Pussybuster98
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 449
- Πόντοι
- 21
përsëri e pavlefshme
Ο μαστορης thesaint έχει οπωσδήποτε τους λόγους του να γλύφει την κωλοτουμπα και καλά κάνει, δεν θα το κρινω. Εγώ είπα γνώμη ότι ζητάει πολλα λεφτά για το χάλια παρουσιαστικο της, όσο για το αλβανό ο νοών νοητω. Η κουτό πονηριά δίνει και παίρνει . Εξάλλου μην ενθουσιαζεστε από τις φωτογραφίες, πάρτε και κανένα σκαμπό μαζί σας να την βάλετε επάνω όταν την συναντήσετε.
Τι εμπάθεια ρε φίλε λες, έχω πάρει πολλά call girl έχω ανεβάσει πολλές κριτικές καλές και κακές. Δεν είχα ανάγκη να καταπιαστω με δαυτην τώρα αλλά ακούω τρελά πραγματα. Εάν πρόσεξες στο πρώτο μου σχόλιο είπα ότι κάνει καλό γαμισι. Ε εντάξε και τι έγινε!!!! Εγώ έκανα σχόλιο ότι το κάθε τσολι, γιατί τσολι είναι η συγκεκριμένη, δεν αξίζει 130+ 50. Ε τι άλλο θέλετε και μου την πέφτετε!!!!! Όσο για το αλβανικό είναι αλβανό λόγω της κουτοπονιρια να τα αρπάξουμε όπως όπως από τους αφελείς Έλληνες γιατί είμαστε αφελείς πολλές φορές. Εξάλλου γιαυτό είμαστε εδώ μέσα να λέει ο καθένας τις εμπειρίες του καλές ή κακές ή και να διαφωνεί
Τι φοβασε ρε μαπα tessant πως διαλο λέγεσε, μην σου χαλάσω το προφίλ του πορνιδιου και σου μειωθούν τα εσοδα ή μπας και γαμησεις τσάμπα τη σαβούρα, μακάρι αν σου κάτσει τσάμπα γιατί μόνο γιαυτό είναι οποτε γλειφε εσυ και κάτι μπορεί να γινει
ας τον τρελλο στην τρελλα του!Τι φοβασε ρε μαπα tessant πως διαλο λέγεσε, μην σου χαλάσω το προφίλ του πορνιδιου και σου μειωθούν τα εσοδα ή μπας και γαμησεις τσάμπα τη σαβούρα, μακάρι αν σου κάτσει τσάμπα γιατί μόνο γιαυτό είναι οποτε γλειφε εσυ και κάτι μπορεί να γινει
Τι φοβασε ρε μαπα tessant πως διαλο λέγεσε, μην σου χαλάσω το προφίλ του πορνιδιου και σου μειωθούν τα εσοδα ή μπας και γαμησεις τσάμπα τη σαβούρα, μακάρι αν σου κάτσει τσάμπα γιατί μόνο γιαυτό είναι οποτε γλειφε εσυ και κάτι μπορεί να γινει
Και εδω βλεπουμε εναν σιγανο κρυφο πολεμο μεταξυ Τεσαντ και κατεστημενου με πολλα μυστικα να ετοιμαζονται να βγουν στην επιφανεια και ολεθριες συνεπειες.
Για ενα στριγκ αδειανο,για μιαν Τζινα22.
Χωρίς να γνωρίζω ούτε εσένα,ούτε την κοπέλα κ έχοντας διαβάσει όλα τα μνμτα,διακρίνω μία ασάφεια στα λεγόμενά σου.Στην αρχή έγραψες οτι στο σεξ είναι σούπερ κ τα δίνει όλα κ τώρα βλέπω οτι γράφεις για κουτοπονηριά κ προσπάθεια να τα αρπάξει απο τους αφελείς Έλληνες.Τι από τα 2 ισχύει???Όσο για το αλβανικό είναι αλβανό λόγω της κουτοπονιρια να τα αρπάξουμε όπως όπως από τους αφελείς Έλληνες γιατί είμαστε αφελείς πολλές φορές.
[/quote]Τι φοβασε ρε μαπα tessant πως διαλο λέγεσε, μην σου χαλάσω το προφίλ του πορνιδιου και σου μειωθούν τα εσοδα ή μπας και γαμησεις τσάμπα τη σαβούρα, μακάρι αν σου κάτσει τσάμπα γιατί μόνο γιαυτό είναι οποτε γλειφε εσυ και κάτι μπορεί να γινει
Εκπάγλου καλλονής δίμετρε...
Γελοιοποιήσου όσο θες.
Εξάλλου, στο θυμιατό μου. Αφού γουστάρεις να αυτοεξευτελίζεσαι, γιατί να ξαναπροσπαθήσω να σε σταματήσω;
Το μόνο που με νοιάζει πλέον και που θέλω να σεβαστείς σαν "άντρακλας" που είσαι, είναι το να μου φέρνεις την είσπραξη όταν γαμιέσαι.
Χωρίς να γνωρίζω ούτε εσένα,ούτε την κοπέλα κ έχοντας διαβάσει όλα τα μνμτα,διακρίνω μία ασάφεια στα λεγόμενά σου.Στην αρχή έγραψες οτι στο σεξ είναι σούπερ κ τα δίνει όλα κ τώρα βλέπω οτι γράφεις για κουτοπονηριά κ προσπάθεια να τα αρπάξει απο τους αφελείς Έλληνες.Τι από τα 2 ισχύει???Όσο για το αλβανικό είναι αλβανό λόγω της κουτοπονιρια να τα αρπάξουμε όπως όπως από τους αφελείς Έλληνες γιατί είμαστε αφελείς πολλές φορές.
Ή αν ισχύουν κ τα 2,τι ακριβώς αφορά η κουτοπονηριά??
εχεις θεμα ποινικο αδικημα εμποριο λευκης σαρκος [/quote]Τι φοβασε ρε μαπα tessant πως διαλο λέγεσε, μην σου χαλάσω το προφίλ του πορνιδιου και σου μειωθούν τα εσοδα ή μπας και γαμησεις τσάμπα τη σαβούρα, μακάρι αν σου κάτσει τσάμπα γιατί μόνο γιαυτό είναι οποτε γλειφε εσυ και κάτι μπορεί να γινει
Εκπάγλου καλλονής δίμετρε...
Γελοιοποιήσου όσο θες.
Εξάλλου, στο θυμιατό μου. Αφού γουστάρεις να αυτοεξευτελίζεσαι, γιατί να ξαναπροσπαθήσω να σε σταματήσω;
Το μόνο που με νοιάζει πλέον και που θέλω να σεβαστείς σαν "άντρακλας" που είσαι, είναι το να μου φέρνεις την είσπραξη όταν γαμιέσαι.