δωσε πραμα στο λαο easy......αρχονταΠου σαι ρε φιλε..?χαθηκαμε ρε..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζίμης Πανούσης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 598
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Γεια σου ρε χρηστιδη μαγκα..
βομβ αρδισε μας με τζιμαρο.....Γεια σου ρε χρηστιδη μαγκα..
χωσε......μας εχουν ζαλισει με κανακηδες και τα ρεστα.....
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
[size=12pt]Τζιμάκος @ City99,5 - 22/12/2008[/size]
Αμερικανοτσολιάδες ελβετόψυχοι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι ελεύθεροι πολιορκημένοι επαγγελματίες, ήλθεν η ώραν σας..!
Αμερικανοτσολιάδες ελβετόψυχοι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι ελεύθεροι πολιορκημένοι επαγγελματίες, ήλθεν η ώραν σας..!
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/175911703/2008.12.22_.zip[/code[/URL]]
mastokratoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
[size=12pt]Τζιμάκος @ City99,5 - 22/12/2008[/size]
Κώδικας:[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/175911703/2008.12.22_.zip[/code[/URL]] [/quote] Πες τα ρε Τζιμακο...!!!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Οταν ξεκινησε με τις Μουσικες ταξιαρχιες ηταν πραγματι κατι το προτογνωρο και ανατρεπτικο για εκεινα τα χρονια (1980 περιπου)
Με τα χρονια, πιστυεω οτι αλλωτριοθηκε απο το συστημα και καθε χρονο οι παραστασεις του ειναι σχεδον η ιδια με την αλλη, με κοινοτυπες ατακες και αστεια,που αμα τα εχεις ακουσει τοσες φορες παυεις πια να γελάς.
Παντως ειναι μοναδικος στο ειδος του και εχει ή φανατικούς οπαδούς, ή μεγαλες αντιπάθειες.
Με τα χρονια, πιστυεω οτι αλλωτριοθηκε απο το συστημα και καθε χρονο οι παραστασεις του ειναι σχεδον η ιδια με την αλλη, με κοινοτυπες ατακες και αστεια,που αμα τα εχεις ακουσει τοσες φορες παυεις πια να γελάς.
Παντως ειναι μοναδικος στο ειδος του και εχει ή φανατικούς οπαδούς, ή μεγαλες αντιπάθειες.
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Γιορτινός Τζιμάκος! - 23/12/2008
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/176344096/2008.12.23_Tzimakos_Giortinos.zip[/code[/URL]]
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Εδω και μερικες μερες εχει κυκλοφορησει σε διπλο dvd η παρασταση του Jimakou "Της πατριδας μου η σημαια" με δωρο εφημεριδα! Ο καλλιτεχνης για αλλη μια φορα γαμαει και δερνει! Εκπληκτικη στιγμη (για μενα η καλυτερη του dvd), η αποδοση του αριστουργηματικου κομματιου του, "Ανακωχη". Κυριολεκτικα (για αλλη μια φορα με τον Jimako), μου σηκωθηκε η τριχα! Ενα εξοχο διπλο dvd, που αξιζει να αποκτησετε!
Jimakos rules!!!
Jimakos rules!!!
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Ωραιος. Ευχαριστουμε για την ενημερωση φιλε ντραμπουι. ;)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μας εχεις αφησει στεγνουςΩραιος. Ευχαριστουμε για την ενημερωση φιλε ντραμπουι. ;)
δωσε κανα λινκ
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Τζιμάκος @ City 99,5
10 εκπομπες απο 27/12/08 εως 4/01/09
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/192494279/tzimakos.27.12.08_04.01.09.part1.rar[/URL]
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/192495897/tzimakos.27.12.08_04.01.09.part2.rar[/code[/URL]]
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Τζιμάκος @ City 99,5
Κώδικας:[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/192494279/tzimakos.27.12.08_04.01.09.part1.rar[/URL] [URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/192495897/tzimakos.27.12.08_04.01.09.part2.rar[/code[/URL]] [/quote] :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εγω τις παιρνω απο τον easy οποτε αυτος ειναι η πηγηEasyrider και Δωρητή,
Έχασα τις εκπομπές από 29 Ιαν. μέχρι και 8 Φεβρ., και ο City τις κατέβασε, και δε τις βρίσκω.
