Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.977
- Πόντοι
- 2.846
Είμαστε σε αναμονήΣτοιχεια επικοινωνιας με Τζινα? Γτ απ'οτι βλεπω η αγγελια εχει ληξει
Θα ενημερώσει λογικά σε λίγες μέρες η ίδια
Είμαστε σε αναμονήΣτοιχεια επικοινωνιας με Τζινα? Γτ απ'οτι βλεπω η αγγελια εχει ληξει
Χαθηκανε οι βιζιτες βλεπεις.πασατεμπο παρτε να εχετε να τρωτε στην αναμονη.
να περναει ευχαριστα και η ωρα σας.
ακριβως.Χαθηκανε οι βιζιτες βλεπεις.
Η Δαφνη εχει διαγραψει και τον λογαριασμο της κιολας.ακριβως.
και στη μαγδα19 τα ιδια και στη δαφνη και στη λιλα και στην αριαδνη ολοι περιμενουν ουρα κανονικα.
Υ.Γ. ειπα μαγδα ρε πουτανιαρη?
τι να κανει το μωρο μου αραγε?
Και μετά θα βγει η ηχογράφηση και θα λέειΘα βγει 4ψηφιος για τα ραντεβού της....
Να έχετε μπουρδέλο ΑΜΚΑ επάνω σας....
Ποιάς ζουμιά είναι αυτά αγού είναι τόσο καλά να τα πιούμε και εμείς;Γυρνώντας από έξοδο πρώτο τραπέζι πίστα και έχοντας γεμίσει με λαϊκές μελω-αη-δίες το μυαλό μου, σκεφτόμουν καθώς οδηγούσα προς το σπίτι την απίστευτη κωλάρα της @Tzina22 και πόσο θα ήθελα να ξεδωσω πάνω της όλη την ενέργεια (και όχι μόνο) απ' τις ζεμπεκιές που ΔΕΝ χόρεψα.
Τη σκέψη αυτή διέκοψε ένα αληθινό λαϊκό τραγούδι που με επανέφερε στην πραγματικότητα σαν σφαλιάρα..."όλα είναι ένα ψέμα, μια ανάσα μια πνοή".
Οπότε κι εγώ για να μη σπαταλήσω άλλες πνοές περιμένοντας τη Τζινάρα μας, πήγα και χόρεψα τανγκό με έτερη ομορφιά στο τίμημα ενός μπουκαλιού στα μπουζούκια!
Χαλάλι, τα ζουμιά της ήταν πιο νόστιμα κι απ' τη σαμπάνια στο κέντρο των νυχτόβιων ημιμπατίριδων!
Με αυτή τη φωτογραφία για προφίλ φοβάμαι να απαντήσω.Ποιάς ζουμιά είναι αυτά αγού είναι τόσο καλά να τα πιούμε και εμείς;
Λογικά θα κάνει δυναμικό come backΑναρωτιέμαι αυτό το soon πότε θα είναι; ετοιμάζει φαντασμαγορική είσοδο;
Δε ξαναπάω μπουζούκι μέχρι τότε το υπόσχομαιΚαλησπέρα σας!
Επειδή προέκυψε ένα προσωπικό θέμα, από αρχές Απριλίου ....
Εμείς που θα νηστεύουμε, εχεις κανα διχτυωτό τουλαχιστον να σε βλέπουμε σαν τσιπούρα??Καλησπέρα σας!
Καλησπέρα σας!