You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζένη Μπότση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα george1985
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483
- Εμφανίσεις 162K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.211
- Πόντοι
- 1.106
Τι ρεβίθια είναι αυτά :Sε μα ρε τζεικομπ, αυτή στην ηλικια που είναι ουτε ο αρχάγγελος γαβριηλ με τον κρινο δεν μπορει να την τεκνοποιησει...θα εφαγε καμια μερα κανα κιλο ρεβυθια, θα ηρθε και θα πρηστηκε σαν φοραδα, την εβγαλε φωτο ο παπαράτσι και αμεσως "είναι εγγυος η μανδαμ"...ε όχι δεν είναι ετσι τα πραματα, ας ειμαστε και λιγο ανθρώποι ρε παιδια... :S
Συνημμένα
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.211
- Πόντοι
- 1.106
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.530
- Πόντοι
- 9.931
Ενταξει αν δεν κάνεις λίγη γυμναστικη και διατροφή είναι φυσιολογικό στα 46 να γίνεις σαν μπόγος!
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.697
- Πόντοι
- 19.795
Τζεναρα τωρα, στο Σκαι
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.835
- Πόντοι
- 606
Τζεναρα τωρα, στο Σκαι
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε θα σου πω αληθινη ιστορια απο τα δικαστηρια.ε μα ρε τζεικομπ, αυτή στην ηλικια που είναι ουτε ο αρχάγγελος γαβριηλ με τον κρινο δεν μπορει να την τεκνοποιησει...θα εφαγε καμια μερα κανα κιλο ρεβυθια, θα ηρθε και θα πρηστηκε σαν φοραδα, την εβγαλε φωτο ο παπαράτσι και αμεσως "είναι εγγυος η μανδαμ"...ε όχι δεν είναι ετσι τα πραματα, ας ειμαστε και λιγο ανθρώποι ρε παιδια... :S
52χρονη απαταει τον αντρα της και μενει εγκυος. Απιστευτο κι ομως αληθινο.
Το παιδι γεννιεται στους 5 μηνες και μια εβδομαδα (!)
Και επιβιωνει.
Απιστευτα και τα δυο.
Το γνωριζω γιατι μετα επακολουθησε δικη προσβολης πατροτητας.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.835
- Πόντοι
- 606
κατι τετοιες στιγμες ο νομος του πικερ ειναι τομη στη νομικηΤύπε θα σου πω αληθινη ιστορια απο τα δικαστηρια.
52χρονη απαταει τον αντρα της και μενει εγκυος. Απιστευτο κι ομως αληθινο.
Το παιδι γεννιεται στους 5 μηνες και μια εβδομαδα (!)
Και επιβιωνει.
Απιστευτα και τα δυο.
Το γνωριζω γιατι μετα επακολουθησε δικη προσβολης πατροτητας.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μιλαμε διαβαζα τα χαρτια, τα ξαναδιαβαζα και νομιζα οτι καποιος μού κάνει πλάκα τύπεκατι τετοιες στιγμες ο νομος του πικερ ειναι τομη στη νομικη
Και μην φανταστεις καμια καλοστεκουμενη 52αρα
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.835
- Πόντοι
- 606
τελειωμενη λασπη πατσαβουρα που την ειχε δει γκομενα τυπε?Μιλαμε διαβαζα τα χαρτια, τα ξαναδιαβαζα και νομιζα οτι καποιος μού κάνει πλάκα τύπε
Και μην φανταστεις καμια καλοστεκουμενη 52αρα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Mια θείτσα υπο καταρρευση. Μια αρπαχτη πηγε να κανει και της εκατσε να μεινει εγκυος και μαλιστα στο πρωτο της παιδι (!)τελειωμενη λασπη πατσαβουρα που την ειχε δει γκομενα τυπε?
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.835
- Πόντοι
- 606
που κακο χρονο να χειMια θείτσα υπο καταρρευση. Μια αρπαχτη πηγε να κανει και της εκατσε να μεινει εγκυος και μαλιστα στο πρωτο της παιδι (!)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ελα ρε τύπε κριμα η γυναικουλαπου κακο χρονο να χει
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.263
- Πόντοι
- 5.097
Ελα πές την αλήθεια εσύ είσαι ο πατέρας.Mια θείτσα υπο καταρρευση. Μια αρπαχτη πηγε να κανει και της εκατσε να μεινει εγκυος και μαλιστα στο πρωτο της παιδι (!)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ελα πές την αλήθεια εσύ είσαι ο πατέρας.
Μέτριο και το τσιφτετέλι της Τζενούλας στον Σπύρο Παπαδόπουλο. Κορυφαίο milfόνι που άρχισε να σπάει !
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.530
- Πόντοι
- 9.931
Τζένη Μπότση: Όλοι ξέρουν ποιος με παρενόχλησε σεξουαλικά
«Ξέρουν ποιος είναι, όλοι ξέρουν ποιος είναι» εξομολογείται η διάσημη ηθοποιός Τζένη Μπότση, μιλώντας για την σεξουαλική παρενόχληση που, όπως υποστηρίζει, έχει δεχτεί η ίδια στο παρελθόν.
«Και εμένα που βγήκα και μίλησα κάποιοι με κατηγόρησαν. Όταν έναν άνθρωπο που έχει υποστεί κάτι τέτοιο με οποιονδήποτε τρόπο τον κατηγορείς, δεν είναι εύκολο. Δεν έχει γίνει στο συγκεκριμένο θέμα μια πρώτη εξομολόγηση. Να ανοίξει ένας ασκός που δεν ξέρω που θα σταματήσει…» σημειώνει η ίδια σε συνέντευξή της στο «tv-ethnos».
Παράλληλα, δε διστάζει να ομολογήσει ότι έχασε πολλά χρήματα εξαιτίας του ότι δεν ήθελε να τυποποιηθεί σε κάποιο ρόλο μετά την «κλασική» πλέον ατάκα της στο Σημάδι του Έρωτα «Γουστάρεις τη χωριάτισσα Κωστάκη;», ενώ εξομολογείται ότι έχει αρνηθεί να κάνει γυμνή φωτογράφιση παρά τα 15 εκατ. που της έδωσαν και ήταν πολλά χρήματα εκείνη την εποχή.
Σε ό,τι αφορά στην σεξουαλική παρενόχληση, όπως έχει υποστηρίξει σε προηγούμενες συνεντεύξεις της, «αυτό που εύχομαι είναι κάποιοι άνθρωποι να έχουν χάσει τον ύπνο τους. Όλο αυτό με άλλαξε ως άνθρωπο και είναι κάτι που δεν έχω ξεπεράσει ακόμα, παρόλο που συνέβη σε ηλικία 21 ετών. Έχω πολύ θυμό μέσα μου και αισθάνομαι υπεύθυνη κατά έναν τρόπο γιατί έχει συμβεί και σε άλλες κοπέλες αυτό μετά από μένα. Αν έβρισκα τη δύναμη να μιλήσω νωρίτερα, ίσως να τον είχα σταματήσει».
Μάλιστα, έχει τονίσει πως «είχα σοκαριστεί τόσο πολύ που θυμάμαι ότι πήγαινα σε οντισιόν και ήμουν με το όπλο στο χέρι. Μάλιστα, μια φορά ένας σκηνοθέτης μού είχε πει: ‘Μα γιατί είστε σε θέση άμυνας; Μια ακρόαση κάνουμε’».
Σεμνή κοπέλα το Τζενάκι για σπίτι , της έδιναν 15 εκατομμύρια για γυμνή φωτογράφιση και δεν την έκανε.
Κρίμα που έμεινε στο ράφι.
«Ξέρουν ποιος είναι, όλοι ξέρουν ποιος είναι» εξομολογείται η διάσημη ηθοποιός Τζένη Μπότση, μιλώντας για την σεξουαλική παρενόχληση που, όπως υποστηρίζει, έχει δεχτεί η ίδια στο παρελθόν.
«Και εμένα που βγήκα και μίλησα κάποιοι με κατηγόρησαν. Όταν έναν άνθρωπο που έχει υποστεί κάτι τέτοιο με οποιονδήποτε τρόπο τον κατηγορείς, δεν είναι εύκολο. Δεν έχει γίνει στο συγκεκριμένο θέμα μια πρώτη εξομολόγηση. Να ανοίξει ένας ασκός που δεν ξέρω που θα σταματήσει…» σημειώνει η ίδια σε συνέντευξή της στο «tv-ethnos».
Παράλληλα, δε διστάζει να ομολογήσει ότι έχασε πολλά χρήματα εξαιτίας του ότι δεν ήθελε να τυποποιηθεί σε κάποιο ρόλο μετά την «κλασική» πλέον ατάκα της στο Σημάδι του Έρωτα «Γουστάρεις τη χωριάτισσα Κωστάκη;», ενώ εξομολογείται ότι έχει αρνηθεί να κάνει γυμνή φωτογράφιση παρά τα 15 εκατ. που της έδωσαν και ήταν πολλά χρήματα εκείνη την εποχή.
Σε ό,τι αφορά στην σεξουαλική παρενόχληση, όπως έχει υποστηρίξει σε προηγούμενες συνεντεύξεις της, «αυτό που εύχομαι είναι κάποιοι άνθρωποι να έχουν χάσει τον ύπνο τους. Όλο αυτό με άλλαξε ως άνθρωπο και είναι κάτι που δεν έχω ξεπεράσει ακόμα, παρόλο που συνέβη σε ηλικία 21 ετών. Έχω πολύ θυμό μέσα μου και αισθάνομαι υπεύθυνη κατά έναν τρόπο γιατί έχει συμβεί και σε άλλες κοπέλες αυτό μετά από μένα. Αν έβρισκα τη δύναμη να μιλήσω νωρίτερα, ίσως να τον είχα σταματήσει».
Μάλιστα, έχει τονίσει πως «είχα σοκαριστεί τόσο πολύ που θυμάμαι ότι πήγαινα σε οντισιόν και ήμουν με το όπλο στο χέρι. Μάλιστα, μια φορά ένας σκηνοθέτης μού είχε πει: ‘Μα γιατί είστε σε θέση άμυνας; Μια ακρόαση κάνουμε’».
Σεμνή κοπέλα το Τζενάκι για σπίτι , της έδιναν 15 εκατομμύρια για γυμνή φωτογράφιση και δεν την έκανε.
Κρίμα που έμεινε στο ράφι.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.211
- Πόντοι
- 1.106
Όλοι τον ξέρουν λέει...
Προφανως ήταν ο σκηνοθετης
Προφανως ήταν ο σκηνοθετης
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.530
- Πόντοι
- 9.931
Καλά το τι είναι σεξουαλική παρενόχληση και τι όχι θέλει μεγάλη κουβέντα.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.902
- Πόντοι
- 6.256
Αφου παρενοχλήθηκε σεξουαλικά και η τζενη μπότση, γαμησε τα,
Μονο στο ελλάντα αυτά, οξεία λιγουρίαση