Pussybuster98
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 449
- Πόντοι
- 21
Ας ρωτησουμε τον Αγιο που οσο επαιζε ηταν ολη μερα εδω, κατα ποσο αληθευει πως εντυθη Αγια ?
ναι δευτερα του πασχα εννοουσα στην δικη μου περιπτωση. τελευταια φορα απαντησε στις 24 και μου ειχε πει απο μεγαλη δευτερα για ραντεβου αλλα αργησα να στειλωόχι οτι αλλάζει κάτι αλλα της είχα στείλει την Μεγάλη Πέμπτη και δεν διαβάστηκε
με +80 αναλ θα μας την φερουν πισω συντομαΜπορεί να την έχουν απαγάγει εξωγήινοι
Δουλεύει;η σταμάτησε για λίγο;Τελικά μάθαμε τπτ για το κορίτσι...
μας θυμηθηκες ?Καλησπέρα σας !
Που χαθηκες ρε ψυχη??Καλησπέρα σας !
Αφαλο δινεις?Καλησπέρα σας !
Υπέροχη και απίστευτα καυλωτικη ???Καλησπέρα σας !
με χαρτακι ειμαστε ολοι.Άμεσα ραντεβού.
Μετά από σένα είμαι εγώ.με χαρτακι ειμαστε ολοι.
περιμενω και εγω τη σειρα μου.
μεχρι να φτασει στο μηνυμα μου, θα πιασουμε ιουλιο
στο σωμα από ό,τι βλεπω (και ειδικα στο βυζι) ... θυμιζει καποια που εχει αφησει ιστορια εδω μεσα ... οποιος καταλαβε καταλαβε ...Δεν γνωρίζω τι μολογάει από υπηρεσίες αλλά από εμφάνιση είναι δυναμίτης το μικρό...
Η μόνη που μου έρχεται στο μυαλό σε αυτό που γράφεις είναι με την Βερόνικα20 αλλά δεν είναι αυτή!στο σωμα από ό,τι βλεπω (και ειδικα στο βυζι) ... θυμιζει καποια που εχει αφησει ιστορια εδω μεσα ... οποιος καταλαβε καταλαβε ...
Είμαι απ΄αυτούς που δεν κατάλαβαν. Θα με βοηθούσε μία πληροφορία σου...στο σωμα από ό,τι βλεπω (και ειδικα στο βυζι) ... θυμιζει καποια που εχει αφησει ιστορια εδω μεσα ... οποιος καταλαβε καταλαβε ...