Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.568
- Πόντοι
- 4.496
Γαμηθηκες στη δουλεια.Μέχρι εδώ σήμερα...Τα παιξα..αύριο πάλι.. 12 και μετά, μη το ξεχνάτε και μου τηλ ξημερώματα
Γαμηθηκες στη δουλεια.Μέχρι εδώ σήμερα...Τα παιξα..αύριο πάλι.. 12 και μετά, μη το ξεχνάτε και μου τηλ ξημερώματα
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆΓαμηθηκες στη δουλεια.
Δεν περιγραφω αλλο..Καληνύχτα boys...
Μουναρα μου !!! Για ποσο γλύψιμο είσαι ;;;;;Καληνύχτα boys...
Αχχχ...Αυτή η κωλάρα σου.!! Έτοιμη για όλα!!Σας έχω μονολεπτη τσοντα αναλ.. ας είναι καλά ο 3ος κύριος σήμερα, που δέχθηκε να βγάλουμε βίντεο!
Καυλονύχτα jo...!!Καληνύχτα boys...
Με χαρά!!!Καυλονύχτα jo...!!
Ελπίζω σύντομα κ καυλομέρα από κοντά!!!
Γράψε πως στην σελίδα 2000 θα κάνεις μια μεγάλη παρτούζα με όλους όσους γράψουν στην σελίδα αυτή(και θέλουν να συμμετέχουν) , και για να σπάσεις τα ρεκορ και για να φτάσετε στην 2000 σε λίγες μέρες......σκέφτομαι ν αρχίσω να γράφω την ιστορία της ζωής μου , μπας και πάνε 2000 γρήγορα να ξεκινήσει το τρελό γαμησι!!
Ωραία τα λέτε αλλά πάλι θα πέσουν να με φάνε τα τρολ και οι ζηλιάρηδες...αν τολμήσω να φτάσω 2000!χαχαχαχχα !!!Μάλλον όμως θα το κάνω ,φοβερή ιδέα!Γράψε πως στην σελίδα 2000 θα κάνεις μια μεγάλη παρτούζα με όλους όσους γράψουν στην σελίδα αυτή(και θέλουν να συμμετέχουν) , και για να σπάσεις τα ρεκορ και για να φτάσετε στην 2000 σε λίγες μέρες.
Τιμής ένεκεν πρέπει να βγάλετε λίγα δευτερόλεπτα videακι ηχητική υπόκρουση την ατάκα του Γκουσγκούνη "αυξάνεστε και πληθύνεστε"
Από τώρα σας εύχομαι καλά να περάσετε.
αν θυμάμαι καλά, κάπου είδα να αναφέρεις ότι έχεις αρχίσει να συνηθίζεις, να σου κάνουν στοματικό, οπότε τι σε νοιάζει; Ασε να στο τρώνε, τώρα που το συνήθισεςΑχ πάλι θα πέσουν να με φάνε τα τρολ και οι ζηλιάρηδες...αν τολμήσω να φτάσω 2000!χαχαχαχχα !!!
Καλημερα ωραιο μου κοριτσακι.Την Καλημέρα μου στ αγόρια μου..
Καλημέρα μωρο!Καλημερα ωραιο μου κοριτσακι.
Την Καλημέρα μου στ αγόρια μου..
Καλημερα κοριτσαρα μου..Την Καλημέρα μου στ αγόρια μου..
Καλημέρα αγοράκι !Καλημερα κοριτσαρα μου...
Καλημερα κοριτσαρα μου..
Καλημέρα.....πρέπει να σε πάρω.......
Θα σε πάρω θα σε πάρω με παπά και με κουμπάρο.........αλλά πριν από αυτό θα παίξει μία γεώτρηση διαρκείας......χιχιχιΜ έχεις παρει..αρα να με ξαναπάρεις ...νομίζω αργήσαμε να βρεθούμε, again!!