Καλησπέρα Τζίνα. Μαζί με τα κουνουπάκια , επέστρεψα και εγώ
. Λοιπόν κορίτσι μου, όταν με το καλό επιστρέψεις έχω να σου πω ότι σε περιμένει ένας πελάτης με πάρα πολλά προσόντα. Ο πελάτης αυτός (έτσι για να έχεις μια εικόνα) θεωρείται vip, είναι δηλαδή πολύ υψηλού επιπέδου οπως και εσύ. Είναι όμορφος (μοιάζει με ηθοποιό του Hollywood θα έλεγα) , είναι ψηλός (εντάξει δεν τον λες και Φασούλα , αλλα οκ μην μείνουμε σε αυτό ), είναι ξανθός, με γαλανά ματάκια , και τολμώ να πω αρκετά γοητευτικός. Παλιά ήταν και μοντέλο , δεν τον πρόλαβες, εισαι μικρή..
Επίσης να σου πω ότι ο συγκεκριμένος έχει πολύ χιούμορ, είναι ευγενέστατος, είναι λάτρης του ωραίου φύλου ,έχει πολλά ενδιαφέροντα (θέατρο, μουσική, εκδρομές , γυμναστική κλπ), είναι στιβαρός οπως τον θες καθώς πιάνει την πέτρα και την στύβει, ενώ του αρέσει πολύ η περιπέτεια… Επίσης να σου πω και δώσε βάση σε αυτό σε παρακαλώ, ότι είναι πάρα μα πάρα πολύ ευκατάστατος με περιουσία μαμούθ σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ενδεχομένως να τον έχεις ξαναδεί, αφού κινείται και στις παρυφές της showbiz .
Νομίζω ακούγεται πολύ ελκυστικό το πακέτο Τζίνα , τέτοιo κελεπούρι δεν είναι να το αφήσεις.Για αυτό όπου και να είσαι γύρνα αμέσως, μην τον χάσεις. Γιατί ο συγκεκριμένος είναι και ανάρπαστος από όσο ξέρω και έχει ήδη προτάσεις και από το εξωτερικό, τον προλαβαίνεις δεν τον προλαβαίνεις. Βιάσου σε παρακαλώ κορίτσι μου. Τέτοιες business δεν είναι να τις αφήνουμε. Για σένα φροντίζω.
Σε ευχαριστώ.
YΓ . Θαρρώ ότι μετά από αυτή την σύντομη τοποθέτηση μου, το κορίτσι πακετάρει ήδη τις βαλίτσες της και θα σπεύσει να με συναντήσει, μην τυχόν και χάσει τέτοιο κελεπούρι. Η διαπραγματευτική μου δεινότητα έσπασε όλα τα κοντέρ για άλλη μια φορά. Εχω πειθώ ο καριόλης. Ειμαι δυνατός και σε θέματα business. Ξέχασα να το αναφέρω. Ισως με δειτε καποια στιγη και στο dragons den του Τανιμανίδη. Θα σας απευθύνω χαιρετισμό εννοείτε. Αμα δεν παινέσουμε το σπίτι μας, θα πέσει να μας πλακώσει.