Χτες είχαμε reunion με την κοπέλα μετά από καιρό..

Όλα κύλησαν άψογα και αυτή την φορά.. Το κορίτσι παραμένει ακριβώς όπως την γνώρισα και χαίρομαι για αυτό . Σέξυ , φορούσε ένα μαύρο φορεματάκι με όμορφο ντεκολτέ και τις γόβες της ( το μαλλί ξανά μακρύ όπως μου αρέσει) ευγενική και εξαιρετική στον αγώνα.

Ποτό δεν ήθελε να πιει, οπότε της προςέφερα κατευθείαν το κορμί μου στο πιάτο..

Μετά από αρκετή δράση , βρήκα το κουράγιο και με όσα ψυχικά αποθέματα μου είχαν μείνει, τελείωσα 2 φορές . Στην συνέχεια κάναμε τα μπανάκια μας , ξάπλωσα και εγώ λίγο να ξεκουράσω το κουρασμένο μου κορμί , δώσαμε φιλί, το δώρο της το πήρε στο τέλος και αναχώρησε χωρίς καμια βιασύνη.
Έφυγα πλήρως ικανοποιημένος από το ραντεβού μας και ανυπομονώ για το επόμενο. Όπως το κόβω θα χρειαστώ ξανά μια επανάληψη , γιατί αργώ λίγο να τα πάρω .
ΥΓ1. Πολλή κίνηση στο bill χτες. Μου έκανε εντύπωση που μεσημεριάτικα καθημερινή ημέρα δεν υπήρχε δωμάτιο ελεύθερο , οπότε και περίμενα στην αναμονή. Γαμάει ο κόσμος. Όσο περίμενα στο σαλονάκι, ο ήχος των τακουνιών των κοριτσιών που μπαινοέβγαιναν στο ξενοδοχείο και τα όλο νάζι γειάαααα σας που λέγανε στην υποδοχή , με φούντωσαν θα έλεγα. Μετά από κανα 10λεπτο βρέθηκε δωμάτιο, πληρωσα με cash , πήρα την απόδειξη μου για την εφορία και ανέβηκα στο δωμάτιο μου. Το δωμάτιο που πήρα ήταν αρκετό μικρό δυστυχώς , όχι ιδανικό για εμένα που μου αρέσει να απλώνομαι, αλλά ας οψεται η ανάγκη. Στην τελική μετακίνησα και λίγο τα έπιπλα μονος μου, δεν βαριέσαι, η δουλειά να γίνεται .

Κλιματισμό δεν δοκιμάσαμε καν, αχρείαστος ήταν.
YΓ2. Να προσέχετε και τα 2 ''βουνά '' της κοπέλας...Τους έχει βγάλει και όνομα μου είπε. Ο Όλυμπος και το άλλο δεν το θυμάμαι. Εκεί καμαρωτά ήταν και αυτη την φορά στο ύψος τους . Ο Θεός να τα έχει καλά . Πάντα μου άρεσαν οι εξορμήσεις στην φύση και στα βουνά..