Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167.022
Να την κάνω για νυχτερινή βόλτα, καλό υπόλοιπο και σ εσάς!
Σαν τρελός θέλω να στο φαωωωωωωωωωΝα την κάνω για νυχτερινή βόλτα, καλό υπόλοιπο και σ εσάς!
Και ποιος δεν εχει..!!!Έχει αδυναμία στο μουνάκι μου.. βασικά σ εμένα ολόκληρη, αλλά είναι άρρωστος μουνογλυφτης χαχαχαχ!
Καλημερα κουκλαρα μου ομορφη..!!!Morning!
Αγουροξυπνημενη είμαι εδώ,μόλις βγήκα από ντουζ και χωρίς καφέ ακόμη ...χαχαχαχα!!Καλημερα κουκλαρα μου ομορφη..!!!
Σκιζεις παλι σημερα..!!!
Βρε ασε τα σαπια τωρα.. Κουκλι εισαι, και ετσι οπως χτενιζεις τα μαλλακια σου εισαι σαν παιδακι..!! Μουτς!!! καρδουλα μου εσυ...!!!!Αγουροξυπνημενη είμαι εδώ,μόλις βγήκα από ντουζ και χωρίς καφέ ακόμη ...χαχαχαχα!!
Βρε ασε τα σαπια τωρα.. Κουκλι εισαι, και ετσι οπως χτενιζεις τα μαλλακια σου εισαι σαν παιδακι..!! Μουτς!!! καρδουλα μου εσυ...!!!!
Καλημερα ομορφια μου. Λαμπεις οπως παντα.Morning!
Μέραααααα!Morning!
Λάμπω οπως λέει και η Βίσση χαχαχα ! Καλημέρα μωρό...!Καλημερα ομορφια μου. Λαμπεις οπως παντα.
Μερα αγόρι!!!Μέραααααα!
Ναι, σιγα την πατσαβουρα την Βισση.. Εσυ λαμπεις πραγματικα κοριτσαρα μου!!!Λάμπω οπως λέει και η Βίσση χαχαχα ! Καλημέρα μωρό...!
Μερα αγόρι!!!
Ωωωωωωω!!!!Ναι, σιγα την πατσαβουρα την Βισση.. Εσυ λαμπεις πραγματικα κοριτσαρα μου!!!
μαθημενος εισαι να κλανεις @ρχιδι@ ...Ή σβήσε το ποστ ή άλλαξε εικόνα προφίλ, διάλεξε
Εσυ την κανεις και εμας μας ξεκανεις. Καβλιαρικο μωρο.One more photo και την κάνω...
Ε, ναι ρε.. Και κοιτα να ανεβαζεις συχνοτερα φωτογραφιες σαν την πρωινη, για να σε βλεπουμε και να σε χαιρομαστε.. Ουτως η αλλως, σηκωμενους μας εχεις συνεχεια..!!! Οχι που γυρνας συνεχεια γδυτοκωλη εδω μεσα..!! ΧΑΧΑΧΑ!!!!Ωωωωωωω!!!!
Ω νά σού γαμήσω ότι φαίνεται...ξετσίποτη νεαρά....ευτυχώς πού έφαγα καί μετά το είδα αλλιώς θά δάγκωνα τό τηλέφωνο!.... φτού σου....One more photo και την κάνω...
Φτύσε να δροσιστω μωρό....χαχαχαχα!!Ω νά σού γαμήσω ότι φαίνεται...ξετσίποτη νεαρά....ευτυχώς πού έφαγα καί μετά το είδα αλλιώς θά δάγκωνα τό τηλέφωνο!.... φτού σου....