milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
;)σωστοςΝα ενημερώσω για όποιον ενδιαφέρεται ότι τις εκπομπές του Τζιμάκου μπορεί να τις κατεβάζει από εδώ
Το "Θέμα" φαίνεται πως δεν προέβλεψε να υπαρχει αρχείο με τις εκπομπές στο site του οπότε ας είναι καλά το παλικάρι που αποφάσισε να κάνει τον κόπο να τις ανεβάζει στο blog του.
(Αν απαγορεύεται η δημοσίευση του λινκ που έβαλα ας σβήσει το μήνυμα μου κάποιος μονδεράτορας, αν και καλό θα ήταν να παραμείνει έστω για λίγο για να το τσιμπήσουν όσοι ενδιφερόμενοι προλάβουν να το δουν... ;))
Να ενημερώσω για όποιον ενδιαφέρεται ότι τις εκπομπές του Τζιμάκου μπορεί να τις κατεβάζει από εδώ
Το "Θέμα" φαίνεται πως δεν προέβλεψε να υπαρχει αρχείο με τις εκπομπές στο site του οπότε ας είναι καλά το παλικάρι που αποφάσισε να κάνει τον κόπο να τις ανεβάζει στο blog του.
(Αν απαγορεύεται η δημοσίευση του λινκ που έβαλα ας σβήσει το μήνυμα μου κάποιος μονδεράτορας, αν και καλό θα ήταν να παραμείνει έστω για λίγο για να το τσιμπήσουν όσοι ενδιφερόμενοι προλάβουν να το δουν... ;))
και όχι μόνο.[size=14pt]Ολόσωστος![/size]
το πέρασε το τεστ. ενέκρινε ο σταύροςΚι εγώ διάβασμα ολονύκτιο υποτίθεται πως είχα σήμερα και παρ'όλα αυτά το έριξα στις μπύρες και στα "βίσκι" και μόνο να διαβάσω δεν μπόρεσα...
Κάποιος πιο νηφάλιος ας ενημερώσει και τον αντμιν για το ποστ που έκανα παραπάνω, μιας κι έχω την εντύπωση ότι γουστάρει τζιμάκο, γιατί εγώ δεν δύναμαι....
Να ενημερώσω για όποιον ενδιαφέρεται ότι τις εκπομπές του Τζιμάκου μπορεί να τις κατεβάζει από εδώ
Μετά το συμβάν Γκιόλια ο Τζίμης δεν ξαναβγήκε στον αέρα!Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω σχετικά?
Σταμάτησε την εκπομπή ή πρόκειται να εμφανισθεί στο μέλλον????