Υπάρχει περίπτωση να τις έχετε?
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Αμερικανοτσολιάδες ελβετόψυχοι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι ελεύθεροι πολιορκημένοι επαγγελματίες, ήλθεν η ώραν σας..!!!
Λοιπον, πανουσοφιλοι..
Μ' αυτες τις εκμπομπες, συμπληρωνεται κομπλε η σειρα απο 09/09/08 μεχρι χτες 19/02/09. (σημερα εχει κονσερβα )
[size=13pt]Τζιμάκος @ City 99,5 Απο 05/01/09 εως 19/02/09[/size] ~ 8 αρχεια rar,33 εκπομπες, 750ΜΒ
Λοιπον, πανουσοφιλοι..
Μ' αυτες τις εκμπομπες, συμπληρωνεται κομπλε η σειρα απο 09/09/08 μεχρι χτες 19/02/09. (σημερα εχει κονσερβα )
[size=13pt]Τζιμάκος @ City 99,5 Απο 05/01/09 εως 19/02/09[/size] ~ 8 αρχεια rar,33 εκπομπες, 750ΜΒ
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/200135045/tzimakos.apo.5.01.09_ews_.19.02.09.part1.rar[/URL]
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/200140414/tzimakos.apo.5.01.09_ews_.19.02.09.part2.rar[/URL]
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/200145709/tzimakos.apo.5.01.09_ews_.19.02.09.part3.rar[/URL]
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/200150947/tzimakos.apo.5.01.09_ews_.19.02.09.part4.rar[/URL]
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/200289666/tzimakos.apo.5.01.09_ews_.19.02.09.part5.rar[/URL]
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/200294221/tzimakos.apo.5.01.09_ews_.19.02.09.part6.rar[/URL]
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/200298968/tzimakos.apo.5.01.09_ews_.19.02.09.part7.rar[/URL]
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/200300476/tzimakos.apo.5.01.09_ews_.19.02.09.part8.rar[/code[/URL]]
Have fun :headbang3: :headbang3: και..εχετε και σεις το νου σας ρε.. ;)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
easy rules
[size=10pt][size=10pt]ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ[/size][/size]
ΤΖΙΜΑΚΟΣ 1978..ΚΑΙ ΒΑΛΕ
CD TYPE:MP3
Audio Bit:192kbps
Ένα διπλό μιξαρισμένο cd, αφιέρωμα στον εξτρεμιστή Μπιλ Λάντεν
της τέχνης, τον δικό μας Τζιμάκο
To αν σοκάρει ή όχι αυτό έχει να κάνει με τον καθένα ξεχωριστά. Αν είναι ανήθικος όπως αναφέρθηκε ποιο πριν από προηγούμενους φίλους, καλύτερα ας κοιτάξουμε να δούμε πόσο ηθικοί είμαστε εμείς οι ίδιοι, δεν διαφέρει κι εκείνος απο τις ιερόδουλες για τις οποίες γίνεται ο λόγος σε αυτό εδώ το σαιτ, ''ξεβρακώνεται'' επι σκηνής αλλά ξεβρακώνει και άλλους(περί παρτούζας ο λόγος) και πληρώνεται που το περίεργο? Στο μπουρδέλα τιβι νομίζω βρίσκομαι...
Η ηθική δεν είναι συστατικό που πρέπει να υπάρχει μόνο στους άλλους, ούτε η κριτική το συστατικό που να υπάρχει μόνο σε εμάς. Όλα αυτά που λέγονται και γίνονται από τους συναγωνιστές δεν σφύζουν ιδιαίτερα και από ηθική,οκ?
