Νέα

Τζίμης Πανούσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 598
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ μπορώ να ΜΗ συμφωνώ?

Αν πέρναγε από το χέρι μου θα τον είχα κάνει ακαδημαϊκό.

Το Τζίμη εννοώ, όχι τον 21γκράμς.

Για πες μας ρε αδερφέ, πολύξερε. Γιατί θα τον έκανες ακαδημαϊκό;

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κοίτα τι μαθαίνει κανείς σε αυτό το σάιτ.
Ο αναρχοαυτόνομος, πχ. πρέπει να μένει σε μία κούτα σε κάποια πλατεία στο κέντρο της Αθήνας ας πούμε και να ζητιανεύει για φαΐ.
Επίσης αν το Ι5 το καταλογίζουμε ως μείον μόνο εκεί που γουστάρουμε και μας βολεύει.
ΟΚ.

Αν αυτά κατάλαβες από το σχόλιό μου, οκ, αλλά θα επαναλάβω αυτό που έγραψα περί κρίσης σε άλλο θρεντ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εγώ μπορώ να ΜΗ συμφωνώ?

Αν πέρναγε από το χέρι μου θα τον είχα κάνει ακαδημαϊκό.

Το Τζίμη εννοώ, όχι τον 21γκράμς.

Φυσικά μπορείς και να ΜΗ συμφωνείς.
Τον θεωρείς όμως ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ μουσικό (ή έστω, τραγουδοποιό) το Τζιμάκο;
Γιατί με όχημα τη μουσική υπάρχει.
Προσωπικά τον θεωρώ έναν ταλαντούχο, πλην επιλεκτικό προβοκάτορα. (δεν το λέω με την ΚΝίτικη αντίληψη περί προβοκατόρων)
Και δεν μου αρκεί για έναν άνθρωπο που επιλέγει τη μουσική για να μετέλθει των όποιων θεμιτών φιλοδοξιών του.
Άσε που κατά καιρούς έχει κάνει ασυγχώρητες χοντράδες.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Για πες μας ρε αδερφέ, πολύξερε. Γιατί θα τον έκανες ακαδημαϊκό;

Γιατί, ολιγόξερε αδελφέ, έχει το ταλέντο/χάρισμα του χειρισμού της γλώσσας αυτής της χώρας όσο ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ έχουν.

Και σίγουρα όχι οι υπάρχοντες αακδημαϊκοί.

Προς πληροφόρησή σου, έχω μαγνητοφωνημένες τις περισσότερες (πάνω από 95%) από τις εκπομπές του που έγιναν στο ΣΚΑΙ 2002-2005, και για αυτού του είδους το χειρισμό της γλώσσας μιλάω, και τον οποίο ΛΙΓΟΙ καταλαβαίνουν.

Η αθυροστομία του δεν υποβιβάζει αυτή του την ικανότητα.

Μουσικά (άσχετα με την ακαδημία αυτό) εμένα μου αρέσει ο ήχος του. Είναι ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ rock.

