FIDEL Sk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 59
- Like
- 7.729
- Πόντοι
- 12.056
Με το καλό!
Αντε γιατί τώρα που σε μάθαμε δε ξεμαθένεσαι
αμα επαιζε κιολας θα ηταν καλυτερη
Τζίνα, δεν ξέρω πόσες φορές το έχεις ακούσει αλλά είσαι μεγάλη καύλα!
Πολυ δυνατή!
εδω αυτο το πολυτιμο σαι προσφερει πολυτιμες υπηρεσιες και πληροφοριες , ετσι με καλο ψαξιμο βρισκεις τις αρκετες εξαιρεσεις σ αυτο που γραφεις και με το οποιο σε μεγαλο ποσοστο συμφωνω και επαυξανω.δεν θα αναφερω ονοματα ,για να μην παρεξηγηθωΑν έχετε πάντα υπ όψιν πως τα κορίτσια τους πελάτες στην καλύτερη περίπτωση ,προσοχή, στην καλύτερη, τους περιφρονούν, όλες οι συμπεριφορές που κατα καιρούς αντιμετωπίζετε θα φαίνονται ευεξήγητες.
Ίσα ρε Λιγουρι...Τζίνα, δεν ξέρω πόσες φορές το έχεις ακούσει αλλά είσαι μεγάλη καύλα!
καποιοι την εχουμε συναντησει 3 φορες με τελεια ραντεβου χωρις πολλα πολλα. και ειναι 130 αφου παει και σε σπιτια η Τζιναρα μετα το 1ο ραντεβουαπ οσο εχω καταλαβει , την συγκεκριμενη κοπελα την παρακαλανε ,στηνονται στην ουρα ,τρωνε μπαν και ακυρα και ομως συνεχιζουν και επιμενουν , μηπως τους κανει την χαρη και την συναντησουν για να δωσουν για μια ωρα 130 +25 χοτελ 155ευρω . αν αυτο δεν ειναι η επιτομη του κατατρεγμενου φουκαρα τοτε ποια ειναι ?αν αυτο δεν ειναι ο λογος που εχουμε ελλεεινιδες σ αυτη την χωρα τοτε ποιος ειναι ?πολυς αγωνας για το τιποτα
Γενικά από όσο ξέρω έρχεται σε διάφορα ξενοδοχεία και όχι αποκλειστικά στο κέντρο.καποιοι την εχουμε συναντησει 3 φορες με τελεια ραντεβου χωρις πολλα πολλα. και ειναι 130 αφου παει και σε σπιτια η Τζιναρα μετα το 1ο ραντεβου