Καλώς ή κακώς ζούμε σε μια κοινωνία που όλα μεταλλάσσονται σε προϊόντα, ακόμα και τα δημιουργήματα της τέχνης έχουν γίνει προϊόντα τέχνης με ημερομηνία λήξεως, όπως όλοι αυτοί που παρελαύνουν καθημερινά στα ΜΜΕ, προσφέροντας κενότητα και χαζομάρα στον κόσμο που τους πληρώνει αδρά.
Αυτά επειδή βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω διάφορες μ..ίες
λες και σας βάλανε να τον ακούσετε με το ζόρι, έλα όμως που αυτή είναι η μεθοδική των κριτών του.
Συγχαρητήρια στο φίλο που άνοιξε το θέμα
''Ήρωας και μαϊμουδίτσα καλλιτέχνης πουτανίτσα''
http://rapidshare.com/files/218299843/_________1978..._________.part2.rar
[/url]
pass:jimakos
ΤΖΙΜΑΚΟΣ 1978..ΚΑΙ ΒΑΛΕ
CD TYPE:MP3
Audio Bit:192kbps
Ένα διπλό μιξαρισμένο cd, αφιέρωμα στον εξτρεμιστή Μπιλ Λάντεν
της τέχνης, τον δικό μας Τζιμάκο
To αν σοκάρει ή όχι αυτό έχει να κάνει με τον καθένα ξεχωριστά. Αν είναι ανήθικος όπως αναφέρθηκε ποιο πριν από προηγούμενους φίλους, καλύτερα ας κοιτάξουμε να δούμε πόσο ηθικοί είμαστε εμείς οι ίδιοι, δεν διαφέρει κι εκείνος απο τις ιερόδουλες για τις οποίες γίνεται ο λόγος σε αυτό εδώ το σαιτ, ''ξεβρακώνεται'' επι σκηνής αλλά ξεβρακώνει και άλλους(περί παρτούζας ο λόγος) και πληρώνεται που το περίεργο? Στο μπουρδέλα τιβι νομίζω βρίσκομαι...
Η ηθική δεν είναι συστατικό που πρέπει να υπάρχει μόνο στους άλλους, ούτε η κριτική το συστατικό που να υπάρχει μόνο σε εμάς. Όλα αυτά που λέγονται και γίνονται από τους συναγωνιστές δεν σφύζουν ιδιαίτερα και από ηθική,οκ?
Καλώς ή κακώς ζούμε σε μια κοινωνία που όλα μεταλλάσσονται σε προϊόντα, ακόμα και τα δημιουργήματα της τέχνης έχουν γίνει προϊόντα τέχνης με ημερομηνία λήξεως, όπως όλοι αυτοί που παρελαύνουν καθημερινά στα ΜΜΕ, προσφέροντας κενότητα και χαζομάρα στον κόσμο που τους πληρώνει αδρά.
Αυτά επειδή βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω διάφορες μ..ίες
λες και σας βάλανε να τον ακούσετε με το ζόρι, έλα όμως που αυτή είναι η μεθοδική των κριτών του.
Συγχαρητήρια στο φίλο που άνοιξε το θέμα
''Ήρωας και μαϊμουδίτσα καλλιτέχνης πουτανίτσα''
http://rapidshare.com/files/218299843/_________1978..._________.part2.rar
[/url]
pass:jimakos
Κλείνει ο ραδιοφωνικός σταθμός City 99,5 (και η εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος - θα τά 'χετε μάθει), οπότε ο Τζιμάκος χάνει για άλλη μια φορά το βήμα που είχε αποκτήσει στα ερτζιανά για το "Δούρειο Ήχο" του.
Βέβαια, ο Τζιμάκος είναι από αυτούς που έχουν το μικρότερο πρόβλημα γιατί χάνουν τη δουλειά τους, ο Τζιμάκος μάλλον έχει μαζέψει ένα καλό κομπόδεμα μετά από τόσα χρόνια δημιουργικής εργασίας, και δε θα έχει πρόβλημα τι θα φάει, ή πως θα θρέψει το παιδί του...
