TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εχει εδω μεσα τετοιον ανθρωπο εισαι σιγουρηκαι μια άλλη ψυχή εδώ μσζι μου.. με βλέπει εδώ και πετάει καντήλες (καντήλια)
εχει εδω μεσα τετοιον ανθρωπο εισαι σιγουρηκαι μια άλλη ψυχή εδώ μσζι μου.. με βλέπει εδώ και πετάει καντήλες (καντήλια)
τζοκερ να παει να παιξει ...εχει εδω μεσα τετοιον ανθρωπο εισαι σιγουρη
Ναι και κάτι μου λέει ότι θα τ ακούσω σύντομα πάλι ?εχει εδω μεσα τετοιον ανθρωπο εισαι σιγουρη
λειτουργουν καλα ολες οι αισθησεις σου ...?Ναι και κάτι μου λέει ότι θα τ ακούσω σύντομα πάλι ?
Ναι αμέ χθεσινό όλη μέρα...?λειτουργουν καλα ολες οι αισθησεις σου ...?
τις εκανες σερβις ...?
τζο να σου πω κατι το φορουμ εχει απο ολα τα φρουτα κριτικες (καλες-κακες) διαφωνιες -καυγαδες - χαβαλε.... οι εμμονες ομως και η ανθρωποφαγια ειναι κακο πραγμαΝαι και κάτι μου λέει ότι θα τ ακούσω σύντομα πάλι ?
κωλο ειδαμε σημερα ...?Ναι αμέ χθεσινό όλη μέρα...?
Μπαίνει την ώρα που είμαι μέσα και.καυλαντιζω και.με λέει αργόσχολη κοριο μου έχει βάλει??τις υπόλοιπες ώρες που λείπω δε μπαίνει χαχαχαχΝαι αμέ χθεσινό όλη μέρα...
αρχισες παλικωλο ειδαμε σημερα ...?
κωλο ... εμμονη εχω δεν αλλαζει αυτο ...αρχισες παλι
Εγώ δεν έχω εμμονές Τάσο,σάμπως ξέρω τι παίζει εδώ?ελάχιστα είμαι ..ένας με παιδεύει μόνο..Και όταν τον βλέπω αγριεύω Ναι δε θα πω ψέματα..τζο να σου πω κατι το φορουμ εχει απο ολα τα φρουτα κριτικες (καλες-κακες) διαφωνιες -καυγαδες - χαβαλε.... οι εμμονες ομως και η ανθρωποφαγια ειναι κακο πραγμα
Χαχαχαχαχα αμέ τον έβαλα το πωπο μου σα την αντιβίωση 3 φορές τη μέρα τον βάζω φωτοκωλο ... εμμονη εχω δεν αλλαζει αυτο ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
βαλε καμερα να σε βλεπει ...
Έχει βάλει αυτός στάνταρ!!?κωλο ... εμμονη εχω δεν αλλαζει αυτο ...
βαλε καμερα να σε βλεπει ...
ολοι εχουμε της στραβες ημερες μας .... και εσυ και εγω και ολοι χρειαζεται ψυχραιμια να μην παραφερομαστε.
Εγώ δεν έχω εμμονές Τάσο,σάμπως ξέρω τι παίζει εδώ?ελάχιστα είμαι ..ένας με παιδεύει μόνο..Και όταν τον βλέπω αγριεύω Ναι δε θα πω ψέματα..
βαλε καμερα να σε βλεπει ...Μπαίνει την ώρα που είμαι μέσα και.καυλαντιζω και.με λέει αργόσχολη κοριο μου έχει βάλει??τις υπόλοιπες ώρες που λείπω δε μπαίνει χαχαχαχ
?βαλε καμερα να σε βλεπει ...
στο εφτιαξα να μην μπερδευσε ...
ξανθια...
Εγώ για καλό κ.για κακό όταν μπει Λούης θα γίνω ?ολοι εχουμε της στραβες ημερες μας .... και εσυ και εγω και ολοι χρειαζεται ψυχραιμια να μην παραφερομαστε
?
Εγώ για καλό κ.για κακό όταν μπει Λούης θα γίνω ?
λιποτακτης ...δεν μου αρεσει καθολου αυτο που εγραψες ...δεν νομιζω να εχεις εκπαιδευτει σε αυτο ???????
Εγώ για καλό κ.για κακό όταν μπει Λούης θα γίνω ?
Κατοστάρι θα κανω σε 2δευτερα ????λιποτακτης ...δεν μου αρεσει καθολου αυτο που εγραψες ...δεν νομιζω να εχεις εκπαιδευτει σε αυτο ??????
????
οκ εσυ ξερεις απλος εγω ειμαι αλλης λογικηςΚατοστάρι θα κανω σε 2δευτερα ????
????
Δε θέλω να τσακωνομαι Τάσο..Και το πρωί ο άλλος έγραφε τόσα άσχημα προσβλητικά για μένα.. και δεν απάντησα δίνω τοπο στην οργή θα μπαίνω μόνο όταν υπάρχει καλή διάθεση και έχω κενό φυσικά, να καυλαντιζω μετά θα τη κάνω όταν αρχισει έντασηοκ εσυ ξερεις απλος εγω ειμαι αλλης λογικης