TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
κανα χαστουκι στα κωλομερια δεν βλεπω να πεφτειΕνα κλικ από τσοντα μου και την κάνω πάλι..
κανα χαστουκι στα κωλομερια δεν βλεπω να πεφτειΕνα κλικ από τσοντα μου και την κάνω πάλι..
Παπαρι διαβασα...
den μου αρεσει αυτοΠαπαρι διαβασα...
Εμ,με τόσα π@παρια που βλέπουμε εδώ (υλικό μου εννοώ), μην πάει αλλού ο νους σας παλιόπαιδα ..λογικό να μπερδεύτηκες αγόρι..Παπαρι διαβασα...
τζο ο @Κόντε πούτσα προσπαθει να σε ξεφορτωθει στο γνωστο νημαΕμ,με τόσα π@παρια που βλέπουμε εδώ (υλικό μου εννοώ), μην πάει αλλού ο νους σας παλιόπαιδα ..λογικό να μπερδεύτηκες αγόρι..
Άστον να ξενογ@μησει σήμερα που εχω δουλειά, πες του θα τον κανονίσω από αύριοτζο ο @Κόντε πούτσα προσπαθει να σε ξεφορτωθει στο γνωστο νημα
αντε επιτελους επρεπε να ερθεις εσυ στα πραγματα για να γινει καθαρση...και υστερα σου λενε ψηφισε τον ταδε και τον διναΆστον να ξενογ@μησει σήμερα που εχω δουλειά, πες του θα τον κανονίσω από αύριο
Κομπρεσέρ ο άτιμος....άπαπα!!!!!Περαστικά σου ξετσίποτη νεαρά.....Ενα κλικ από τσοντα μου και την κάνω πάλι..
ψαχνει για πετρελαιο για να αναβει την θερμανσηΚομπρεσέρ ο άτιμος....άπαπα!!!!!Περαστικά σου ξετσίποτη νεαρά.....
Που είσαι αντρουλη μου.. ;; πάλι ξενοπηδουσες;;;Κομπρεσέρ ο άτιμος....άπαπα!!!!!Περαστικά σου ξετσίποτη νεαρά.....
Κι εσύ τέκνον Βρούτε????? Γέμισε ρουφιάνους τό μπού....φτού σας....Όλοι γιά νά μού χαλάσετε τό τυχερό....ξαναφτού σας....τζο ο @Κόντε πούτσα προσπαθει να σε ξεφορτωθει στο γνωστο νημα
Δέν μέ αφήνουν οί ρουφιάνοι σου νά κάνω τίποτα.... Καί λένε στά κορίτσια ότι είμαι παντρεμένος και μέ καρφώνουν σε σένα....Στό τέλος μονογαμικός θά γίνω....Προσέχουν νά μήν σέ απατησω....Που είσαι αντρουλη μου.. ;; πάλι ξενοπηδουσες;;;
Να λες η γυναίκα μου είναι από τα ξένα ανοιχτομυαλη μ αφήνει να ξενοπηδαω, και όταν πάω σπίτι κρυφά μου ανοίγει το κεφάλιΔέν μέ αφήνουν οί ρουφιάνοι σου νά κάνω τίποτα.... Καί λένε στά κορίτσια ότι είμαι παντρεμένος και μέ καρφώνουν σε σένα....Στό τέλος μονογαμικός θά γίνω....Προσέχουν νά μήν σέ απατησω....
Αυτό δεν είναι καί ψέμα!... Θά βγάλω καί φωτό τά καρούμπαλα πού μού έκανες μέ το τηγάνι χθές ...κακούργα νεαρά....Να λες η γυναίκα μου είναι από τα ξένα ανοιχτομυαλη μ αφήνει να ξενοπηδαω, και όταν πάω σπίτι κρυφά μου ανοίγει το κεφάλι
τα γαντια μην φορεσει... εκει θα εχεεις μεγαλο προβλημαΑυτό δεν είναι καί ψέμα!... Θά βγάλω καί φωτό τά καρούμπαλα πού μού έκανες μέ το τηγάνι χθές ...κακούργα νεαρά....
Καλημέρα (κωλ)...Λάρα....Σας Καλημερισα, πάω τώρα και ευχομαι ηρεμία σήμερα..Θα μπω αργότερα ν ανεβασω τις τσόντες μου.
Για ραντεβού, τηλ προτιμώ Όχι μηνύματα που δεν τα πολυβλεπω
Γεια σου κάβλιαρη ...Καλημέρα (κωλ)...Λάρα....
Δεν ξέρουν Τζο ...φλοραλ μες στη μόδα