Mouxtikosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2024
- Like
- 279
- Πόντοι
- 21
Ε τότε ας ρίξουμε έναν τελευταίο χορό.Καλησπέρα σας!
Σήμερα θα είναι τα τελευταία ραντεβού που θα κάνω διότι θα σταματήσω
Ε τότε ας ρίξουμε έναν τελευταίο χορό.Καλησπέρα σας!
καλή προσπάθεια, αλλά λίγη...Καλησπέρα σας!
Αν η πιθανότητα να ΜΗΝ είναι πρωταπριλιατικο είναι έστω και 1/100, εγώ τρέχω. Τέτοιες τορπίλες, τέτοια χείλη, τέτοιο mood θα αργούσε να ξαναπεράσει. Γεια σου Τζινάρα αστέρι!καλή προσπάθεια, αλλά λίγη...![]()
@Panos 1978 ζητα 14..........ακουσε με...... και εχω και καλο μερος να σας προτεινω !!!!!!!Μπορώ να εχω ενα ραντεβού αύριο για 8 ώρες ;
![]()
Γράψε αλλα 14 μηνύματα γιατί είμαι Ψυχαναγκαστικός.ζητα 14..........ακουσε με......
οκ !!!!Γράψε αλλα 14 μηνύματα γιατί είμαι Ψυχαναγκαστικός.
Καλησπέρα σας!
Δεν παίζουν με αυτά τα θέματα! Έρχεται και καλοκαίρι, δε μπορώ να φανταστώ πως θα είναι αυτή η κορμάρα μαυρισμένη...Να μας βοηθήσεις σε αυτό!καλή πρωταπριλιά να έχουμε![]()
πόσα μηνύματα λες να έλαβε, για να προλάβουν τα μαστόρια να πάρουν μια ωρίτσα... πριν σταματήσει ?Αν η πιθανότητα να ΜΗΝ είναι πρωταπριλιατικο είναι έστω και 1/100, εγώ τρέχω. Τέτοιες τορπίλες, τέτοια χείλη, τέτοιο mood θα αργούσε να ξαναπεράσει. Γεια σου Τζινάρα αστέρι!
Εσύ είσαι γεννημένη γι αυτό!καλή πρωταπριλιά να έχουμε![]()
Ρε φιλε λεω πόσο γκαντεμιά πια.. ούτε την Τζίνα δεν πρόλαβα.. χαχαχα καλό!καλή πρωταπριλιά να έχουμε![]()
Μπα μπα , επανεμφανίστηκες????Ρε φιλε λεω πόσο γκαντεμιά πια.. ούτε την Τζίνα δεν πρόλαβα.. χαχαχα καλό!
Εδώ ήμουν πάντα αλλά δεν έπαιρνα μέρος! Γνωριζόμαστε? Δεν θυμάμαι το νικ σου, ειλικρινά!Μπα μπα , επανεμφανίστηκες????
καλή πρωταπριλιά να έχουμε![]()
Τρε σικ...Εσύ είσαι γεννημένη γι αυτό!
Δεν θα ήταν εύκολη η όποια μετάβαση
Το κορμάκι μου ειναι στην διάθεση σου κοπέλα μου. Όποτε το λαχταρήσεις ξανά, ξέρεις που θα το βρεις..Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα γλυκά λόγια!
Ελπίζω να επαναληφθεί σύντομα…![]()
Αυτο ήταν χτύπημα κάτω απο την μέση. Ούτε για αστείο δεν πρέπει να λέγονται αυτά. Ορισμένοι έχουμε ευαίσθητη καρδιά που δεν αντέχει τέτοιες συγκινήσεις..Καλησπέρα σας!
Φιλος, τα βρακια σας να τα πλύνετε, να τα κρεμάσετε, να τ' απλώσετε μαζί, δεν τρέχει θέμα.Το κορμάκι μου ειναι στην διάθεση σου κοπέλα μου. Όποτε το λαχταρήσεις ξανά, ξέρεις που θα το βρεις..
Αυτο ήταν χτύπημα κάτω απο την μέση. Ούτε για αστείο δεν πρέπει να λέγονται αυτά. Ορισμένοι έχουμε ευαίσθητη καρδιά που δεν αντέχει τέτοιες συγκινήσεις..Εξάλλου, είπαμε ότι μαζί θα τα κρεμάσουμε τα βρακιά μας οταν τελειώσουμε. Τα ΄παμε αυτά, τα' παμε και τα συμφωνήσαμε , μην μου τα αλλάζεις τώρα. Αντε καλό μήνα να έχουμε , καλώς να μας μπει και καλώς να μας βγει..
![]()