Κόντε πούτσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2022
- Like
- 3.095
- Πόντοι
- 456
Καλημέρα καυλιάρα νεαρά....Εύχομαι νά είναι καί ήσυχη....μάτς μούτς.....Την Καλημέρα μου.. πάντα με κάβλες!
Καλημέρα καυλιάρα νεαρά....Εύχομαι νά είναι καί ήσυχη....μάτς μούτς.....Την Καλημέρα μου.. πάντα με κάβλες!
Καλημέρα σύζυγε δεν θυμάμαι νούμερο..χαχαχα! Και εγώ το ελπίζω.. εξάλλου όσοι μ αγαπούν σεβάστηκαν επιθυμία μου για ηρεμία εδώ..Καλημέρα καυλιάρα νεαρά....Εύχομαι νά είναι καί ήσυχη....μάτς μούτς.....
τζο αυτος ο συζυγος να ξερεις ειναι μουρνταρεις ...συστηνω να φορεσεις τα γαντια εινναι η ιδανικη θεραπειαΚαλημέρα σύζυγε δεν θυμάμαι νούμερο..χαχαχα! Και εγώ το ελπίζω.. εξάλλου όσοι μ αγαπούν σεβάστηκαν επιθυμία μου για ηρεμία εδώ..
Τι να τον κάνω, παίρνουν τα μυαλά του αέρα εκεί στην βόρειο Ελλάδα,τον αφήνω μην γκρινιάζει ,όταν έρχετε έχω τον κανονίζω χαχαχαχ!!τζο αυτος ο συζυγος να ξερεις ειναι μουρνταρεις ...συστηνω να φορεσεις τα γαντια εινναι η ιδανικη θεραπεια
Καλημερα coachΤι να τον κάνω, παίρνουν τα μυαλά του αέρα εκεί στην βόρειο Ελλάδα,τον αφήνω μην γκρινιάζει ,όταν έρχετε έχω τον κανονίζω χαχαχαχ!!
Καλημέρα Τάσσο μου!
Καλημέρα boy!Καλημερα coach
Guten Morgen τουμπανάκιΤην Καλημέρα μου.. πάντα με κάβλες!
Guten Morgen τουμπανάκι
Σορυ αλλά αργούν να εγκριθούν τα μηνύματα σου,αρα βλέπω καθυστερημένα ότι γράφεις...!Απο εδω που διαβαζω απο τα παιδια που γραφουν κριτικες καταλαβα οτι εισαι πολυ ενταξει ατομο !
Καλημέρα στο καλύτερο πατάριΤην Καλημέρα μου.. πάντα με κάβλες!
Καλημέρα στο καλύτερο πατάρι
Το πατάρι..πόσα τετραγωνικά είναι??
Θες να βάλεις τπτ μπάζα μεσα;Το πατάρι..πόσα τετραγωνικά είναι??
ta mpaza ta πεταω ..καταρχην να ρωτησω το εχεις νομιμοποιησει?? απο την αλλη σκεφτομαι να φτιαξουμε μια τουαλετα εκει να μην περιμενεις την πεμπτη που εχει λαικηΘες να βάλεις τπτ μπάζα μεσα;
ta mpaza ta πεταω ..καταρχην να ρωτησω το εχεις νομιμοποιησει?? απο την αλλη σκεφτομαι να φτιαξουμε μια τουαλετα εκει να μην περιμενεις την πεμπτη που εχει λαικη
Ωραίο στήθοςΤην Καλημέρα μου.. πάντα με κάβλες!
Ευχαριστώ αγόριΩραίο στήθος