Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
είπα να στρώσουμε κώλο. να δουλεύουμε για να δημιουργούμε, όχι για να αρπάξουμε. δε μιλάω για ώρες εργασίας, μιλάω για νοοτροπία. όταν δουλεύεις 16 ώρες τη μέρα με τελικό σκοπό να αρπάξεις ό,τι βρεις και ό,τι δεν βρεις δεν πας μπροστά. έρχεσαι εδώ που έχουμε καταλήξει.
παίζει και αυτό :thumbsup:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ενώ οι Χριστιανοί δεν το κάνουν αυτό; Υπάρχουν μεγαλύτεροι προσυλητιστές από το παπαδαριό; Εγώ συμφωνώ με τον Κάβιρο ότι για τους νόμιμους πολίτες μουσουλμάνους της χώρας υπάρχουν ήδη τεμένη παρολαυτα θα έπρεπε να υπάρχει και ένα στην Αθήνα ως πρωτεύουσα που συγκεντρώνει εναν αρκετό αριθμό μουσουλμάνων κατοίκων ή και τουριστών.Από την άλλη βέβαια πιστεύω ότι υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις ένα μεγάλο μέρος των μεταναστών θα έπρεπε να αποκτήσει την ιθαγένεια (για λειτουργικούς λόγους κυρίως)  και κατά συνέπεια θα ως νόμιμοι πολίτες θα χρειαστούν ένα θρησκευτικό χώρο για να εξασκούν το δικαίωμα της πίστης τους (μουσουλμάνοι,βουδιστές ή οτιδήποτε άλλο). Η εικόνα στον Άγιο Παντελεήμονα με πλήθος μουσουλμάνων να προσκυνάει το πεζοδρόμιο είναι τριτοκοσμική και δεν αρμόζει στην αισθητική μου.Και σίγουρα δε φταίνε οι μουσουλμάνοι για αυτό.Ας μην επεκταθούμε σε αυτό όμως γιατί είναι άλλο κομμάτι συζήτησης.

Καταρχην ας φυγουν ΟΛΟΙ οι λαθρομεταναστες, και μετα βλεπουμε τι πρεπει να γινει, αναλογως με τον αριθμο των μουσουλμανων. Γιατι να καλυψουμε τις αναγκες ανθρωπων που ειναι παρανομα στην χωρα μας? Να τους διωξουμε πρεπει.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.879
Πόντοι
6.035
είπα να στρώσουμε κώλο. να δουλεύουμε για να δημιουργούμε, όχι για να αρπάξουμε. δε μιλάω για ώρες εργασίας, μιλάω για νοοτροπία. όταν δουλεύεις 16 ώρες τη μέρα με τελικό σκοπό να αρπάξεις ό,τι βρεις και ό,τι δεν βρεις δεν πας μπροστά. έρχεσαι εδώ που έχουμε καταλήξει.
εσυ πιο πανω εμμεσως ειπες τους ελληνες τεμπεληδες,συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου σου γιατι και εσυ εδω ζεις οτι λες αναφερεσαι και σε σενα εν παση περιπτωση αλλο ειναι το θεμα και αλλου το πηγαμε κλεινη η παρενθεση εδω.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υποχρεωσαμε κανεναν να ερθει στην Ελλαδα. Αν δεν τους αρεσει να φυγουν. Και το λεω εγω που δεν ειμαι ουτε εθνικιστης ουτε ακροδεξιος. Οπως και εμενα αν δεν μου αρεσει η αγγλια δεν μπορω να την αλλαξω. Απλα φευγω. Οι μουσουλμανοι βεβαια στην αγγλια θελουν να την αλλαξουν. Αλλα τι να περιμενεις απο ανθρωπους που πιστευουν οτι στον παραδεισο θα εχουν 72 παρθενες να γαμανε...

