Νέα

Τζίμης Πανούσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 598
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Να ενημερώσω για όποιον ενδιαφέρεται ότι τις εκπομπές του Τζιμάκου μπορεί να τις κατεβάζει από εδώ

Το "Θέμα" φαίνεται πως δεν προέβλεψε να υπαρχει αρχείο με τις εκπομπές στο site του οπότε ας είναι καλά το παλικάρι που αποφάσισε να κάνει τον κόπο να τις ανεβάζει στο blog του.

(Αν απαγορεύεται η δημοσίευση του λινκ που έβαλα ας σβήσει το μήνυμα μου κάποιος μονδεράτορας, αν και καλό θα ήταν να παραμείνει έστω για λίγο για να το τσιμπήσουν όσοι ενδιφερόμενοι προλάβουν να το δουν... ;))

nikos_ele

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Να ενημερώσω για όποιον ενδιαφέρεται ότι τις εκπομπές του Τζιμάκου μπορεί να τις κατεβάζει από εδώ

Το "Θέμα" φαίνεται πως δεν προέβλεψε να υπαρχει αρχείο με τις εκπομπές στο site του οπότε ας είναι καλά το παλικάρι που αποφάσισε να κάνει τον κόπο να τις ανεβάζει στο blog του.

(Αν απαγορεύεται η δημοσίευση του λινκ που έβαλα ας σβήσει το μήνυμα μου κάποιος μονδεράτορας, αν και καλό θα ήταν να παραμείνει έστω για λίγο για να το τσιμπήσουν όσοι ενδιφερόμενοι προλάβουν να το δουν... ;))
:dancing: ;)σωστος

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

[size=14pt]Ολόσωστος![/size]

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Κι εγώ διάβασμα ολονύκτιο υποτίθεται πως είχα σήμερα και παρ'όλα αυτά το έριξα στις μπύρες και στα "βίσκι" και μόνο να διαβάσω δεν μπόρεσα...

Κάποιος πιο νηφάλιος ας ενημερώσει και τον αντμιν για το ποστ που έκανα παραπάνω, μιας κι έχω την εντύπωση ότι γουστάρει τζιμάκο, γιατί εγώ δεν δύναμαι....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Κι εγώ διάβασμα ολονύκτιο υποτίθεται πως είχα σήμερα και παρ'όλα αυτά το έριξα στις μπύρες και στα "βίσκι" και μόνο να διαβάσω δεν μπόρεσα...

Κάποιος πιο νηφάλιος ας ενημερώσει και τον αντμιν για το ποστ που έκανα παραπάνω, μιας κι έχω την εντύπωση ότι γουστάρει τζιμάκο, γιατί εγώ δεν δύναμαι....
το πέρασε το τεστ. ενέκρινε ο σταύρος :cheesy:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Δεν ξέρω κατα πόσο είναι καινούριο αλλά εμένα μου αρέσει πολύ αυτό το βίντεο κλιπ και πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα τραγούδια του Τζίμη :sunglasses: :sunglasses:

OP
OP
easyrider77

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86

Τωρα το ειδα. Ωραιος ρε παιχτη. Έγραψες.!

lonelyman1956

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μετά το συμβάν Γκιόλια ο Τζίμης δεν ξαναβγήκε στον αέρα!Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω σχετικά?
Σταμάτησε την εκπομπή ή πρόκειται να εμφανισθεί στο μέλλον????

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Μετά το συμβάν Γκιόλια ο Τζίμης δεν ξαναβγήκε στον αέρα!Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω σχετικά?
Σταμάτησε την εκπομπή ή πρόκειται να εμφανισθεί στο μέλλον????

Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το Γκιόλια....

Ο Τζίμης, λίγες μέρες πριν φάνε τον Γκιόλια, είχε πει ότι θα σταματήσει τις εκπομπές για να διακοπέυσει. Τώρα το αν είχε πει πότε θα ξανάρχιζε δεν το θυμάμαι.....

Θα ψάξω κι άμα βρω άκρη θα ενημερώσω....

lonelyman1956

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φρέσκα νεα ,πρωινά για τον Τζιμάκο!Ο Μάνος Κακλαμάνος στον ΘΕΜΑ 98,90 ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Τζιμάκος επανέρχεται σε λίγες μέρες δρυμήτερος στον ίδιο σταθμό και όπως πάντα στις 12.00 το μεσημέρι.Σε ανα;μονή λοιπόν!!!

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
:rockon:Μετά από τις διακοπές του στη Ανδρο με τη συμπαθητική γυναίκα του και τη πανέμορφη κορούλα τους σίγουρα είναι επανέρχεται δρυμήτερος :rockon:

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Ξερει κανεις αν θα κανει φετος Live?
και που?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
URL]]

lonelyman1956

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Από σήμερα 20 Σεπτεμβρίου ο Τζιμάκος είναι και πάλι πίσω στη γνωστη ραδιοφωνική του εκπομπή στο ΘΕΜΑ 98,90 FM από τις 12;00
έως τις 12;30 κάθε μέρα.Απολαύστε τον λοιπόν!!!!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Και την Κυριακη σε συναυλια υποστηριξης, κατι που εχει να κανει πολλααααααα χρονια.

vizolagnos3

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εκει θα ειμαι κ πουλικας κ τα παντα ολα

lonelyman1956

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Προσθέτω οτι ο ΘΕΜΑ 9,89 άλλαξε ονομασία σε ΡΑΔΙΟ 9!Η συχνότητα παραμένει η ίδια.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom