Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167.022
Την Καλημέρα μου και τρέχω για δουλειά!
Καλημέρα!!!Την Καλημέρα μου και τρέχω για δουλειά!
...επρεπε να τις ανέβαζες μια-μια τις κριτικές, να δεις για ποτε ερχεται η 10αρα παρτουζαΟρίστε μαζεμένες οι κριτικές μου...επειδή κάποιοι κύριοι έψαχναν και χάνονταν μέσα σε 1000 σελιδες..θ ανανεώνω το αρχείο με κάθε καινούργια φυσικά και όποιος της ζητά μπορώ και προσωπικά να τις στελνω
Ευχαριστώ μανάρι μου. Ότι μπορώ κάνω. Την καλημέρα μου καυλωστρα γυναίκαΕίσαι τρελοκομείο, τέλος!!
Μέραααααα....Την Καλημέρα μου και τρέχω για δουλειά!
Καλησπερα........ αναπνευστήρα πρέπει να δίνεις , θα τον σκάσεις τον χριστιανό χα χα χαΠραγματικά μου το έφαγε..εννοείται ότι έχυσα,πόσο ν άντεχα εξάλλου...
Απολαυστικός πνιγμός θα ήταν για τον συγκεκριμένο, χαχαχαχα!!!Καλησπερα........ αναπνευστήρα πρέπει να δίνεις , θα τον σκάσεις τον χριστιανό χα χα χα
Ομορφια μου, ειναι σαν να βρισκομαι εκει τωρα αναμεσα στα ποδια σου να σε αφουγκραζομαι να μυριζω και να γλυφω τις υπεροχες γευσεις σου..!! Μωρο μου, εισαι υπεροχη..!!After sex...
...το ξέρεις ότι σε κάθε ραντεβού μας περνάω όμορφα κι εγώ μαζί σου,στο δείχνω εξάλλου...Ομορφια μου, ειναι σαν να βρισκομαι εκει τωρα αναμεσα στα ποδια σου να σε αφουγκραζομαι να μυριζω και να γλυφω τις υπεροχες γευσεις σου..!! Μωρο μου, εισαι υπεροχη..!!
νομιζω εκει ενα αστερι ταττου ειναι οτι πρεπειAfter sex...
Just beautifull......After sex...
νομιζω εκει ενα αστερι ταττου ειναι οτι πρεπει
Just beautifull......
Κατι απο ηθοποιο σε ταινια θυμιζει.. οχι Ντεμι Μουρ αυτη ηταν αβυζη.. Κιντμαν κατι φερνει..Έβγαλα κάτι για την καυλα μου, εξάλλου μ αρέσουν τ αυθόρμητα και τ αληθινά, δεν ξέρω από φίλτρα κλπ!
(Ναι έχω ατέλειες,όπως όλες, και γουστάρω !)
Ωωωω αλήθεια baby ;!Κατι απο ηθοποιο σε ταινια θυμιζει.. οχι Ντεμι Μουρ αυτη ηταν αβυζη.. Κιντμαν κατι φερνει..
The way you move baby makes me feel.......wild.Έβγαλα κάτι για την καυλα μου, εξάλλου μ αρέσουν τ αυθόρμητα και τ αληθινά, δεν ξέρω από φίλτρα κλπ!
(Ναι έχω ατέλειες,όπως όλες, και γουστάρω !)
....έτσι σε θέλω next time...wild...The way you move baby makes me feel.......wild.