Με την ευκαιρία, μήπως σκοπεύει κανείς να μαγνητοφωνεί τις εκπομπές του απ τον City 99,5?
Ο Δούρειος Ήχος στο ΣΚΑΙ ήταν κάθε Παρασκευή και Σάββατο, αλλά στο CITY θα είναι όλη την εβδομάδα.
Πολλή δουλειά.
Θέλω βοήθεια.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Φυσικά μπορείς και να ΜΗ συμφωνείς.
Πάλι καλά, Φέθρυ!
Τον θεωρείς όμως ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ μουσικό (ή έστω, τραγουδοποιό) το Τζιμάκο;
Ναι.
Γιατί με όχημα τη μουσική υπάρχει.
Τι θα πεί "με όχημα"?  Ξεκίνησε παίζοντας μουσική (ή συνθέτοντας κι όλας?  Ή γράφοντας και στίχους? Δεν το ξέρω).  Η παρουσία του στον "καλλιτεχνικό χώρο" όμως έχει πια ξεφύγει απ την σκέτη μουσική παρουσία.  Απόδειξη είναι ότι "κράταγε" ωριαία εκπομπή στο ραδιόφωνο, μιλώντας, και νομίζω ότι θα το ξανακαταφέρει.
Προσωπικά τον θεωρώ έναν ταλαντούχο, πλην επιλεκτικό προβοκάτορα. (δεν το λέω με την ΚΝίτικη αντίληψη περί προβοκατόρων)
Δεν καταλαβαίνω με ποιά "αντίληψη" το λες. Προβοκάτορας υπέρ ποίου?
Και δεν μου αρκεί για έναν άνθρωπο που επιλέγει τη μουσική για να μετέλθει των όποιων θεμιτών φιλοδοξιών του.
Ούτε αυτό το καταλαβαίνω. Πέτυχε οικονομικά (έχει βγάλει αρκετά λεφτά απ τη δουλειά του), γιατί αυτό είναι κακό για έναν ταλαντούχο άνθρωπο?  Και ποιός καλλιτέχνης ΔΕΝ το έκανε, αν μπορούσε?
Άσε που κατά καιρούς έχει κάνει ασυγχώρητες χοντράδες.
Πες μου μία. Για να καταλάβω πως το σκέφτεσαι.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Εσκισε την ελληνικη σημαια και εβρισε τα θεια, τα ανηψια, τα ξαδερφια και ενα τρενο αγιους!!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί, ολιγόξερε αδελφέ, έχει το ταλέντο/χάρισμα του χειρισμού της γλώσσας αυτής της χώρας όσο ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ έχουν.

Και σίγουρα όχι οι υπάρχοντες αακδημαϊκοί.

Προς πληροφόρησή σου, έχω μαγνητοφωνημένες τις περισσότερες (πάνω από 95%) από τις εκπομπές του που έγιναν στο ΣΚΑΙ 2002-2005, και για αυτού του είδους το χειρισμό της γλώσσας μιλάω, και τον οποίο ΛΙΓΟΙ καταλαβαίνουν.

Η αθυροστομία του δεν υποβιβάζει αυτή του την ικανότητα.

Μουσικά (άσχετα με την ακαδημία αυτό) εμένα μου αρέσει ο ήχος του. Είναι ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ rock.

Με την ευκαιρία, μήπως σκοπεύει κανείς να μαγνητοφωνεί τις εκπομπές του απ τον City 99,5?
Ο Δούρειος Ήχος στο ΣΚΑΙ ήταν κάθε Παρασκευή και Σάββατο, αλλά στο CITY θα είναι όλη την εβδομάδα.
Πολλή δουλειά.
Θέλω βοήθεια.

Δεκτή η γνώμη σου παρότι δεν συμφωνώ. Το πρώτο και το δεύτερο σχόλιο που έκανες ήταν κακεντρεχές.
Ο Πανούσης είναι επώνυμο, δημόσιο πρόσωπο κι έχω δικαίωμα, όπως όλοι, να τον κρίνω. Ο ήχος του, προσωπικά, δεν μου αρέσει. Το ότι πούλησε τρέλα για μην πάει στρατό είναι κατακριτέο όπως επίσης και το γεγονός ότι "εμπορεύτηκε" και συνεχίζει να το κάνει, με ευφυή τρόπο σίγουρα, μια ιδεολογία που δεν νομίζω ότι την πίστεψε ποτέ και αυτό δεν είναι μόνο κατακριτέο, είναι και ανήθικο.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Εσκισε την ελληνικη σημαια και εβρισε τα θεια, τα ανηψια, τα ξαδερφια και ενα τρενο αγιους!!

Όλα αυτά που λες ερευνητικέ, για μένα δεν αποτελούν χοντράδες.

