Νέα

Τζαμπατζήδες στην Αττικό Οδό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.874
Πόντοι
6.035
τι γινεται?πως παει στην αττικη οδο θα εχουμε κανενα απροοπτο να κονομησουμε?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.874
Πόντοι
6.035
πλακωσαν και οι ντενεκεδες.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.119
Πόντοι
7.195
Μου έχει τύχει ακριβώς το ίδιο πολλές φορές μέχρι που μια μέρα μου γύρισε το μυαλό...
Πάω να περάσω από το e-pass και έρχεται ένας ταρίφας να περάσει τσάμπα από πίσω μου...
Φρενάρω, δεν το αφήνω να περάσει και κάνει όπισθεν...
Έρχεται μία κυρία από πίσω μου και πάει ο ταρίφας να περάσει κολλητά πίσω από την κυρία...
Ξανά φρενάρω, σταματάει η κυρία και ο ταρίφας έσκασε από πίσω της...
Ήρθε η αστυνομία και μια προϊσταμένη από την Αττική Οδό...
Η προϊσταμένη κατέθεσε ότι ο ταρίφας το κάνει συνέχεια και τον έχουν καταγράψει με τις κάμερες, τον έχουν στην black list...
Η αστυνομία τον συνέλαβε για πολλά και διάφορα αδικήματα, μεταξύ άλλων γιατί δεν πλήρωσε, ότι το έχει κάνει κατ'εξακολούθηση, ότι προκάλεσε ατύχημα, εξύβριση, κτλ.
Έχασα χρόνο από τη ζωή μου εκείνη την ημέρα αλλά το ευχαριστήθηκα με το μαλάκα...
δηλαδή τύπε μου τον ήξερε η Αττική Οδός τον ταρίφα αλλά δεν έκανε τίποτα και έπρεπε να βρεθείς εσύ σταυροφόρος για να κουνηθεί το πράγμα..
Σου φαίνεται λογικό αυτό ?

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
9.026
Πόντοι
1.056
δηλαδή τύπε μου τον ήξερε η Αττική Οδός τον ταρίφα αλλά δεν έκανε τίποτα και έπρεπε να βρεθείς εσύ σταυροφόρος για να κουνηθεί το πράγμα..
Σου φαίνεται λογικό αυτό ?

Δίκιο έχεις, καθόλου λογικό...

Έπρεπε να κάνω φασαρία και να καλέσω αστυνομία για να ασχοληθούν από την Αττική Οδό τελικά... :jerking:

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
815
Πόντοι
81
Μου έχει τύχει ακριβώς το ίδιο πολλές φορές μέχρι που μια μέρα μου γύρισε το μυαλό...

Πάω να περάσω από το e-pass και έρχεται ένας ταρίφας να περάσει τσάμπα από πίσω μου...

Φρενάρω, δεν το αφήνω να περάσει και κάνει όπισθεν...

Έρχεται μία κυρία από πίσω μου και πάει ο ταρίφας να περάσει κολλητά πίσω από την κυρία...

Ξανά φρενάρω, σταματάει η κυρία και ο ταρίφας έσκασε από πίσω της...

Ήρθε η αστυνομία και μια προϊσταμένη από την Αττική Οδό...

Η προϊσταμένη κατέθεσε ότι ο ταρίφας το κάνει συνέχεια και τον έχουν καταγράψει με τις κάμερες, τον έχουν στην black list...

Η αστυνομία τον συνέλαβε για πολλά και διάφορα αδικήματα, μεταξύ άλλων γιατί δεν πλήρωσε, ότι το έχει κάνει κατ'εξακολούθηση, ότι προκάλεσε ατύχημα, εξύβριση, κτλ.

Έχασα χρόνο από τη ζωή μου εκείνη την ημέρα αλλά το ευχαριστήθηκα με το μαλάκα...
52477A63-3AE5-4E5D-B1FB-B655C363548B.jpeg
0E4C253B-4DD7-4EBA-9174-7F525E45B046.jpeg
Ποια χρονια εγινε αυτο τύπε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom