Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167.022
Λόγω Κυριακής ;Για Τετάρτη η Παρασκευή καλό θα ήταν κάτι σε φάβα...σε παστιτσιο εγω θελω κατι
Σορυ αλλά είχα μία μονομαχία καί έμεινε πολύ σάλιο.....φόρα μπατζάκια καί σωσίβιο νά αρχίσω....ξεδιάντροπη νεαρά....φτού σου καί ξαναφτού καί ξαναματαφτού σου!..... Αχ!....ξαλάφρωσα.......Φτύσε να δροσιστω μωρό....χαχαχαχα!!
ωραια νυχακια
Ευχαριστώ έρωταωραια νυχακια
@geroksouras ,ακόμα μου το κρατάς που δεν στα ήπια...;;;Την άλλη φορά σφηνάκι θα τα πάω...
Μα δεν τα πίνω σε κανέναν έρωτα, μονο τα παίρνω στόμα,να δες κριτικές(κάτι είδες εσύ και μου θύμωσες)κανείς δεν είπε ότι τα ήπια ....μη κάνεις πολύ παρέα με τον πρώην χοντρούλη θα σε κολλήσει την γκρίνια του..άσχετο μου έλειψε πολύ....
Τι ωραια κωλαρα ειναι αυτη. Οπως ελεγε και ο Παπαγιαννοπουλος "χουφτωστη....χουφτωστη".
Την έχει πάρει φωτο ο κύριος και φαίνεται χορταστική μωρό.. όντος!!!Τι ωραια κωλαρα ειναι αυτη. Οπως ελεγε και ο Παπαγιαννοπουλος "χουφτωστη....χουφτωστη".
Excellent!!!!
Ξέχασες την αντιβίωση και θα υποτροποιασουμεΜ αυτά και μ αυτά ξέχασα να βάλω κωλαράκι σημερα...
Κι άλλη αντιβίωση . Αρρώστια είσαι
Να δώσω τα μούτρα μου στην κωλοχαραδρα σου μέχρι να πάθω ασφυξίαOne more photo και την κάνω...
*ΧωσωΝα δώσω τα μούτρα μου στην κωλοχαραδρα σου μέχρι να πάθω ασφυξία
Προφυλακτήρα σε πάει ο κύριος
Καλημερα. Πολυ καλη δουλεια. Μπραβο. Ολες μαζεμενες. Διαφανεια.Ορίστε μαζεμένες οι κριτικές μου...επειδή κάποιοι κύριοι έψαχναν και χάνονταν μέσα σε 1000 σελιδες..θ ανανεώνω το αρχείο με κάθε καινούργια φυσικά και όποιος της ζητά μπορώ και προσωπικά να τις στελνω
Καλημέρα μωρο ,επιτέλους όλες μαζί!Καλημερα. Πολυ καλη δουλεια. Μπραβο. Ολες μαζεμενες. Διαφανεια.
Προφυλακτήρα σε πάει ο κύριος
Excellent!!!!