Άλλοι όμως (ο City συνεχώς λέει ότι 450 εργαζόμενοι μένουν χωρίς δουλειά) θα έχουν...
Όταν η κ. Γιάννα ξεκίνησε το εγχείρημα της "εισόδου" στο χώρο των ΜΜΕ δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο ότι θα διατηρήσει το πείραμά της επ' άπειρο χρόνο, όσο κι αν της στοιχίζει. Έτσι, όσοι άφησαν τις εφημερίδες τους, τους ραδιοσταθμούς τους, γενικά τη δουλειά που είχαν για να πάνε στο "Νέο" City995 και το "Νέο" Ελεύθερο Τύπο ήξεραν ότι κάνουν ένα "άλμα" που θα τους έδινε περισσότερα λεφτά (είχα ακούσει για διπλούς, τριπλούς ακόμη και εξαπλούς μισθούς απ' ότι έπαιρναν αλλού για να φύγουν), απ' την άλλη μεριά όμως επίσης ήξεραν ότι το βήμα αυτό έχει ένα "ρίσκο", γιατί τέτοιες μισθοδοτικές παραφωνίες σε ένα χώρο, δε μπορεί να διατηρούνται επ' άπειρο. Με τον ένα ή άλλο τρόπο, κάποιια στιγμή το τροπάρι αυτό σταματάει.
Δεν παύει όμως κάτι να "σφίγγει" μέσα μας όταν ακούμε μια τέτοια ανακοίνωση...
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
«ΙΔΡΥΜΑ ΤΥΠΟΥ Α.Ε.»
«ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ CITY Α.Ε.»
22 Ιουνίου 2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009, οι Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων της ανωνύμου εταιρίας με την επωνυμία «ΙΔΡΥΜΑ ΤΥΠΟΥ Α.Ε.» που εκδίδει τις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Τύπος της Κυριακής» και της εταιρίας «Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις CITY Α.Ε.». Οι Γενικές Συνελεύσεις αποφάσισαν ομόφωνα τη λύση και θέση σε εκκαθάριση των εν λόγω εταιριών. Η εξέλιξη αυτή, είναι αποτέλεσμα της οριστικής επιλογής του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου να αποχωρήσουν οριστικά από κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Η συνέχιση ζημιογόνων αποτελεσμάτων οδήγησε στην απόφαση αυτή. Όταν πριν από τρία χρόνια αναλήφθηκε η ευθύνη του «Ελεύθερου Τύπου» στόχος δεν ήταν μόνο η διάσωση ενός ιστορικού τίτλου. Στόχος ήταν και η συμβολή στην αναζήτηση μιας νέου τύπου και ταυτόχρονα ευρύτερης δημόσιας συζήτησης και μάλιστα σε μια φάση αλλαγών και μετάβασης που χαρακτηρίζει την εποχή μας. Στο συνολικό εγχείρημα του «Ελεύθερου Τύπου» επενδύθηκαν μεγάλοι οικονομικοί πόροι. Κυρίως όμως και πρώτιστα κινητοποιήθηκαν σημαντικοί ανθρώπινοι πόροι, τόσο στην εφημερίδα, όσο και στο ραδιοφωνικό σταθμό.
Η προσπάθεια δεν ευοδώθηκε.
Το μοντέλο ενημέρωσης που κυριάρχησε στον τόπο μας, η συνεχιζόμενη συσσώρευση ζημιών σε συνδυασμό με τις αρνητικές προοπτικές του κλάδου, μαζί με την πεποίθηση ότι ένα Μέσο Ενημέρωσης δεν νοείται να λειτουργεί με μεγάλες ζημίες και αυτό να συνεχίζεται επί μακρόν, χωρίς να οδηγεί σε παρανοήσεις, συνετέλεσαν στη συνειδητοποίηση της αναγκαιότητας των παραπάνω αποφάσεων. Οι εταιρίες θα εκπληρώσουν πλήρως τις υποχρεώσεις τους έναντι των εργαζομένων και όλων των συνεργατών τους. Σε όλους εκείνους που προσπάθησαν τα χρόνια αυτά, ανήκει ένα μεγάλο «ευχαριστώ».
