ανέβασει πίπα, εμ είδες για να τσακώνεσσι χάνεις τα ωραία ?
Δυστυχώς έπρεπε να κοπεί στο μοντάζ λόγω προσωπων μας, το είχα αναφέρει ήδη.. φαντάσου 2λ βίντεο, έβαλα δευτερόλεπτα μόνο..Η άλλη πίπα με μάσκα ?Το έχω δει,αλλά δεν ήταν και από τα καλύτερα. Φαινόταν σαν να κλέβεις στην πιπα. Θέλω να δω να τον περνεις όλο μέσα στο στόμα, να τον καταπινεις!!!
θα βάλω τα δυνατά μου. Αρκεί να έχεις ορεξάτο το κωλαράκι σουΈχουμε πολύ ωρο γύρισμα κοιτα να είσαι Ντούρος!
Δυστυχώς έπρεπε να κοπεί στο μοντάζ λόγω προσωπων μας, το είχα αναφέρει ήδη.. φαντάσου 2λ βίντεο, έβαλα δευτερόλεπτα μόνο..Η άλλη πίπα με μάσκα ?
(Στις υπερφυσικές πουτσες κλέβω λίγο,που να τις χωρέσω η δολια?)
Άλλο σελφι άλλο πίπες.αντε παλι...
ρε συ εχεις ανεβασει σελφι προσωπο, κοντινο, ολοκαθαρο...
ξερουμε ολοι τη φατσα σου σταματα τις παπατζες
ΑΛΛΑ
φωτο με κοντη φουστα και πλατφορμες θα ανεβασεις? ρωταει ο φιλος μου...
Άλλο σελφι άλλο πίπες.
Καλημέρα, δεν έχω διάθεση πρωί πρωί..
Σήμερα τσακωθείτε μόνοι σας.. χαιρετώ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν περιγραφω αλλο
καλημερα
εχεις δικιοΣήμερα τσακωθείτε μόνοι σας.. χαιρετώ
Εμ το χρειαζόταν ο μανιαμούνιας,Στα τσακίδια
καψουρης μαν?Εμ το χρειαζόταν ο μανιαμούνιας,
Ε μα πια.
Κανω τα πάντα να περνάτε/περνάω όμορφα,βάζω φωτο , βίντεο, σας κάνω χαβαλέ,ασχολούμαι,αλλά κάποιοί προκαλούν χωρίς να προκαλώ εγώ μόνο και μόνο να με χαλάνε , με κούρασε η φάση,λογικό, θα μπω όταν κρίνω ότι έχω κάτι να κσνω εδώ μέσα,παίξτε μπάλα μόνοι σας μέχρι τότε ..
Ναι, φίλε, πως το καταλαβες, προσπαθουσα να το κρυψωκαψουρης μαν?
οχι δεν τα καταφερες, καρφωθηκεςΝαι, φίλε, πως το καταλαβες, προσπαθουσα να το κρυψω
Δεν τα καταφερα![]()
εχουμε μαζευτει 14 ατομα που μας την εχεις σπασει αλλα θελουμε να σε ξεκωλιασουμεΚανω τα πάντα να περνάτε/περνάω όμορφα,βάζω φωτο , βίντεο, σας κάνω χαβαλέ,ασχολούμαι,αλλά κάποιοί προκαλούν χωρίς να προκαλώ εγώ μόνο και μόνο να με χαλάνε , με κούρασε η φάση,λογικό, θα μπω όταν κρίνω ότι έχω κάτι να κσνω εδώ μέσα,παίξτε μπάλα μόνοι σας μέχρι τότε ..
Γιατί δεν πάτε σε καμία που να σας φτιάχνει; Το sex δεν είναι τιμωρία ρε αδελφέ αλλά απόλαυση. Καλημέραεχουμε μαζευτει 14 ατομα που μας την εχεις σπασει αλλα θελουμε να σε ξεκωλιασουμε
80€ το ατομο
δεχεσαι να σε παρτουζωσουμε?
ξεκαθαρα θα σε κανουμε πηγαδι, αλλα θα παρεις 1320€
υγ: οι φαν σου μπορουν να βλεπουν χωρις συμςτοχη