Και όταν λες "ανηψια και ξαδερφια" ποιανών ανηψια και ξαδερφια εννοείς?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ένα ένα λοιπόν Σταύρο:

1. Ουδέποτε στέρησα απο κάποιον το δικαίωμα να διατηρεί την όποια άποψή του. Με τη διαχείριση αυτών των απόψεων ενίσταμαι μερικές φορές, αλλά αυτό δεν αφορά εσένα φυσικά.

2. Προφανώς διαφωνούμε. Τον θεωρώ απελπιστικά "λίγο" σαν μουσικό. Και όχι ολοκληρωμένο τραγουδοποιό, αφού το μουσικό μέρος μπάζει απο παντού. Πιστεύω πως ένα μουσικό έργο δεν είναι ο στίχος πάνω απ' όλα και η μουσική να είναι απλώς μια αναγκαία συνθήκη. Ας έφτιαχνε θεατρικό θίασο εν ανάγκη, εφόσον αποκαλείται μουσικός δεν γίνεται να μην τον κρίνω γι αυτό.

3. Προβοκάτορας εν γένει, καθ έξιν. Σαν τον Αριστοφάνη, ας πούμε. Μόνο που ο Αριστοφάνης (με αβυσσαλέα τη σύγκριση των καλλιτεχνικών μεγεθών) δεν μου φαίνεται εγκλωβισμένος στην σάτιρα ΤΟΥ ΠΡΟΦΑΝΟΥΣ. Αντιθέτως, ο Τζιμάκος μου δίνει την εντύπωση οτι εκπίπτει όλο και περισσότερο προς Λαζόπουλο μεριά, στο πιο σοφιστικέ.

4. Δεν μίλησα για χρήματα. Ας βγάλει όσα θέλει, δεν είναι αυτό το θέμα. Εστιάζω πάντα στο οτι είναι ΜΕΤΡΙΟΣ στη ΣΥΝΟΛΙΚΗ εργασία που διάλεξε να κάνει.

5. Πολύ πρόχειρα, θα θυμηθώ μια χοντράδα που είχε κάνει το 89 όταν δούλευε στον ΦΛΑΣ νομίζω. Και που είχε κάνει ρόμπα μια ανυποψίαστη τηλεφωνήτρια του ΟΤΕ, η οποία είχε την ατυχία να σηκώσει το τηλέφωνο, ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ βεβαίως οτι βγαίνει στον αέρα. Δημοσιοποίησε τον πανικό (αλλά και τα στοιχεία της) χωρίς να έχει κανένα τέτοιο δικαίωμα. Τότε είχα τρομάξει απο την αναλγησία του εν ονόματι να βγει ένα ακόμα καλαμπούρι. Αλλά με την πραγματική εξουσία, απο πότε έχει να κάνει έστω και έναν υπαινιγμό;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Θα ήθελα να παραθέσω κάποια πράγματα που έχω στο μυαλό μου για τον Πανούση.

Αυτό που κάνει ο πανούσης με το βρίσιμο και όλα τα ρπόστυχα που λέει, όπως και τα εκνευρισμό που προκαλεί κατά καιρούς με δηλώσεις είτε με φωτογραφήσεις που κάνει, απλά παρουσιάζει κατά κάποιο τρόπο το ροκ που επικρατεί στο εξωτερικό.
πόσα τραγούδια ξένα ροκ μεταλ και τέτοια έχουν βρισιές και ύβρεις που όμως δεν τις καταλαβαίνουμε άμεσα γιατί είναι σε άλλη γλώσσα.
απά ο Τζιμάκος τόλμησε να πετάξει 20 χρόνια μπροστά από την εποχή του και να απελευθερωθεί τόσο σε μια κοινωνία που ακόμα προξενιά δεν είχαν εκλίψει, όπως επίσης και αντίληψη του κόσμου της "μικρο-μεσαίας τάξης" είχε βιασθεί επανηλημένα από πολιτικούς και τυχάρπαστους που είχαν την ευκαιρία να βρίσκονται σε προνομιακή θέση.