Μάλιστα.
Σωστά είναι όλα όσα λέει η ανακοίνωση.
Πριν από κάποιες μέρες αποφάσισα να κάνω ένα πείραμα:
Να αγοράσω 4 λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας (διαφορετικών χρωματικών αποχρώσεων) και να τις βάλω να δουλέψουν, να δω πως είναι το φως που βγάζουν (σε περιοχή του σπιτιού μου που ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ το τι φως έχει).
Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα γι' αυτό που θέλω να πω εδώ.
Σημασία έχει το εξής:
Εμένα το πείραμα μου κόστισε 12 ευρώ (τόσο έκαναν οι λάμπες). Δεν έκαναν για τη δουλειά που τις ήθελα, έχασα τα 12 ευρώ.
Της κ. Γιάννας το πείραμα της κόστισε μερικά εκατομμύρια (η δεκάδες, ή εκατοντάδες εκατομμύρια, δεν ξέρω). Όση σημασία είχαν για μένα τα 12 ευρώ, είχαν (προφανώς) για την κ. Γιάννα αυτά που έχασε. Αν είχαν περισσότερη, δε θα το έκανε.
Ο Μ Ω Σ:
Σταματώντας το πείραμα, η κ. Γιάννα φέρνει την αναστάτωση που έφερε και μιλάω για τους 450 που χάνουν τη δουλειά τους. Εγώ το σταμάτησα, και δε νομίζω να έβλαψα κανέναν.
Αυτό είναι το μόνο που δε μου κολλάει σε αυτή την ιστορία, αλλά δεν έχω και λύση να προτείνω...
Βέβαια, ο Τζιμάκος είναι από αυτούς που έχουν το μικρότερο πρόβλημα γιατί χάνουν τη δουλειά τους, ο Τζιμάκος μάλλον έχει μαζέψει ένα καλό κομπόδεμα μετά από τόσα χρόνια δημιουργικής εργασίας, και δε θα έχει πρόβλημα τι θα φάει, ή πως θα θρέψει το παιδί του...
Άλλοι όμως (ο City συνεχώς λέει ότι 450 εργαζόμενοι μένουν χωρίς δουλειά) θα έχουν...
Όταν η κ. Γιάννα ξεκίνησε το εγχείρημα της "εισόδου" στο χώρο των ΜΜΕ δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο ότι θα διατηρήσει το πείραμά της επ' άπειρο χρόνο, όσο κι αν της στοιχίζει. Έτσι, όσοι άφησαν τις εφημερίδες τους, τους ραδιοσταθμούς τους, γενικά τη δουλειά που είχαν για να πάνε στο "Νέο" City995 και το "Νέο" Ελεύθερο Τύπο ήξεραν ότι κάνουν ένα "άλμα" που θα τους έδινε περισσότερα λεφτά (είχα ακούσει για διπλούς, τριπλούς ακόμη και εξαπλούς μισθούς απ' ότι έπαιρναν αλλού για να φύγουν), απ' την άλλη μεριά όμως επίσης ήξεραν ότι το βήμα αυτό έχει ένα "ρίσκο", γιατί τέτοιες μισθοδοτικές παραφωνίες σε ένα χώρο, δε μπορεί να διατηρούνται επ' άπειρο. Με τον ένα ή άλλο τρόπο, κάποιια στιγμή το τροπάρι αυτό σταματάει.
Δεν παύει όμως κάτι να "σφίγγει" μέσα μας όταν ακούμε μια τέτοια ανακοίνωση...
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
«ΙΔΡΥΜΑ ΤΥΠΟΥ Α.Ε.»
«ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ CITY Α.Ε.»
