anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Ποιος, ο dimitris πως λέγεται; σιγά τον καμένο, μόνο απελπισμένες πάνε με αυτόν...!!!ο ποιος ο μεγαΛΥΤΕΡΟς ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗς ΚΛΩΝΩΝ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟς ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
οποτε εχει κανει τον πελατειακο κυκλο της και οι υπολοιποι να πανε να γ@μηθουνε ....Νομιζω τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα, παραδειγμα οταν εχεις ενα πολυ καλο club με χωρητικοτητα 500 ατομα και εχουν μαζευτει απ εξω 5000 ατομα οπως καταλαβαινετε οι περισσοτεροι δεν θα μπουνε ποτε μεσα και θα βριζουν. Αρα η μονη λυση που υπαρχει για να σταματησουν να μαζευονται 5000 ατομα εξω απο το μαγαζι ειναι να αυξησης την τιμη
στείλε μια λίστα με αυτά σε pm αν θες
Απορία...
Νέα Μέλη με 10 μηνύματα και ξέρουν τα πάντα πώς γίνεται αυτό... Και ρωτάνε τα πάντα.
συλλογή κάνεις ...?στείλε μια λίστα με αυτά σε pm αν θες
τα λεγαμε πριν 5-6 σελιδες.Εγώ είχα γράψει 2 φορές στο παρόν νήμα, στην ουσία υπερασπιζόμενος το κορίτσι (και τα πίστευα όπως συνεχίζω να πιστευω αυτα που είχα τότε γράψει).
Έκτοτε όμως συνέχισα να "προσπαθώ" για μια συνάντηση (κάτι στο οποίο γενικά είμαι αντίθετος - βλέπε λίζα).
Για να μην το κάνω διήγημα, ΟΣΟ κι αν προσπάθησα πηγαίναμε από μέρα σε μέρα και βδομάδα σε βδομάδα, μόνο βραδινές ώρες, οκ να το δεχτώ αυτό, αλλά ποτε κάτι συγκεκριμένο. Ή "δεν μπορώ, από παρασκευή", ή
"μάλλον σήμερα", "ίσως το βράδυ" κλπ κλπ. Απαράδεκτα πράματα βέβαια, σιγά μην περιμένω σαν μπακούρι έξω από κλαμπ του 80 μήπως - και αν - με βάλει ο πορτιέρης μέσα...
Τα μηνύματά μου λιτα και περιεκτικά, καλημέρα/μπορεις/τόπος/χρόνος.
Τώρα απάντηση πήρα πάντα ειναι αλήθεια μετά απο λίγες ώρες, ενίοτε και λεπτά, και αγένεια ή κακοί τρόποι ΔΕΝ υπήρχαν.
Το θέμα είναι όμως ότι και διάθεση δεν υπήρχε.
Όποιος γράφει και διαχειρίζεται το νήμα της, ή η ίδια αν το κάνει μόνη- δεν ξέρω, δημιουργεί πρόβλημα.
Άποψή μου.
Αυτά, εγώ χαιρετώ
ολοι στον οπλοβαστο ...τα λεγαμε πριν 5-6 σελιδες.
υπαρχει θεμα συμπεριφορας,επικοινωνιας αλλα και αγενειας οπως εγραψαν καποιοι. δεν εισαι ο μονος.
παμε παρακατω.
εχει κατι καιναρια Ρωσακια το γκλαμουρ,μπουκια και συχωριο.
banακιασυλλογή κάνεις ...?
Μηπως ειναι το κομουνι ;
Απορία...
Νέα Μέλη με 10 μηνύματα και ξέρουν τα πάντα πώς γίνεται αυτό... Και ρωτάνε τα πάντα.
Κανει παρέα με τον ΣτάλινΜηπως ειναι το κομουνι ;
ηρθαν απο την ανακυκλωση ...
Μηπως ειναι το κομουνι ;
Ενταξει ειμαστε κυρια μου !!!
ξερεις τι γινεται ρε φιλε, αν ειναι π.χ απο ΡΟΥΜΑΝΙΑ,ΑΛΒΑΝΙΑ,ΟΥΚΡΑΝΙΑ...Ρε παίδες όλοι αυτή η ιστορία ξεκίνησε από μια άχρηστη ερώτηση ενός μέλους (Americano τον λένε, ο οποίος δεν έχει προσφέρει καθόλου στο site) και τσακώθηκε μαζί μου που του την είπα γιατί δεν παίζει ρόλο η καταγωγή της κοπέλας, αλλά οι υπηρεσίες της!!!
Και αυτό πρέπει να είναι το ζητούμενο. Οι υπηρεσίες της!!! Το αν είναι Ελληνίδα ή είναι από κάπου αλλού, προσωπικά χεστηκα και σαν λογικοί άνθρωποι του 2021 όλοι αυτό θα πρέπει να λέμε.
Άλλωστε σε αυτό το site δεν έχει θέση ο ρατσισμός!!!
Καλα άστο εσυυυ γελάνε και οι πέτρες μαζί σου ( και ο νοών νοείτο δεν το συνεχίζω άλλο )Σωστά τα λες γενικά, αλλά ειδικά όπως στην τελευταια παραγραφο...
Σιγα μην την παρακαλάμε κιόλας. Αγενή δεν την βρήκα αλλά σίγουρα κακή επαγγελματία (στα προ του ραντεβού αναφερομαι καθως δεν φτασαμε εκεί).
Κάποιοι γελάνε μαζί σου σε άλλο thread,απλά σε ενημερώνω...Καλα άστο εσυυυ γελάνε και οι πέτρες μαζί σου ( και ο νοών νοείτο δεν το συνεχίζω άλλο )
Έχει αλλάξει και την φώτο στο Viber, παραπέμπει σε διακοπές... Ελπίζω να επιστρέψει συντομαΜάγκες συνάντησε κανεις προσφατα το κορίτσι για να μας πει αν δουλευει ή διακοπαρει?? Γιατί βλέπω ότι έχει μέρες να συνδεθεί στο site...