Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
Πάμε για μονόλεπτη σιγήΣας έχω μονολεπτη τσοντα αναλ.. ας είναι καλά ο 3ος κύριος σήμερα, που δέχθηκε να βγάλουμε βίντεο!
ΕΥΓΕ
Πάμε για μονόλεπτη σιγήΣας έχω μονολεπτη τσοντα αναλ.. ας είναι καλά ο 3ος κύριος σήμερα, που δέχθηκε να βγάλουμε βίντεο!
Ο Ταρζάν που είναι τσίτα???Ζογκλερικα...ανεβαίνω και στο πολυφωτο άμα κάτσει (αυτό μου θυμίζει ερώτηση τι πρόγραμμα κάνεις..τύπου τσίρκου ένα πράμα μου θυμίζει η λέξη πρόγραμμα..προτιμώ υπηρεσίες )
Σας έχω μονολεπτη τσοντα αναλ.. ας είναι καλά ο 3ος κύριος σήμερα, που δέχθηκε να βγάλουμε βίντεο!
Διακρινω μια ανησυχια μηπως πλησιασουμε τις 2000 σελιδες και ερθει το γκανγκμπανγκΣήμερα πάει σερί η δουλειά και σας βλέπω στα διαλείμματα, αλλά μια χαρά το πατε,γεμίζετε σελίδες μόνοι σας!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Δεν σας προλαβαίνω !!
.....σκέφτομαι ν αρχίσω να γράφω την ιστορία της ζωής μου , μπας και πάνε 2000 γρήγορα να ξεκινήσει το τρελό γαμησι!!Διακρινω μια ανησυχια μηπως πλησιασουμε τις 2000 σελιδες και ερθει το γκανγκμπανγκ
#ουτεκανανησυχια
παντως εγώ από ολο αυτό ξεχώρησα το ρολόι χρυσό είναι !!!!!Σας έχω μονολεπτη τσοντα αναλ.. ας είναι καλά ο 3ος κύριος σήμερα, που δέχθηκε να βγάλουμε βίντεο!
....πολλών καρατίων...!παντως εγώ από ολο αυτό ξεχώρησα το ρολόι χρυσό είναι !!!!!
Αντέχει , αντέχει....την έχω εκπαιδευσει καλά.Πω πω πως τον καταβροχθησε ο πατος σου ετσι.ασαλιωτα.απο τα βογκητα σου πρεπει να τον ευχαριστηθηκες καλα.δε μασαει τιποτα η κωλαρα σου παιδι μου.....
δεν νομίζω να είναι από αυτά που κατακρατούν στο τελωνείο και στό έφεραν δώρο. Για ψάχτο λίγο....πολλών καρατίων...!
Παω να κλεισω εισιτήρια.....σκέφτομαι ν αρχίσω να γράφω την ιστορία της ζωής μου , μπας και πάνε 2000 γρήγορα να ξεκινήσει το τρελό γαμησι!!
...μπορεί να προλάβω να έρθω εγώ επάνω.. χθες μιλούσα με φίλο Σαλονικιο,και το ψήνω...Παω να κλεισω εισιτήρια
...μπορεί να προλάβω να έρθω εγώ επάνω.. χθες μιλούσα με φίλο Σαλονικιο,και το ψήνω...
Τι να πω τώρα ....θα στείλω φωτό το εργαλείο να δεις πως εγινεΚοπελαρα μου εσυ!!!
Ξεκινα. Αλλα θα γραφεις λεξη και ποστ, να τρεχουν οι σελιδαι.....σκέφτομαι ν αρχίσω να γράφω την ιστορία της ζωής μου , μπας και πάνε 2000 γρήγορα να ξεκινήσει το τρελό γαμησι!!
Αμην και ποτε.......σκέφτομαι ν αρχίσω να γράφω την ιστορία της ζωής μου , μπας και πάνε 2000 γρήγορα να ξεκινήσει το τρελό γαμησι!!
.....σκέφτομαι ν αρχίσω να γράφω την ιστορία της ζωής μου , μπας και πάνε 2000 γρήγορα να ξεκινήσει το τρελό γαμησι!!