Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 1.989
- Πόντοι
- 206
Είχαμε μια φαγούρα δεν θα μας σηκώνεται αύριοΚαλησπέρα σας!
Επειδή προέκυψε ένα προσωπικό θέμα, από αρχές Απριλίου ....
Είχαμε μια φαγούρα δεν θα μας σηκώνεται αύριοΚαλησπέρα σας!
Επειδή προέκυψε ένα προσωπικό θέμα, από αρχές Απριλίου ....
Είχαμε μια φαγούρα δεν θα μας σηκώνεται αύριο
Δεν αναφέρομαι στην τζινα συναγωνιστή εξάλλου δεν την έχω συναντήσει για να έχω άποψη . Αναφέρομαι στους σαλιάριδεςΑυτό που σε ένα θέμα γλυστραμε απ'τα σαλια και σε άλλο πουλάμε πνεύμα δεν εξηγείται
Δεν αναφέρομαι στην τζινα συναγωνιστή εξάλλου δεν την έχω συναντήσει για να έχω άποψη . Αναφέρομαι στους σαλιάριδες
Ηλιοσπορος καί αυτός σκέτος, τά αιγινης, πατατάκια κλπ συναφή τέλος!!! είναι ακριβά, μαζεύουμε τά λεφτά για το ραντεβού...ανανεωστε τα σακουλακια με τον πασατεμπο σας παιχτες.
η αναμονη σας παρατεινεται.
παρτε και λιγο φυστικακι Αιγινης ετσι για αλλαγη.
Προσωπικα δεν εχω βρεθει με την κοπελα,οταν ομως το προσπαθησα,ηταν πολυ ευγενική,υπομονετική και ομιλητική μαζι μου.
Απο την σταση της και μονο respect απο μενα.
Ηλιοσπορος καί αυτός σκέτος, τά αιγινης, πατατάκια κλπ συναφή τέλος!!!
είναι ακριβά, μαζεύουμε τά λεφτά για το ραντεβού...
Καλύτερα πασατέμπο με 1 ευρώ, πάρα πεταμένα 120αρια και 150αρια με δήθεν "θεές" κτλπ... Που η άλλη έχει κώλο που σκουπίζει το πάτωμα και παίρνει σχόλια λες και είναι άγγελος της Victoria Secret.ανανεωστε τα σακουλακια με τον πασατεμπο σας παιχτες.
Δηλαδη μονο η Τζινα εχει το καλο κορμι και το καλο γαμησι.Ευχαρισ
Καλύτερα πασατέμπο με 1 ευρώ, πάρα πεταμένα 120αρια και 150αρια με δήθεν "θεές" κτλπ... Που η άλλη έχει κώλο που σκουπίζει το πάτωμα και παίρνει σχόλια λες και είναι άγγελος της Victoria Secret.
Τουλάχιστον η @Tzina22 μπορεί όντως να στηρίξει τέτοιο τίτλο με τη σωματάρα της!
Πιστεύεις ότι όταν ξεκινήσει πάλι ή Τζίνα θά τό έχει κάτω από 150 ? Εγώ δεν τό πιστεύω με τόσο σουσουρο που γίνεται και γινόταν ακόμα παλαιότερα όταν ήταν εκτός και με κλειστό τό νήμα. Μακάρι να έχω λάθος.Ευχαρισ
Καλύτερα πασατέμπο με 1 ευρώ, πάρα πεταμένα 120αρια και 150αρια με δήθεν "θεές" κτλπ... Που η άλλη έχει κώλο που σκουπίζει το πάτωμα και παίρνει σχόλια λες και είναι άγγελος της Victoria Secret.
Τουλάχιστον η @Tzina22 μπορεί όντως να στηρίξει τέτοιο τίτλο με τη σωματάρα της!
Δεν πιστευει αυτο που λες. Αλλο πιστευει ή εχει σιγουρο. Το τι ειναι αυτο εξυπνος μου φαινεσαι, θα το πιάσεις, μην τα λεμε και ολα φορα παρτιδα...Πιστεύεις ότι όταν ξεκινήσει πάλι ή Τζίνα θά τό έχει κάτω από 150 ? Εγώ δεν τό πιστεύω με τόσο σουσουρο που γίνεται και γινόταν ακόμα παλαιότερα όταν ήταν εκτός και με κλειστό τό νήμα. Μακάρι να έχω λάθος.
Τό αγγελάκι με τόν κρεμασμένο κώλο ποια μπορεί να είναι???
θα σπασουμε κανα δοντι ρεανανεωστε τα σακουλακια με τον πασατεμπο σας παιχτες.
Μαζευε καυλες και σπερμα, μαλακα! Η Τζινα αρχες Απριλη βγαινει για δουλεια. Κανε κρατει να εχεις δυναμεις.Όλοι εδώ είστε πουλάκια μου;
Δεν έχει survivοr;
Μπαααα προτιμώ να πηδάω ώσπου να ξαναρχίσει.Μαζευε καυλες και σπερμα, μαλακα! Η Τζινα αρχες Απριλη βγαινει για δουλεια. Κανε κρατει να εχεις δυναμεις.
Εδώ είμαστε.....φυστικακι Αιγίνης έχουμε?Όλοι εδώ είστε πουλάκια μου;
Δεν έχει survivοr;
Σάμαλι,κωκ, τσιπς, τυρόπιταΕδώ είμαστε.....φυστικακι Αιγίνης έχουμε?
Εγω πουλαω κρεατικα. Να στησω καντινα;Σάμαλι,κωκ, τσιπς, τυρόπιτα
Απ' όλα έχω χαχαχαχαχα
Ζεμπου άνοιξε το μαγαζί ρε