gremlin
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2010
- Like
- 521
- Πόντοι
- 21
Yes !!!!
Ε και , αφού δεν απαντάς ουτε τηλ. , ουτε ,sms , ουτε viber …
Επομένως φύγε καλύτερα μπας και ξελαμπικάρεις…..
Yes !!!!
Μόλις έστειλα sms, ναχεωωθα απαντήσεις?Yes !!!!
Εσύ πες μας πως πέρασες;καλησπέρα στα sexy αγόρια !!!
ελπίζω να τα περάσατε ωραία το Πάσχα
καλησπερα σε ολους!!!...μπορω να ρωτησω αν η τζινα τα καταπινει??...σορυ αλλα ειναι σημαντικο!!!!!!!!!!!
ειναι ενα πολυ σημαντικο κομματι για ενα ραντεβου!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κριμα και μοιαζει πολυ ομορφη κοπελα!!!!
Γιατί δεν ρωτάς την ίδια . Απλά ξέρεις ότι ρωτάς μαλάκια και θα ακούσεις μπινελικια όποτε λες ας την πετάξω την μαλακεια μου στο φόρουμκαλησπερα σε ολους!!!...μπορω να ρωτησω αν η τζινα τα καταπινει??...σορυ αλλα ειναι σημαντικο!!!!!!!!!!!
@dimigoall ...καλησπερα σε ολους!!!...μπορω να ρωτησω αν η τζινα τα καταπινει??...σορυ αλλα ειναι σημαντικο!!!!!!!!!!!
Ο Τύπος.. κάτι ρωτάει..Έλα Πανούλη
Με φώναξες ?
Γιατί δεν ρωτάς την ίδια . Απλά ξέρεις ότι ρωτάς μαλάκια και θα ακούσεις μπινελικια όποτε λες ας την πετάξω την μαλακεια μου καλα
καλα λες...ΜΑΛΑΚΕΙΑ ρωτησα......Γιατί δεν ρωτάς την ίδια . Απλά ξέρεις ότι ρωτάς μαλάκια και θα ακούσεις μπινελικια όποτε λες ας την πετάξω την μαλακεια μου στο φόρουμ
Εμείς ωραία περάσαμε. βέβαια θα περνούσαμε καλύτερα με νέες φωτογραφίες σου…καλησπέρα στα sexy αγόρια !!!
ελπίζω να τα περάσατε ωραία το Πάσχα
Σίγουρα;;;Λογικά η κοπέλα σταμάτησε..
Έκλεισε την αγγελία της..
Μέχρι και την φωτό προφίλ έβγαλε..
Περιμένουμε τις νέες φωτογραφίεςΚάνω μια ανανέωση με καινούργιες φωτος και βίντεο
Ουφ. Πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη. Αμαν βρε Τζίνα μην μας τα κάνεις αυτά απότομα, έχουμε και καρδιά. Ρίξε μια προειδοποίηση να μην ανησυχούμε άδικα.Καλησπέρα σας !
Κάνω μια ανανέωση με καινούργιες φωτος και βίντεο
Λάθος συναγερμός!Ουφ. Πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη. Αμαν βρε Τζίνα μην μας τα κάνεις αυτά απότομα, έχουμε και καρδιά. Ρίξε μια προειδοποίηση να μην ανησυχούμε άδικα.
Αυτό έλειπε να φύγεις και να μας αφήσεις έτσι. Ποια θα με πάρει μετά εμένα μου λες; ; Ti θα απογίνω εγώ ; Ποια θα είναι η μοίρα μου; Που θα με αφήσεις μόνο μου με ολες αυτές; Το σκέφτηκες; Θα με φάνε αυτές , δεν τις βλέπεις; Πρώτα να αποκατασταθώ (γιατι είμαι και σε ηλικία γάμου) και μετά το συζητάμε..
Καλησπέρα σας !
Κάνω μια ανανέωση με καινούργιες φωτος και βίντεο