αυτά για παλιά.

τώρα δυστυχώς η έπαρση είναι μέσα σε κάθε άνθρωπο και έχει ανεβάσει το τουπέ του ο Τζιμάκος. Τραγουδάει και πουλάει την τέχνη του και τα τραγούδια μπροστά σε κουστουμαρισμένους πλούσιους με 200 ευρώ την μπουκάλα το ουίσκι και 23 ευρώ το ποτήρι τον χυμό. αυτά είναι η απόδειξη πως ο Νικόλας ο Άσιμος ήξερε τι έκανε όταν ταξίδεψε για άλλον κόσμο. αυτός έφυγε καθάριος χωρίς να του μείνει πάνω του ο λεκές από την διαφθοά της εποχής του. Δεν θα με εξέπλησε αν άκουγα πριν 10 χρόνια ότι αυτοκτόνησε ο πανούσης Ή πέθανε από την πρέζα. θα έλεγα ότι έκανε τον κύκλο του και σεβασμός για αυτά που μας άφησε. Τώρα όμως απλά βγάζει, που λέμε, λεφτά για σύνταξη, εκμεταλεύεται το κύμα της εποχής και βγάζει λεφτά με το τσουβάλι αλλά έχει πέσει στα μάτια πολλών "οπαδών" του-υποστηρικτών του.

είναι ότι πιο σφαιρικό και αντικειμενικό μπορούσα να εκφράσω.
Δεν νομίζω ότι αξίζει να κατακρίνεται για αυτό που κάνει αν και έχει κάνει πολλά που ενοχλούν εμένα προσωπικα (όπως το Ι5) και αυτό γιατί είναι άλλοι που τους προσκυνάμε και πίσω από την πλάτη μας μας μαχαιρώνουν μας ρουφιανεύουν σαν έθνος και μας κατατρώνε την σάρκα μέρα με την μέρα( από πολιτικούς μέχρι και τον γείτονά μας).

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

Αλοίμονο αν σου βρίζανε εσένα την μητέρα σου ή την γυναίκα σου,επίσης δεν θα ήταν χοντράδες  αν δεν θεωρούνται ιερά πρόσωπα για σένα. Αλλά μάλλον δεν μπορείς να καταλάβεις ότι κάτι που θεωρεί κάποιος ιερό  δεν ανέχεται να το προσβάλουν και μάλιστα χυδαία.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Δεκτή η γνώμη σου παρότι δεν συμφωνώ.
No problem.
Το πρώτο και το δεύτερο σχόλιο που έκανες ήταν κακεντρεχές.
Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι, αλλά δε θα πάω πίσω τώρα να ψάχνω.
Ο Πανούσης είναι επώνυμο, δημόσιο πρόσωπο κι έχω δικαίωμα, όπως όλοι, να τον κρίνω.
Βεβαίως. Αρκεί να μη ξεπερνάς τα όρια της κοσμιότητας που θίγουν το site.  Αν και δε νομίζω ποτέ ότι ο Πανούσης θα έκανε μήνυση είτε στο site είτε σε σένα.
Ο ήχος του, προσωπικά, δεν μου αρέσει.
Γούστα είναι αυτά.
Το ότι πούλησε τρέλα για μην πάει στρατό είναι κατακριτέο όπως επίσης και το γεγονός ότι "εμπορεύτηκε" και συνεχίζει να το κάνει, με ευφυή τρόπο σίγουρα, μια ιδεολογία που δεν νομίζω ότι την πίστεψε ποτέ και αυτό δεν είναι μόνο κατακριτέο, είναι και ανήθικο.
Ποιά ιδεολογία εννοείς? Έχει ετικέτα?  Πες τη μας τότε.   Όσο για το στρατό, δικαίωμα του καθενός είναι να μην πάει, με το αντίστοιχο κόστος βέβαια.  Το δίνει ο νόμος.
Τις αοριστίες σου περί ηθικής, κάνε τις πιό συγκεκριμένες.  Αλλιώς είναι για πέταμα.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6

Χουμορ κανω :cheesy:

stavro μαλακα, μαλακα μαλακα......

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ένα ένα λοιπόν Σταύρο:..
Φέθρυ,
Για τα καλλιτεχνικά, είναι θέμα γούστου.
Εσένα φαίνεται ότι δε σου αρέσει αυτό που κάνει ο Λαζόπουλος, εμένα κατα 65% (όχι όλα), μου αρέσει.
Προς πληροφόρησή σου πάντως, ο Τζιμάκος μου είναι πιο αρεστός...

Όσο για το περιστατικό με την τηλεφωνήτρια, δεν το ήξερα, και μάλλον δεν έγινε ΜΕ ΣΤΟΧΟ απ το Τζιμάκο να την κάνει, αυτήν προσωπικά, ρόμπα.

Δε νομίζω πάντως ότι έγινε περισσότερο ρόμπα από όλους όσους πάνε στις εκπομπές του ΑΝΤ1 για να επιλεγούν ως τραγουδιστές!

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Δεκτή η γνώμη σου παρότι δεν συμφωνώ. Το πρώτο και το δεύτερο σχόλιο που έκανες ήταν κακεντρεχές.
Ο Πανούσης είναι επώνυμο, δημόσιο πρόσωπο κι έχω δικαίωμα, όπως όλοι, να τον κρίνω. Ο ήχος του, προσωπικά, δεν μου αρέσει. Το ότι πούλησε τρέλα για μην πάει στρατό είναι κατακριτέο όπως επίσης και το γεγονός ότι "εμπορεύτηκε" και συνεχίζει να το κάνει, με ευφυή τρόπο σίγουρα, μια ιδεολογία που δεν νομίζω ότι την πίστεψε ποτέ και αυτό δεν είναι μόνο κατακριτέο, είναι και ανήθικο.
Οι ιδεολογιες με τα χρονια μεταλασσονται. Κι'αυτο συμβαινει γιατι ουσιαστικα εχουν ισοπεδωθει προ πολλου. Φιλε 21 Grams, δεν ξερω τι ηλικια εχεις κι 'αν γνωρισες τον Τζιμακο οταν επρεπε η τωρα. Επειδη προσωπικα μεγαλωσα με Μουσικες Ταξιαρχιες (συν τοις αλλοις) και τις θεωρω με χαωδη διαφορα το καλυτερο και πιο ιδιαιτερο συγκροτημα της ελληνικης σκηνης,θα ηθελα να σου πω οτι ο Τζιμακος παλαιωθεν ηταν "γνησιος" σε οτι εκανε. Δυστυχως, η ακορεστη διψα του για φραγκα και η ευκολια με την οποια κανει καποιες κινησεις τον εχουν χαμηλωσει τα τελευταια χρονια στα ματια καποιων. Να τον αγαπατε ομως τον Τζιμακο και να τον συγχωρειτε για τα οποια λαθη του. Εδωσε πολλα και αξιζει περισσοτερα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φέθρυ,
Για τα καλλιτεχνικά, είναι θέμα γούστου.
Εσένα φαίνεται ότι δε σου αρέσει αυτό που κάνει ο Λαζόπουλος, εμένα κατα 65% (όχι όλα), μου αρέσει.
Προς πληροφόρησή σου πάντως, ο Τζιμάκος μου είναι πιο αρεστός...

Όσο για το περιστατικό με την τηλεφωνήτρια, δεν το ήξερα, και μάλλον δεν έγινε ΜΕ ΣΤΟΧΟ απ το Τζιμάκο να την κάνει, αυτήν προσωπικά, ρόμπα.

Δε νομίζω πάντως ότι έγινε περισσότερο ρόμπα από όλους όσους πάνε στις εκπομπές του ΑΝΤ1 για να επιλεγούν ως τραγουδιστές!