22 Ιουνίου 2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009, οι Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων της ανωνύμου εταιρίας με την επωνυμία «ΙΔΡΥΜΑ ΤΥΠΟΥ Α.Ε.» που εκδίδει τις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Τύπος της Κυριακής» και της εταιρίας «Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις CITY Α.Ε.». Οι Γενικές Συνελεύσεις αποφάσισαν ομόφωνα τη λύση και θέση σε εκκαθάριση των εν λόγω εταιριών. Η εξέλιξη αυτή, είναι αποτέλεσμα της οριστικής επιλογής του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου να αποχωρήσουν οριστικά από κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Η συνέχιση ζημιογόνων αποτελεσμάτων οδήγησε στην απόφαση αυτή. Όταν πριν από τρία χρόνια αναλήφθηκε η ευθύνη του «Ελεύθερου Τύπου» στόχος δεν ήταν μόνο η διάσωση ενός ιστορικού τίτλου. Στόχος ήταν και η συμβολή στην αναζήτηση μιας νέου τύπου και ταυτόχρονα ευρύτερης δημόσιας συζήτησης και μάλιστα σε μια φάση αλλαγών και μετάβασης που χαρακτηρίζει την εποχή μας. Στο συνολικό εγχείρημα του «Ελεύθερου Τύπου» επενδύθηκαν μεγάλοι οικονομικοί πόροι. Κυρίως όμως και πρώτιστα κινητοποιήθηκαν σημαντικοί ανθρώπινοι πόροι, τόσο στην εφημερίδα, όσο και στο ραδιοφωνικό σταθμό.
Η προσπάθεια δεν ευοδώθηκε.
Το μοντέλο ενημέρωσης που κυριάρχησε στον τόπο μας, η συνεχιζόμενη συσσώρευση ζημιών σε συνδυασμό με τις αρνητικές προοπτικές του κλάδου, μαζί με την πεποίθηση ότι ένα Μέσο Ενημέρωσης δεν νοείται να λειτουργεί με μεγάλες ζημίες και αυτό να συνεχίζεται επί μακρόν, χωρίς να οδηγεί σε παρανοήσεις, συνετέλεσαν στη συνειδητοποίηση της αναγκαιότητας των παραπάνω αποφάσεων. Οι εταιρίες θα εκπληρώσουν πλήρως τις υποχρεώσεις τους έναντι των εργαζομένων και όλων των συνεργατών τους. Σε όλους εκείνους που προσπάθησαν τα χρόνια αυτά, ανήκει ένα μεγάλο «ευχαριστώ».
Μάλιστα.
Σωστά είναι όλα όσα λέει η ανακοίνωση.
Πριν από κάποιες μέρες αποφάσισα να κάνω ένα πείραμα:
Να αγοράσω 4 λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας (διαφορετικών χρωματικών αποχρώσεων) και να τις βάλω να δουλέψουν, να δω πως είναι το φως που βγάζουν (σε περιοχή του σπιτιού μου που ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ το τι φως έχει).
Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα γι' αυτό που θέλω να πω εδώ.
Σημασία έχει το εξής:
Εμένα το πείραμα μου κόστισε 12 ευρώ (τόσο έκαναν οι λάμπες). Δεν έκαναν για τη δουλειά που τις ήθελα, έχασα τα 12 ευρώ.
Της κ. Γιάννας το πείραμα της κόστισε μερικά εκατομμύρια (η δεκάδες, ή εκατοντάδες εκατομμύρια, δεν ξέρω). Όση σημασία είχαν για μένα τα 12 ευρώ, είχαν (προφανώς) για την κ. Γιάννα αυτά που έχασε. Αν είχαν περισσότερη, δε θα το έκανε.
Ο Μ Ω Σ:
Σταματώντας το πείραμα, η κ. Γιάννα φέρνει την αναστάτωση που έφερε και μιλάω για τους 450 που χάνουν τη δουλειά τους. Εγώ το σταμάτησα, και δε νομίζω να έβλαψα κανέναν.
Αυτό είναι το μόνο που δε μου κολλάει σε αυτή την ιστορία, αλλά δεν έχω και λύση να προτείνω...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.