Νέα

Τζίμης Πανούσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 598
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ρε βλακα, αυτα που λεει ο Πανουσης περι βιλων κλπ ειναι ΣΤΕΓΝΟ τρολλαρισμα....
Βεβαια, οντας ενας μιζερος, καταπιεσμενος μικροαστουλης, προσπαθεις με καθε τροπο να υποβαθμισεις τον αντιλογο αυτης της μιζεριας σου, και να εξισωσεις τους παντες με σενα.
Πχ, "Αφου εγω θα εχτιζα βιλες αν εβγαζα τα λεφτα του Πανουση, γιατι να δεχθω πως ο Πανουσης ειναι αριστερος και ΔΕΝ χτιζει βιλες?"
Μα το επιχείρημά του είναι έτσι και αλλιώς ανόητο, γι' αυτό δεν του απάντησα....ο Πανούσης δεν το έπαιξε ποτέ φιλάνθρωπος, ούτε το πρώτο πράγμα που κάνει κάθε πρωί είναι να μας θυμίζει το πόσο αγαπάει την Κύπρο κτλ κτλ κτλ....ας έχει και βίλες και ότι γουστάρει....δεν τα έκλεψε, σε ραδιοφωνικους σταθμούς δουλεύει και κάνει παραστάσεις....

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Μα το επιχείρημά του είναι έτσι και αλλιώς ανόητο, γι' αυτό δεν του απάντησα....ο Πανούσης δεν το έπαιξε ποτέ φιλάνθρωπος, ούτε το πρώτο πράγμα που κάνει κάθε πρωί είναι να μας θυμίζει το πόσο αγαπάει την Κύπρο κτλ κτλ κτλ....ας έχει και βίλες και ότι γουστάρει....δεν τα έκλεψε, σε ραδιοφωνικους σταθμούς δουλεύει και κάνει παραστάσεις....

Ναι, απλα ειναι εκνευριστικο που ο καθε ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ κατηγορει ως "πουλημενο" τον Πανουση (λες κι ο ιδιος ειναι ο Βελουχιωτης του 2013).
Και στο φιναλε, αμα στα σκανε, τα παιρνεις...

Απο κει κι επειτα, το λαιφσταιλ σου κρινεται. Πχ ο Πανουσης μενει σ' ενα διαμερισμα στην Αγια Παρασκευη (νομιζω), ενω ο Νταλαρας εχει 5-6 βιλες, κατι λαθραιες Φερραρι, κατι κοτερα κλπ κλπ... Αλλα ο ενας το παιζει cool κι ο αλλος "τραγουδαει για την φτωχολογια"

Εγω πιστευω πως τα λεφτα ως λεφτα (δηλ. ενας αριθμος Χ,Ψ,Ζ) δεν μπορει να ειναι κριτηριο. Αν δεν τα παρεις απο τους μαγαζατορες και τους δισκαδες ΔΕΝ εισαι "αγωνιστης", εισαι απλα κρετινος!!!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Να επισημανω, δε, πως ο Πανουσης μπορει να μην εχει βγαλει τα λεφτα του Νταλαρα, αλλα εχει βγαλει ΠΟΛΛΑ λεφτα. Παρα πολλα...
Οποτε, ο τροπος ζωης τους και η αισθητικη τους ειναι ευθεως συγκρισιμες! (Δηλ. δεν ειναι οτι δεν κανει το βιο του Νταλαρα επειδη δεν εχει τα λεφτα του Νταλαρα...)

Κι απο 'κει και περα, ολοι κρινονται...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Να επισημανω, δε, πως ο Πανουσης μπορει να μην εχει βγαλει τα λεφτα του Νταλαρα, αλλα εχει βγαλει ΠΟΛΛΑ λεφτα. Παρα πολλα...
Οποτε, ο τροπος ζωης τους και η αισθητικη τους ειναι ευθεως συγκρισιμες! (Δηλ. δεν ειναι οτι δεν κανει το βιο του Νταλαρα επειδη δεν εχει τα λεφτα του Νταλαρα...)

Κι απο 'κει και περα, ολοι κρινονται...
ο νταλάρας έχει διαφορετική σχέση με τα λεφτά και τον τρόπο που τα έβγαλε.
ο πανούσης στηρίχτηκε στον τζιμάκο και με τον δικό του ιδρώτα έβγαλε ότι έβγαλε.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
O Τζίμης Πανούσης στο Guantanamo club. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 17 Οκτωβρίου 2014 για 10 μόνο παραστάσεις.

«Σύντροφοι καταναλωτές, από την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου και για 10 μόνο παραστάσεις, ο συμπαγής καλλιτέχνης Τζίμης Πανούσης θα παρουσιάσει το Χωρατόριο 3 (Horatorio) σε Ρε Μίζερο στο Guantanamo Club στην Ακτή Πειραιώς 178.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο όρθιος κωμικός με τις ειδικές ατάκες, σ' ένα οργανωμένο παραλήρημα με σεξιστικά αστεία και αντικομματικές εμμονές, μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας αναμορφώσει με ρατσιστικά νομοσχέδια πολιτικού ορθολογισμού.

Είμαστε όλοι άνεργοι, άνευροι και παραδομένοι στον ψηφιακό μεσαίωνα! Ελάτε να ενώσουμε τη θλίψη μας και να την κάνουμε αμήχανο γέλιο...»

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Τζίμης Πανούσης :rockon: :rockon: :rockon:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
O Τζίμης Πανούσης στο Guantanamo club. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 17 Οκτωβρίου 2014 για 10 μόνο παραστάσεις.

«Σύντροφοι καταναλωτές, από την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου και για 10 μόνο παραστάσεις, ο συμπαγής καλλιτέχνης Τζίμης Πανούσης θα παρουσιάσει το Χωρατόριο 3 (Horatorio) σε Ρε Μίζερο στο Guantanamo Club στην Ακτή Πειραιώς 178.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο όρθιος κωμικός με τις ειδικές ατάκες, σ' ένα οργανωμένο παραλήρημα με σεξιστικά αστεία και αντικομματικές εμμονές, μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας αναμορφώσει με ρατσιστικά νομοσχέδια πολιτικού ορθολογισμού.

Είμαστε όλοι άνεργοι, άνευροι και παραδομένοι στον ψηφιακό μεσαίωνα! Ελάτε να ενώσουμε τη θλίψη μας και να την κάνουμε αμήχανο γέλιο...»

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Τζίμης Πανούσης :rockon: :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.472
Πόντοι
2.356
Γαμεί ο Τζιμάκος!  :rockon:

'Ανεργοι ξεάνεργοι ωραία το παίζει και ο Τζιμάκος... μια χαρά βγάζει το παραδάκι του ως νεοέλληνας κι αυτός. Νομίζω ζητάει διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.... για ανέργους χαχαχ (και παριπτόντως μου άρεσε πάντα ο Τζιμάκος, αλλά με χαλάει και το δήθεν μερικές φορές)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
'Ανεργοι ξεάνεργοι ωραία το παίζει και ο Τζιμάκος... μια χαρά βγάζει το παραδάκι του ως νεοέλληνας κι αυτός. Νομίζω ζητάει διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.... για ανέργους χαχαχ (και παριπτόντως μου άρεσε πάντα ο Τζιμάκος, αλλά με χαλάει και το δήθεν μερικές φορές)

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Εντάξει λέει και καμιά χοντράδα αλλά τον αγαπάμε...

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.239
Πόντοι
6.765
[youtube=700,500]YwjULWTLX2U  [/youtube]

Ο Τζίμης αποκαλύπτει το σύγχρονο ΚΚΕ και ξεχέζει Κουτσουμπέους κλπ.
Ο Θύμιος τα έχει πάρει αλλά ρουφάει το αυγό του .

Δε μου το βγάζει το βιντεάκι απευθείας κάποια μαλακία κάνω γαμώ τα καντήλια μου.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Πόσο γελοίοι αυτοί της Ελληνοφρένειας...

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.656
Πόντοι
31.558
είναι κατι που δεν θέλει και πολύ ταλέντο

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Ναι. Εμετός.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
πρεπει να απαλλαγουμε από τα κομματα εν τελει ...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
τα παιδια της ελληνοφρενειας αξιζουν πολλα συγχαρητηρια που ανεχθηκαν το μαλακα να μπαρουφολογει επι 40 λεπτα.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16

Όπως έχει πει και ο ίδιος οι τιμές του είναι οι ίδιες με αυτές του μπουρδέλου: "Όσα θες για να γαμήσεις τόσα θες να πας και στον Πανούση να ξεδώσεις" (βέβαια δεν εξηγεί αν είναι φυλής ή μεταξουργείο)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom