Νέα

Τζαμπατζήδες στην Αττικό Οδό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
ολο και πιο συχνα τελευταια βλεπω ΙΧδες να ερχονται κολλητα στον μπροστινο στη μπαρα του e-pass και να περνανε τζαμπα χωρις να κτυπαει συναγερμος

σημερα παλι μου ηλθε ενας "μελαχρινος" και περασε μαζι μου, αισθανθηκα σαν κοροιδο, σας εχει τυχει τυποι?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
ολο και πιο συχνα τελευταια βλεπω ΙΧδες να ερχονται κολλητα στον μπροστινο στη μπαρα του e-pass και να περνανε τζαμπα χωρις να κτυπαει συναγερμος

σημερα παλι μου ηλθε ενας "μελαχρινος" και περασε μαζι μου, αισθανθηκα σαν κοροιδο, σας εχει τυχει τυποι?
μηπως ηταν αυτος ο Αραβας που ετρεχε να προλαβει την πτήση της Εμιρειτς που γυρισαν τα αεροπλανο εχθες ?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.082
Πόντοι
2.606

κρατα το το θρεντ θα το χρειαστουμε μολις το στρωσει στην αθηνα:coffee:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.362
Πόντοι
22.266

Na taν μόνο αυτό;!! Εδώ έχουν κάνει στο μετρό μπάρες εισόδου ώστε να κάνουν Κολλητήρι όλοι οι παρατρεχαμενοι κ λάθρο μην τους χαλάσουμε χατίρι ..
Το μοναδικό μέτρο παγκοσμίως που εγώ δω να καθυστερεί η μπάρα δύο τρία δευτερόλεπτα .....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κρατα το το θρεντ θα το χρειαστουμε μολις το στρωσει στην αθηνα:coffee:
Θα πάμε για σκι ......:smiling-face-with-heart-eyes:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Na taν μόνο αυτό;!! Εδώ έχουν κάνει στο μετρό μπάρες εισόδου ώστε να κάνουν Κολλητήρι όλοι οι παρατρεχαμενοι κ λάθρο μην τους χαλάσουμε χατίρι ..
Το μοναδικό μέτρο παγκοσμίως που εγώ δω να καθυστερεί η μπάρα δύο τρία δευτερόλεπτα .....

παιρνεις το μετρο ;;; :confused:
παλι με πλεμπα μπλεξαμε .. :coffee:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.362
Πόντοι
22.266

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.910
Πόντοι
746
Μου έχει τύχει 3 φορές να έρθει απο πίσω ΙΧ και να περάσει τζάμπα με τα δικά μου λεφτά. Ποσό των 2ευρώ.
Μία άλλη φορά μπροστά μου Νταλίκα με ρεμούλκα είχε κρυφτεί απο την δεξιά μεριά μηχανή που πέρασε τσάμπα.Αυτόν άντε να τον πάρει πρέφα κάμερα.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.042
Πόντοι
6.236

Εσύ γιατί αισθάνεσαι σαν κορόιδο, δεν κατάλαβα:think:
Μήπως είσαι ο Γιώργος Συριανός; (Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικής Οδού)

OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Εσύ γιατί αισθάνεσαι σαν κορόιδο, δεν κατάλαβα:think:
Μήπως είσαι ο Γιώργος Συριανός; (Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικής Οδού)
δεν ειμαι αλλα γιατι να περναει ο αλλος με τα δικα μου λεφτα? :undecided: :confused:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.042
Πόντοι
6.236
OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Μου έχει τύχει 3 φορές να έρθει απο πίσω ΙΧ και να περάσει τζάμπα με τα δικά μου λεφτά. Ποσό των 2ευρώ.
Μία άλλη φορά μπροστά μου Νταλίκα με ρεμούλκα είχε κρυφτεί απο την δεξιά μεριά μηχανή που πέρασε τσάμπα.Αυτόν άντε να τον πάρει πρέφα κάμερα.
μηχανες παντα περνουσαν, υπαρχει και κιτ αναδιπλωσης της πινακιδας να μην φαινεται στις καμερες

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
8.247
Πόντοι
1.056
Μου έχει τύχει ακριβώς το ίδιο πολλές φορές μέχρι που μια μέρα μου γύρισε το μυαλό...

Πάω να περάσω από το e-pass και έρχεται ένας ταρίφας να περάσει τσάμπα από πίσω μου...

Φρενάρω, δεν το αφήνω να περάσει και κάνει όπισθεν...

Έρχεται μία κυρία από πίσω μου και πάει ο ταρίφας να περάσει κολλητά πίσω από την κυρία...

Ξανά φρενάρω, σταματάει η κυρία και ο ταρίφας έσκασε από πίσω της...

Ήρθε η αστυνομία και μια προϊσταμένη από την Αττική Οδό...

Η προϊσταμένη κατέθεσε ότι ο ταρίφας το κάνει συνέχεια και τον έχουν καταγράψει με τις κάμερες, τον έχουν στην black list...

Η αστυνομία τον συνέλαβε για πολλά και διάφορα αδικήματα, μεταξύ άλλων γιατί δεν πλήρωσε, ότι το έχει κάνει κατ'εξακολούθηση, ότι προκάλεσε ατύχημα, εξύβριση, κτλ.

Έχασα χρόνο από τη ζωή μου εκείνη την ημέρα αλλά το ευχαριστήθηκα με το μαλάκα...
52477A63-3AE5-4E5D-B1FB-B655C363548B.jpeg
0E4C253B-4DD7-4EBA-9174-7F525E45B046.jpeg

OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Μου έχει τύχει ακριβώς το ίδιο πολλές φορές μέχρι που μια μέρα μου γύρισε το μυαλό...

Πάω να περάσω από το e-pass και έρχεται ένας ταρίφας να περάσει τσάμπα από πίσω μου...

Έρχεται μία κυρία από πίσω μου και πάει ο ταρίφας να περάσει κολλητά πίσω από την κυρία...

Η προϊσταμένη κατέθεσε ότι ο ταρίφας το κάνει συνέχεια και τον έχουν καταγράψει με τις κάμερες, τον έχουν στην black list...

Η αστυνομία τον συνέλαβε για πολλά και διάφορα αδικήματα, μεταξύ άλλων γιατί δεν πλήρωσε, ότι το έχει κάνει κατ'εξακολούθηση, ότι προκάλεσε ατύχημα, εξύβριση, κτλ.

Έχασα χρόνο από τη ζωή μου εκείνη την ημέρα αλλά το ευχαριστήθηκα με το μαλάκα...
τυπε μπορει να σε ρωτησει καποιος τωρα αμα εισαι μετοχος στην αττικη οδο :confused:

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.356
Πόντοι
1.056

Δεν εχεις ακούσει την γνωστή φράση "Στην Ελλαδα μόνο τα κορόιδα πληρώνουν" ?

Το έχω κάνει μονο μια φορα, οταν περίμενα μισή ωρα να περάσω στα διόδια γιατι γινόταν της π@υτανας, και την τελευταία στιγμή μου φάγανε την θέση...

να κανω οπισθεν δεν γινόταν γιατι απο πίσω ερχόντουσαν αυτοκίνητα, να μπω σε άλλη σειρά δεν μπορούσα γιατί δεν με άφηνε κανένας, εεε μπήκα στο e-pass πίσω απο έναν άλλον.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.806
Πόντοι
456
αποκλειεται δηλαδη με τις καμερες να καταγραφει το τζαμπανταν και να σου χωσει η Αττικη Οδος στη συνεχεια προστιμο και οτι αλλο νομιμο ?

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496

Φαντάζομαι μικρός, ο ήρωάς σου ήταν ο "δικαστής Ντρέντ" :cheesy::cheesy:
Μαζί σου τύπε!!! Καλά ξηγήθηκες στον κιτρινιάρη!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

σωραιος ρε τυπε και μονο που εκατσες και ασχοληθηκες

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Στις λωρίδες epass κάποτε οι μπαριέρες παραμένουν ανοιχτές από βλάβη ή από προηγούμενο πονηρίδη.
Περνώντας, λίγο βιαστικά ομολογουμένως, το epass δεν χτύπησε.
Από πίσω έρχονταν άλλοι οπότε ούτε θα άλλαζα τρεις λωρίδες για να σταματήσω δεξιά, ούτε θα έχανα τον χρόνο μου να συνεννοηθώ. Συνέχισα το δρόμο μου.
Παρότι ήμουν σίγουρος οτι δεν θα γινόταν τίποτε, για λόγους τάξεως έστειλα μέηλ με την είσοδο της ΑΟ, την πινακίδα μου, ώρα διέλευσης και τον αριθμό της συσκευής μου ώστε να χρεώσουν τα 2,3€.
Προς υπεράσπισή μου έχω κάτι λίγα κομμάτια της ΑΒΑΞ, αλλά δεν νομίζω οτι το έκτακτο έσοδο αύξησε την αξία τους. :embarrased: :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Παντως η μπάρα 650 ευρω κανει να ξέρετε αν την παρεις μαζι σου :coffee:
Κανονικα πανε μονες τους αριστερα , αλλα κάποιες ειναι κολλημενες λιγο

Stories

Νέο!