You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζίμης Πανούσης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 598
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
που τον θυμηθηκες ρε φιλε στον ΤΟΡ?ακομη θυμαμαι τις τηλεφωνικες φαρσες που εκανε,αλλα και στο κλεισιμο που εκανε με τον Φλωρακη,εκεινο το θεικοΕλπίζω να είναι καλός όπως παλιά (εποχή TOP FM κλπ)
ΚΡΙΜΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ!!
Ο City της Γιάννας δεν είναι; Πάει, χάλασε ο κόσμος...
Δε νομίζω να ιδρώνει τ' αυτί του....
Άκου το trailer και θα καταλάβεις!
Ο Τζίμης Πανούσης είναι από τους συνεπείς εκείνους αναρχοαυτόνομους - αριστερούς που μένουν σε βίλες περιωπής και πήραν Ι5 στο στρατό.
Πουλάμε τρέλα, κάνουμε την τρέλα επάγγελμα, βγάζουμε λεφτά, περνάμε καλά, όλα cool.
Κάπου σε χαλάει αυτό, ε 21γκραμς?
Ζήλεια ίσως?
ευκολα ακουγονται οπως τα λες......Ο Τζίμης Πανούσης είναι από τους συνεπείς εκείνους αναρχοαυτόνομους - αριστερούς που μένουν σε βίλες περιωπής και πήραν Ι5 στο στρατό.
Πουλάμε τρέλα, κάνουμε την τρέλα επάγγελμα, βγάζουμε λεφτά, περνάμε καλά, όλα cool.
να υποθεσω φυσικα οτι εχεις κανει το ιδιο?????
γιατι μονο ενας ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ δεν θα εκανε αυτα τα απλα και ομορφα που περιγραφεις.....
εκτος αν εσυ εισαι απο τους ''μαχητες''της ζωης που τους αρεσουν οι προκλησεις.....
ρε ποσο ευκολη ειναι καμμια φορα η κριτικη....
και ανεξοδη!!!!!!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μην τον αδικεις τον τζιμακο ,εμενε σε παραγκα,δουλευε σε εργοστασιο στο τσερνομπιλ και περιμενε 3 ωρες στην ωρα με το κουπονι του για λιγο ψωμι και γαλα,επισης υπηρετησε σαν εθελοντης την πατριδα του στο κοντινο αφγανιστανΟ Τζίμης Πανούσης είναι από τους συνεπείς εκείνους αναρχοαυτόνομους - αριστερούς που μένουν σε βίλες περιωπής και πήραν Ι5 στο στρατό.
εχει καθε δικαιωμα να μιλαει,ξεκινησε απο χαμηλα και περασε πολλα στη ζωη του
μην τον αδικεις τον τζιμακο ...
Δωρητά σπέρματος ,
Μπορεί να μη σου αρέσει μια καλλιτεχνική παρουσία,
Όπως μπορεί και να σου αρέσει.
Το προσόν που έχουν ΟΛΕΣ οι καλλιτεχνικές παρουσίες, είναι ότι αν δε σ' αρέσουν, δε τις ακούς / βλέπεις / διαβάζεις / ασχολείσαι.
Ασχολείσαι με κάτι άλλο, ή με κάποια παρουσία που σου αρέσει.
Αν βέβαια κάποιος ΔΕΝ έχει με τι άλλο να ασχοληθεί (εκτός απ' αυτό ) και δε του αρέσει και κάτι άλλο, καταπιάνεται με αυτά που ΔΕΝ του αρέσουν, και σπάει τα μπαλλάκια και αυτών που τους αρέσει...
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
Αν βέβαια κάποιος ΔΕΝ έχει με τι άλλο να ασχοληθεί (εκτός απ' αυτό ) και δε του αρέσει και κάτι άλλο, καταπιάνεται με αυτά που ΔΕΝ του αρέσουν, και σπάει τα μπαλλάκια και αυτών που τους αρέσει...
+1
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
ποτε μου δεν τον χωνεψα αυτον τον ανθρωπο!!
απλα γελαω με τι καγκουριες που κανει!!
ποτε μου ομως δεν θα μπορουσα να το κανω ειδωλο η να τον υποστηριξω!!
τουλαχιστον αυτος κανει τι κανει αλλα ξερουμε και τι σκατα ειναι οχι σαν αλους που αλλο ειναι και αλλο δειχνουν!!
απλα γελαω με τι καγκουριες που κανει!!
ποτε μου ομως δεν θα μπορουσα να το κανω ειδωλο η να τον υποστηριξω!!
τουλαχιστον αυτος κανει τι κανει αλλα ξερουμε και τι σκατα ειναι οχι σαν αλους που αλλο ειναι και αλλο δειχνουν!!
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Απλά καραγκιόζης!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
με παρεξηγησεςΔωρητά σπέρματος ,
Μπορεί να μη σου αρέσει μια καλλιτεχνική παρουσία,
Όπως μπορεί και να σου αρέσει.
Το προσόν που έχουν ΟΛΕΣ οι καλλιτεχνικές παρουσίες, είναι ότι αν δε σ' αρέσουν, δε τις ακούς / βλέπεις / διαβάζεις / ασχολείσαι.
Ασχολείσαι με κάτι άλλο, ή με κάποια παρουσία που σου αρέσει.
σαφως και ειρωνευομουν το ποστ που παρεθεσα και την λογικη ορισμενων οτι καποιος πρεπει να εχει τη ζωη του ξανθοπουλου για να μπορει να πει κατι
ειμαι φανατικος του τζιμη
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ο Τζίμης Πανούσης είναι από τους συνεπείς εκείνους αναρχοαυτόνομους - αριστερούς που μένουν σε βίλες περιωπής και πήραν Ι5 στο στρατό.
Κοίτα τι μαθαίνει κανείς σε αυτό το σάιτ.
Ο αναρχοαυτόνομος, πχ. πρέπει να μένει σε μία κούτα σε κάποια πλατεία στο κέντρο της Αθήνας ας πούμε και να ζητιανεύει για φαΐ.
Επίσης αν το Ι5 το καταλογίζουμε ως μείον μόνο εκεί που γουστάρουμε και μας βολεύει.
ΟΚ.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αυτο εννοουσαΚοίτα τι μαθαίνει κανείς σε αυτό το σάιτ.
Ο αναρχοαυτόνομος, πχ. πρέπει να μένει σε μία κούτα σε κάποια πλατεία στο κέντρο της Αθήνας ας πούμε και να ζητιανεύει για φαΐ.
Επίσης αν το Ι5 το καταλογίζουμε ως μείον μόνο εκεί που γουστάρουμε και μας βολεύει.
ΟΚ.
οσο για το Ι5 εγω νιωθω μαλακας που πηγα σε τετοιο στρατο και με εβγαλαν Ι1
Κοίτα τι μαθαίνει κανείς σε αυτό το σάιτ.
ΟΚ.
Ειρωνικά το είπε ο 21grams, νομίζω.
Και σίγουρα ΟΧΙ για τους αναρχοαυτόνομους.
Υποθέτω οτι ειρωνεύτηκε την συνολική ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ οντότητα του Τζιμάκου.
Και θα συμφωνήσω μαζί του.
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τζιμακο μαλακα, τζιμακο μαλακα....
..ειρωνεύτηκε την συνολική ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ οντότητα του Τζιμάκου.
Και θα συμφωνήσω μαζί του.
Εγώ μπορώ να ΜΗ συμφωνώ?
Αν πέρναγε από το χέρι μου θα τον είχα κάνει ακαδημαϊκό.
Το Τζίμη εννοώ, όχι τον 21γκράμς.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.