Τι εμπάθεια ρε φίλε λες, έχω πάρει πολλά call girl έχω ανεβάσει πολλές κριτικές καλές και κακές. Δεν είχα ανάγκη να καταπιαστω με δαυτην τώρα αλλά ακούω τρελά πραγματα. Εάν πρόσεξες στο πρώτο μου σχόλιο είπα ότι κάνει καλό γαμισι. Ε εντάξε και τι έγινε!!!! Εγώ έκανα σχόλιο ότι το κάθε τσολι, γιατί τσολι είναι η συγκεκριμένη, δεν αξίζει 130+ 50. Ε τι άλλο θέλετε και μου την πέφτετε!!!!! Όσο για το αλβανικό είναι αλβανό λόγω της κουτοπονιρια να τα αρπάξουμε όπως όπως από τους αφελείς Έλληνες γιατί είμαστε αφελείς πολλές φορές. Εξάλλου γιαυτό είμαστε εδώ μέσα να λέει ο καθένας τις εμπειρίες του καλές ή κακές ή και να διαφωνεί
Ρε μάστορη!!!
Τελικά τι από όλα όσα αναφέρατε ισχύει για την κοπέλα (εκτός από το συμφωνηθέν ότι δεν φτάνει 1,70μ.) ;
Είναι μπαζάκι με βυζιά στο πάτωμα και έχει ασύμμετρο σώμα;
Δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω αλλά είναι μπουζουκοκέφαλη Αλβανικής καταγωγής και απατεώνισσα επειδή καμώνεται την Ελληνίδα;
Δεν είναι τελικά απατεώνισσα Αλβανίδα αλλά είναι τσόλι; (ήτοι, άνθρωπός ανάξιος λόγου, χαμηλού πνευματικού, ηθικού και κοινωνικού περιεχομένου) που επιπλέον συμπεριφέρεται κουτοπόνηρα;
Και σας ερωτώ, διότι ενώ στην αρχή την κατακρίνατε για την εμφάνισή της, μετά μας το "γυρίσατε" στο ότι φταίει ο χαρακτήρας και η κουτοπόνηρη συμπεριφορά τύπου "να τα αρπάξουμε όπως όπως" ( κοντολογίς ξεπέτα), παρόλο που αυτό το τελευταίο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την αρχική σας δήλωση για καλό κρεβάτι.
Κρατήστε τελικά μια σταθερή θέση, γιατί αλλάζετε θέση πιο γρήγορα και από υαλοκαθαριστήρα.