αν οντως σας σταμπαρει η κοπελα το ραντεβου θα γινει ευκολα σε 5 δικα μου μηνυματα κλειστηκε
η κοπελα εχει οντως σιδερακια οπως ειπε ενας εδω μεσα αρα και αυτος γνωριζει για αυτην
στα του ραντεβου:
υπηρεσιες:
-η κοπελα πολυ κρυα και μαγκωμενη οχι απο αδιαφορια αλλα απο ντροπη, ειναι καλο κοριτσι κατα βαθος που θα προσπαθησει να περασεις καλα οταν νιωσει ανετα
-προσπαθει να κλεινει το πολυ 1ραντεβου την μερα απο οτι καταλαβα
-λογικα δεν θα εχετε ελπιδες να σας απαντησει εαν δεν εχετε φωτογραφια να δει αν ειστε του γουστου της, γιατι απο οτι καταλαβα εμενα θα μου απαντησε λογω αυτου τοσο ευκολα.
εμφανιση:
-α)φατσα μετρια με περιεργο σχημα προσωπου ωστοσο εχω και αυστηρο γουστο (μην σας παρω στον λαιμο μου)
-β) σωμα οπως το βλεπετε petit και σφιγμενο λογω του οτι οντως ειναι μονο18-19(χωρις να αθλειτε)
συμπερασμα μην φανταστειτε τρελα pse γαμησια, η κοπελα ειναι εντελως απειρη στον χωρο, τωρα αν θελετε καποια να την ξεμαγκωσετε και να νιωσετε οτι πηδηξατε ενα ψαρωμενο κοριτσακι τοτε ισως σας αρεσει η ολη φαση.
-βαλτε φωτογραφια στο βαιμπερ και στειλτε ενα μηνυμα αν σας απαντησε καλως αν δεν σας απαντησει δεν χρειαζεται να την παρακαλατε.