Νέα

Τζίμης Πανούσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 598
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Μεγιστάνας επαγγελματίας επαναστάτης πασοκικής κοπής,με βιλάρα στην Εκάλη.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Μεγιστάνας επαγγελματίας επαναστάτης πασοκικής κοπής,με βιλάρα στην Εκάλη.

Πρέπει να πεινάει δηλαδή?Καλώς ή κακώς, αυτός ο χώρος έχει χρήμα....να μην δεχτεί αυτά που αξίζει για να μην πουν οτι έχει χρήματα?
Πασοκικός?Οκ...εκτίθεσαι....
Η Εκάλη τι είναι?Μια περιοχή στην Αττική για να μένεις, αν δεν κάνω λάθος....αν μπορούσε θα έμενε ο καθένας....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πλάκα πλάκα αυτη η συνεντευξη ηταν εκπληκτικη.
Και ο Πρετεντερης πολυ καλος.
Αναρωτιεμαι αν ο Τζιμακος εχει ακομη τη γραβατα του Πρετεντερη που του πηρε στο τελος.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Πρέπει να πεινάει δηλαδή?Καλώς ή κακώς, αυτός ο χώρος έχει χρήμα....να μην δεχτεί αυτά που αξίζει για να μην πουν οτι έχει χρήματα?
Πασοκικός?Οκ...εκτίθεσαι....
Η Εκάλη τι είναι?Μια περιοχή στην Αττική για να μένεις, αν δεν κάνω λάθος....αν μπορούσε θα έμενε ο καθένας....
Όχι,αλλά από την άλλη γίνεται να'ναι κανείς επαναστάτης όντας και λεφτάς; Να φέρει τους εργάτες στα πράγματα και να χάσει τα προνομία του;
Αν και ο Πανούσης καμιά σχέση δεν έχει με κομμουνισμό,αριστερός του κώλου δηλώνει,όπως δήλωναν κάποτε μέχρι και οι πασόκοι.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αναρωτιεμαι αν ο Τζιμακος εχει ακομη τη γραβατα του Πρετεντερη που του πηρε στο τελος.

Πρέπει να την έκαψε μαζί με την Αμερικάνικη σημαία!  :2funny:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Γραβάτες δεν φοράνε οι αριστεροί-επαναστάτες,αυτά είναι για τους δεξιούς.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Όχι,αλλά από την άλλη γίνεται να'ναι κανείς επαναστάτης όντας και λεφτάς; Να φέρει τους εργάτες στα πράγματα και να χάσει τα προνομία του;
Αν και ο Πανούσης καμιά σχέση δεν έχει με κομμουνισμό,αριστερός του κώλου δηλώνει,όπως δήλωναν κάποτε μέχρι και οι πασόκοι.

Δηλώνει βασικά "underground αναρχικός".... :P

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Η καλύτερή του παράσταση κατά την γνώμη μου!
Έχει κανένας μήπως το Vasileros Vromas?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Γραβάτες δεν φοράνε οι αριστεροί-επαναστάτες,αυτά είναι για τους δεξιούς.

Ε πως. Υπαρχουν και καποιοι επαναστατες που φορανε...

Τις δικές του απαντήσεις έδωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στα όσα κατά καιρούς είχαν ακουστεί για το μισθό του και το κόστος της εκπομπής του «Στην Υγειά μας» στην κρατική τηλεόραση.

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι ο μισθός του και γενικά το budget της εκπομπής έχει μειωθεί πάρα πολύ και τόνισε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν η πιο φθηνή στο είδος της.

«Και πριν μας κόψουν -γιατί μας έχουν κόψει πάρα πολλά χρήματα απ' την εκπομπή- η εκπομπή ήταν μακράν η φθηνότερη εκπομπή του είδους της. Έκανε τα μισά χρήματα ακριβώς, από ό,τι έκαναν αντίστοιχες εκπομπές... Ό, τι έκανε η εκπομπή, το έβγαλαν κάποιοι ανόητοι ότι τα παίρνω εγώ. Διάφορες βλακείες τέτοιες», είπε και πρόσθεσε:

«Τρεις ώρες ζωντανό πρόγραμμα, το να κοστίζουν 60 χιλιάδες, ήταν τίποτα. Γιατί με τρεις ώρες, αν είχες βάλει τρία σήριαλ, θα κόστιζαν γύρω στις 250 χιλιάδες και με αβέβαιο το αποτέλεσμα».

Μάλιστα ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι παρά το γεγονός ότι του είχαν κάνει πρόταση να πάει την εκπομπή σε άλλο κανάλι και με καλύτερα χρήματα, εκείνος αρνήθηκε.

«Μπορούσα να την πάω την εκπομπή σε οποιοδήποτε κανάλι ήθελα. Μου έλεγαν όλοι, φέρε την εκπομπή εδώ και ό,τι θέλεις! Δεν το έκανα... Εδώ ξεκίνησα, εδώ θα μείνω, στο κρατικό κανάλι, το υπερασπίζομαι, το βλέπει η ομογένεια... Κάποια στιγμή τους το είπα και στην ΕΡΤ. Μου έλεγαν, άντε θα την πάμε και φέτος. Τους έλεγα: Να σου πω, δε μου κάνει χάρη! Όπου θέλω την πάω την εκπομπή! Χάρη σου κάνω, δε μου κάνεις»!

Ηδη βεβαια οπως μαθαινω, ετοιμαζεται να παει στον Αντεννα με μολις 37.000 ευρω ανα επεισοδιο...
Τσιπηδες...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Δηλώνει βασικά "underground αναρχικός".... :P
''Της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες'',το ξέρεις αυτό το γνωμικό;
Έτσι και η αριστερά,είναι μια έννοια κοντή και της φταίνε οι τρίχες.....έτσι σήμερα στην Ελλάδα όλοι θα σου δηλώσουν αριστεροί και προοδευτικοί.
Τί σημαίνει όμως αυτό στην πράξη άλλο πλην της κονόμας;;;;;

Και δεν λέω πως ο αριστερός πρέπει να΄ναι ρακένδυτος,αλλά βρες μου και έναν αριστερό που να μην τα χει κονομήσει από το σύστημα που υποτίθεται πολεμά.....

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Ε πως. Υπαρχουν και καποιοι επαναστατες που φορανε...

Τις δικές του απαντήσεις έδωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στα όσα κατά καιρούς είχαν ακουστεί για το μισθό του και το κόστος της εκπομπής του «Στην Υγειά μας» στην κρατική τηλεόραση.

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι ο μισθός του και γενικά το budget της εκπομπής έχει μειωθεί πάρα πολύ και τόνισε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν η πιο φθηνή στο είδος της.

«Και πριν μας κόψουν -γιατί μας έχουν κόψει πάρα πολλά χρήματα απ' την εκπομπή- η εκπομπή ήταν μακράν η φθηνότερη εκπομπή του είδους της. Έκανε τα μισά χρήματα ακριβώς, από ό,τι έκαναν αντίστοιχες εκπομπές... Ό, τι έκανε η εκπομπή, το έβγαλαν κάποιοι ανόητοι ότι τα παίρνω εγώ. Διάφορες βλακείες τέτοιες», είπε και πρόσθεσε:

«Τρεις ώρες ζωντανό πρόγραμμα, το να κοστίζουν 60 χιλιάδες, ήταν τίποτα. Γιατί με τρεις ώρες, αν είχες βάλει τρία σήριαλ, θα κόστιζαν γύρω στις 250 χιλιάδες και με αβέβαιο το αποτέλεσμα».

Μάλιστα ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι παρά το γεγονός ότι του είχαν κάνει πρόταση να πάει την εκπομπή σε άλλο κανάλι και με καλύτερα χρήματα, εκείνος αρνήθηκε.

«Μπορούσα να την πάω την εκπομπή σε οποιοδήποτε κανάλι ήθελα. Μου έλεγαν όλοι, φέρε την εκπομπή εδώ και ό,τι θέλεις! Δεν το έκανα... Εδώ ξεκίνησα, εδώ θα μείνω, στο κρατικό κανάλι, το υπερασπίζομαι, το βλέπει η ομογένεια... Κάποια στιγμή τους το είπα και στην ΕΡΤ. Μου έλεγαν, άντε θα την πάμε και φέτος. Τους έλεγα: Να σου πω, δε μου κάνει χάρη! Όπου θέλω την πάω την εκπομπή! Χάρη σου κάνω, δε μου κάνεις»!

Ηδη βεβαια οπως μαθαινω, ετοιμαζεται να παει στον Αντεννα με μολις 37.000 ευρω ανα επεισοδιο...
Τσιπηδες...
Άλλο κλασσικό παράδειγμα αριστεροπασόκου επαναστάτη και προοδευτικού.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
''Της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες'',το ξέρεις αυτό το γνωμικό;
Έτσι και η αριστερά,είναι μια έννοια κοντή και της φταίνε οι τρίχες.....έτσι σήμερα στην Ελλάδα όλοι θα σου δηλώσουν αριστεροί και προοδευτικοί.
Τί σημαίνει όμως αυτό στην πράξη άλλο πλην της κονόμας;;;;;

Και δεν λέω πως ο αριστερός πρέπει να΄ναι ρακένδυτος,αλλά βρες μου και αν αριστερό που να μην τα χει κονομήσει από το σύστημα που υποτίθεται πολεμά.....

Χρήματα από το σύστημα?
Παραστάσεις, μουσική και ραδιόφωνο έχει κάνει στην ζωή του...και κάποιες εμφανίσεις σε εκπομπές και ταινίες....
Ούτε δημόσιο, ούτε δημόσια τηλεόραση αν δεν κάνω λάθος....

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Χρήματα από το σύστημα?
Παραστάσεις, μουσική και ραδιόφωνο έχει κάνει στην ζωή του...και κάποιες εμφανίσεις σε εκπομπές και ταινίες....
Ούτε δημόσιο, ούτε δημόσια τηλεόραση αν δεν κάνω λάθος....
Το σύστημα δηλαδή μόνο το δημόσιο είναι; :2funny:
Φτωχό μου παιδί πόσα δεν ξέρεις.....δεν πάσχει μόνο το δημόσιο σε αυτή την χώρα.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Το σύστημα δηλαδή μόνο το δημόσιο είναι; :2funny:
Φτωχό μου παιδί πόσα δεν ξέρεις.....δεν πάσχει μόνο το δημόσιο σε αυτή την χώρα.

Με αυτή την λογική, όλοι ζούμε μέσα στο σύστημα...οπότε κανείς ας μην βγάζει χρήματα απ' αυτό για να μην το υπηρετούμε....

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Με αυτή την λογική, όλοι ζούμε μέσα στο σύστημα...οπότε κανείς ας μην βγάζει χρήματα απ' αυτό για να μην το υπηρετούμε....
Κοίτα άλλο να ζεις από αυτό και άλλο να χτίζεις βίλες στην Εκάλη και στο Ψυχικό.
Το να ζεις από αυτό μέχρι και καλά οκ είναι αποδεκτό μιας και σε αυτό ζεις....βίλες στην Εκάλη και στο Ψυχικό δεν χτίζεις με τον τίμιο αγώνα σου μες στο σύστημα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Κοίτα άλλο να ζεις από αυτό και άλλο να χτίζεις βίλες στην Εκάλη και στο Ψυχικό.
Το να ζεις από αυτό μέχρι και καλά οκ είναι αποδεκτό μιας και σε αυτό ζεις....βίλες στην Εκάλη και στο Ψυχικό δεν χτίζεις με τον τίμιο αγώνα σου μες στο σύστημα.

Ρε βλακα, αυτα που λεει ο Πανουσης περι βιλων κλπ ειναι ΣΤΕΓΝΟ τρολλαρισμα....
Βεβαια, οντας ενας μιζερος, καταπιεσμενος μικροαστουλης, προσπαθεις με καθε τροπο να υποβαθμισεις τον αντιλογο αυτης της μιζεριας σου, και να εξισωσεις τους παντες με σενα.
Πχ, "Αφου εγω θα εχτιζα βιλες αν εβγαζα τα λεφτα του Πανουση, γιατι να δεχθω πως ο Πανουσης ειναι αριστερος και ΔΕΝ χτιζει βιλες?"

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom