wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Το έγραψε ακριβώς από πάνω σου ο φίλος alpula.Είμαι απ΄αυτούς που δεν κατάλαβαν. Θα με βοηθούσε μία πληροφορία σου...
Το έγραψε ακριβώς από πάνω σου ο φίλος alpula.Είμαι απ΄αυτούς που δεν κατάλαβαν. Θα με βοηθούσε μία πληροφορία σου...
Ωραίο κορμίΚαλησπέρα σας !
μοιάζει όμως δεν μπορείς να πεις....Σωστά.
Δεν είναι
Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη διότι δεν την γνώριζα την κοπέλα!Το έγραψε ακριβώς από πάνω σου ο φίλος alpula.
Λογικό τότε.Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη διότι δεν την γνώριζα την κοπέλα!
μοιάζει όμως δεν μπορείς να πεις....
πιο ωραία επιδερμίδα η τζινα πιο σφιχτό κορμί και σε στυλ και σοσιαλ πολύ ανώτερη η τζιναΕκτός από το σχήμα τους στήθους της, καμία σχέση στα υπόλοιπα.
Αφήστε δε που η Τζίνα έχει πολύ λευκή επιδερμίδα. Δεν είναι ημιαθιγγανάκι, όπως ή άλλη.
πιο ωραία επιδερμίδα η τζινα πιο σφιχτό κορμί και σε στυλ και σοσιαλ πολύ ανώτερη η τζινα
Ναι ομως οσο δεν αναγραφεις το πληρες μεγεθος του γεννετικου σου οργανου ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΕ ΚΩΛΟ,ειναι σα να συνδραμεις εσκεμενα στο hype making της κωλοβαλβιδας δαυτης.Προσωπικά την θεωρώ πολύ καλύτερη σε όλα και πιο προσγειωμένη. Αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό όμως.
Προσωπικά δεδομέναΝαι ομως οσο δεν αναγραφεις το πληρες μεγεθος του γεννετικου σου οργανου ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΕ ΚΩΛΟ,ειναι σα να συνδραμεις εσκεμενα στο hype making της κωλοβαλβιδας δαυτης.
Την έχω πάρει 5-6 φορές αλλά ποτέ δεν έδωσε κώλο με την πρόφαση ότι δεν είχε προετοιμαστεί, δεν έιχε μαζί τάπα, λιπαντικό κτλ.ωραιο μωρο ωραιο σωμα καλο γαμησι...μονο μειον ο κωλος που ειναι για πολλα σκισηματα αλλα η τιμη πηρε αυξηση μεγαλυτερη απο τη μετοχη του μπιτκοιν στα καλα του.και εν τελει δεν ξερουμε και αν τον δινει αν τον εχεις μεγαλυτερο απο γαριδακι
Ναι ομως οσο δεν αναγραφεις το πληρες μεγεθος του γεννετικου σου οργανου ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΕ ΚΩΛΟ,ειναι σα να συνδραμεις εσκεμενα στο hype making της κωλοβαλβιδας δαυτης.
Αν μου επιτρέπετε... δυό λόγια.
Η κοπέλα, όντως το ψιλοαποφεύγει το πρωκτικό.
Αυτό όμως δεν οφείλεται μόνο στο ότι "εκ κατασκευής" (αν μου επιτρέπετε το αδόκιμο) ζορίζεται, αλλά και στο πως οι περισσότεροι εξ΄ υμών (όπως η ίδια μου έχει εκμυστηρευτεί), δεν διαθέτετε, ούτε τον αρμόζοντα χρόνο, ούτε την πρόθεση "προετοιμασίας" για την πρωκτική επαφή, και όυτως πέφτετε με τα μούτρα όπως ο λιμάρης στην φασολάδα, με αποτέλεσμα να δυσανεκτεί.
Από την άλλη βέβαια, γενάται δικαιολογημένα το ερώτημα, του γιατί δεν το βγάζει από τις υπηρεσίες της, εφόσον ζορίζεται, και αντί αυτού επέλεξε ως μέσο αποφυγής την "αλμυρή" τιμολόγησή του.
Ειλικρινά σας λέγω πως δεν γνωρίζω την απάντηση, και η μόνη που μπορεί να μας διαφωτίσει σε αυτό το θέμα, έιναι η ίδια.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας, και ζητώ συγγνώμη για την αυτόκλητη και απροσκάλεστη παρέμβασή μου.
Προσωπικά την θεωρώ πολύ καλύτερη σε όλα και πιο προσγειωμένη. Αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό όμως.
Καλησπέρα σας !
Τι κοριτσαρα εισαι εσυ ?!?! θελω να σε συναντησω αλλα δεν απαντας στο viberΚαλησπέρα σας !