Το ζήτημα δεν είναι αν έγινε λιγότερο ή περισσότερο ρόμπα απο κάποιαν άλλη.
Αλλά οτι έγινε ρόμπα ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ και χωρίς να μπορεί να ανταποδώσει η να αμυνθεί.

Εννοείται οτι η άποψή μου για την -συνολική, επιμένω- καλλιτεχνική παρουσία του Τζιμάκου είναι προσωπική μου και δεν θέλω (ούτε μπορώ) να στην επιβάλλω.
Δικαίωμά σου να τον θεωρείς μουσικά εφάμιλλο των Led Zeppelin ή του Χατζιδάκι (το λέω υπερβολικά βεβαίως), δικαίωμα δικό μου να τον θεωρώ -μουσικά- εφάμιλλο αυτών που γράφουν μουσική για τις επιθεωρήσεις του Δελφινάριου (το εννοώ αυτολεξεί).

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πολυ το κουραζουμε με ηθικολογιες και δηθεν
οποιος δεν γουσταρει ας ακουει χατζηνικολαου στο ραδιοφωνο και να αγοραζει τα τραγουδια της καλομοιρας.αυτο που κανει ο πανουσης αρεσει σε πολυ κοσμο και για αυτο βγαζει λεφτα,τι θα επρεπε να κανει να ερθει να σας τα μοιρασει? :jerking: :jerking: :jerking:παλι κατι θα βρισκατε να τον κατηγορησετε και να του βαλετε ταμπελες
ολοι εχουν περασει απο το στοματακι του τζιμη

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Αλοίμονο αν σου βρίζανε εσένα την μητέρα σου ή την γυναίκα σου,επίσης δεν θα ήταν χοντράδες  αν δεν θεωρούνται ιερά πρόσωπα για σένα. Αλλά μάλλον δεν μπορείς να καταλάβεις ότι κάτι που θεωρεί κάποιος ιερό  δεν ανέχεται να το προσβάλουν και μάλιστα χυδαία.
Την έχουμε ξανακάνει αυτή τη κουβέντα εδώ, φίλε, και έχω πει τις απόψεις μου.
Ορθώς κατάλαβες, όλα όσα έχει "προσβάλλει" (κατα τη δική σου άποψη - κατά τη δική μου όχι) ο Τζιμάκος κατα καιρούς, για μένα δεν αποτελούν τίποτα το ιερό.  Βασικά δεν αποδέχομαι την "ιερότητα" σαν υπαρκτή ιδιότητα κανενός πράγματος ή έννοιας.

Οπότε απο αυτό βγαίνει η διάσταση στις απόψεις μας.

Δεν πειράζει, υπάρχει χώρος για όλους.

Αρκεί να μην ενοχλεί ο ένας τον άλλο.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Το ζήτημα δεν είναι αν έγινε λιγότερο ή περισσότερο ρόμπα απο κάποιαν άλλη.
Αλλά οτι έγινε ρόμπα ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ και χωρίς να μπορεί να ανταποδώσει η να αμυνθεί.

Εννοείται οτι η άποψή μου για την -συνολική, επιμένω- καλλιτεχνική παρουσία του Τζιμάκου είναι προσωπική μου και δεν θέλω (ούτε μπορώ) να στην επιβάλλω.
Δικαίωμά σου να τον θεωρείς μουσικά εφάμιλλο των Led Zeppelin ή του Χατζιδάκι (το λέω υπερβολικά βεβαίως), δικαίωμα δικό μου να τον θεωρώ -μουσικά- εφάμιλλο αυτών που γράφουν μουσική για τις επιθεωρήσεις του Δελφινάριου (το εννοώ αυτολεξεί).
εσυ που γινεσαι ρομπα σε ολο το σαιτ τοσο καιρο  γινεσαι με την θεληση σου? :jerking: :jerking:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ακατοίκητο.
Υπομονή.............

(Όχι μέχρι να κατοικηθεί βεβαίως, that's impossible)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom