TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εγω θα ελεγα να κανει ενα gang bangΣτα 2000 κανε giveaway κατι αλλο
εγω θα ελεγα να κανει ενα gang bangΣτα 2000 κανε giveaway κατι αλλο
ποιος το ειπε αυτο ???ζει η πεθανε??Που είναι μια ψυχή να μας πει το θρυλικό..."Τσίρκο το κάνατε "
Άντε, πάω πίσω πάλι, ματς μουτς!
Εδώ κολλάει το "Μπουρδέλο το κάνατε"...
εννοειτε οι μονο που τρως ειναι τρελο κερδοςΝα σας πω κάτι, έτσι ξεκίνησαμε και περνάμε όμορφα,επισης όλος ο κόσμος που μ έχει επισκεφθεί και είναι υπερβολικά πολύς, μου λένε διαβάζουμε μέσα,σε μαθαίνουμε και πέραν φουλ Καβλας ,γουστάρουμε τον χαβαλέ.
Άρα κερδισμένη βγαίνω σε πολλά επίπεδα
Χρήμα και γαμησια φίνα, οτι καλύτερο..Επίσης κέρδισα και φίλους!Άντε, φεύγω τώρα !εννοειτε οι μονο που τρως ειναι τρελο κερδος
θα τα πουμε αυριο που εχει λαϊκήΧρήμα και γαμησια φίνα, οτι καλύτερο..Επίσης κέρδισα και φίλους!Άντε, φεύγω τώρα !
Έχω εσάς δώρο, πελάτες & κάποιους φίλους καλούς, δεν θέλω κάτι άλλο!Ευχαριστώ όμως για σκέψη σου μωρό...Στις 2000 σελιδες θα σου κανουμε εμεις δωρακι θα ελεγα εγω. Το αξιζεις αλλωστε.
Εισαι ενα υπεροχο πλασμα!!Έχω εσάς δώρο, πελάτες & κάποιους φίλους καλούς, δεν θέλω κάτι άλλο!Ευχαριστώ όμως για σκέψη σου μωρό...
Εισαι ενα υπεροχο πλασμα!!
δεν μπορω τα σαλια εχω αλλεργια
Παντα σε εχω στο μυαλο μου κουκλα.Έχω εσάς δώρο, πελάτες & κάποιους φίλους καλούς, δεν θέλω κάτι άλλο!Ευχαριστώ όμως για σκέψη σου μωρό...
Σιγα μην κατσει να περιμενει μεχρι τις 2000 για γκανγκμπανγκεγω θα ελεγα να κανει ενα gang bang
Έλα ντε...εγω ειδικά χαχαχχαχ!!!Σιγα μην κατσει να περιμενει μεχρι τις 2000 για γκανγκμπανγκ