Οι Χριστιανοί που πιστεύουν οτι θα κατέβει ο Θεός και θα ξεδιαλέξει ποιος είναι ο σωστός και ποιος ο σκάρτος και εν πάσει περιπτώσει όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που αναφέρει η Αποκάλυψη του Ιωάννη (την οποία κοβω το πιο σημαντικό μου μέλος ότι δεν έχεις διαβάσει) ακούγεται ρεαλιστικό ε; Η νοοτροπία του "χλευάζειν" οτιδήποτε διαφορετικό είναι so typical από τους Έλληνες.Γιατί δε σέβεσαι τα πιστεύω του καθενός;Γουστάρεις να έρθει ένας Βαυαρός και να σε χλευάσει επειδή μπορεί να πιστεύεις στο 12θεο;Και να σε ειρωνεύεται που παίρνεις τα βουνά και τα λαγκάδια για να τιμήσεις τη γιορτή του ήλιου και του καλοκαιριού ή της άνοιξης;Είσαστε σοβαροί ρε;;;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εσυ πιο πανω εμμεσως ειπες τους ελληνες τεμπεληδες,συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου σου γιατι και εσυ εδω ζεις οτι λες αναφερεσαι και σε σενα εν παση περιπτωση αλλο ειναι το θεμα και αλλου το πηγαμε κλεινη η παρενθεση εδω.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημά σου.
χρησιμοποίησα α' πληθυντικό, φυσικά και δεν μιλάω για όλους τους άλλους εκτός από μένα.
αν και αφού σου εξήγησα πάλι δεν κατάλαβες ή κατάλαβες και αρχίζεις τα τσάμικα, γκόου ον  :sunglasses:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.879
Πόντοι
6.035
δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημά σου.
χρησιμοποίησα α' πληθυντικό, φυσικά και δεν μιλάω για όλους τους άλλους εκτός από μένα.
αν και αφού σου εξήγησα πάλι δεν κατάλαβες ή κατάλαβες και αρχίζεις τα τσάμικα, γκόου ον  :sunglasses:
δεν ξερω τσαμικο γλυκια μου δεν ειμαι βουνισιος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Οι Χριστιανοί που πιστεύουν οτι θα κατέβει ο Θεός και θα ξεδιαλέξει ποιος είναι ο σωστός και ποιος ο σκάρτος και εν πάσει περιπτώσει όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που αναφέρει η Αποκάλυψη του Ιωάννη (την οποία κοβω το πιο σημαντικό μου μέλος ότι δεν έχεις διαβάσει) ακούγεται ρεαλιστικό ε; Η νοοτροπία του "χλευάζειν" οτιδήποτε διαφορετικό είναι so typical από τους Έλληνες.Γιατί δε σέβεσαι τα πιστεύω του καθενός;Γουστάρεις να έρθει ένας Βαυαρός και να σε χλευάσει επειδή μπορεί να πιστεύεις στο 12θεο;Και να σε ειρωνεύεται που παίρνεις τα βουνά και τα λαγκάδια για να τιμήσεις τη γιορτή του ήλιου και του καλοκαιριού ή της άνοιξης;Είσαστε σοβαροί ρε;;;

Γιατι να κυκλοφορουν οι γυναικες με καλυμενο προσωπο επειδη ειναι μουσουλμανες, οταν για μενα δεν επιτρεπεται να κρυβω το προσωπο μου? Εγω προσωπικα ειμαι αθρησκος, και σιχαινομαι τους φανατικους καθε θρησκειας. Η συγκεκριμενη θρησκεια ειναι η χειροτερη απο ολες.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καταρχην ας φυγουν ΟΛΟΙ οι λαθρομεταναστες, και μετα βλεπουμε τι πρεπει να γινει, αναλογως με τον αριθμο των μουσουλμανων. Γιατι να καλυψουμε τις αναγκες ανθρωπων που ειναι παρανομα στην χωρα μας? Να τους διωξουμε πρεπει.

Έτσι όπως τα κατάφεραν οι κυβερνήσεις που δυστυχώς ψηφίζει η πλειοψηφία αυτών των ρημαδοκατοίκων οι λαθρομεταναστες δεν ΜΠΟΡΟΥΝ πλέον να απελαθούν για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν ούτε ένα χαρτί και δηλώνουν ό,τι νάναι.Το σύνολο αυτών που αποκαλούνται "Πακια" είναι Μπαγκλαντέζοι οι οποίοι δηλώνουν πακιστανοί για να πάρουν ασυλία ως πρόσφυγες.Το ίδιο και με τους "μαύρους" όπου όλοι δηλώνουν Σομαλοί.Όπως και με τους Αφγανού;.Είσαι σοβαρός;Μπορεί να βγει άκρη;Όπως είπα πριν δεν είναι της παρούσης το θέμα αυτό.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Γιατι να κυκλοφορουν οι γυναικες με καλυμενο προσωπο επειδη ειναι μουσουλμανες, οταν για μενα δεν επιτρεπεται να κρυβω το προσωπο μου? Εγω προσωπικα ειμαι αθρησκος, και σιχαινομαι τους φανατικους καθε θρησκειας. Η συγκεκριμενη θρησκεια ειναι η χειροτερη απο ολες.

γιατί πάτε τα πράγματα στα άκρα?
άμα είναι αντισυνταγματικό το καλυμμένο πρόσωπο φυσικά και δεν πρέπει να καλύπτεται λόγω θρησκείας.
τι πανικός είναι αυτός στο άκουσμα της λέξης μουσουλμάνος?  :S

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Για άθρησκο πολύ φανατισμένο σε βρίσκω συγγνώμη κι όλας.Μόνο άθρησκος δε μου μοιάζεις.Δηλώνεις άθρησκος αλλά βαθιά μέσα σου νομίζω ότι όλη η προκατάληψη και η ρίζα του "ελληνικού ορθόδοξου χριστιανόπαιδου" βρίσκουν το νόημάτους.Εσένα τι σε νοιάζει τι κάνει η άλλη αφού είναι επιλογή της; (εάν είναι επιλογή της φυσικά) Και μένα με ενοχλεί η γιαγιά του γείτονα που φοράει μαύρη μαντήλα στο κεφάλι ως χήρα και έχει 3 σταυρουδάκια στο στέρνο να την πυροβολήσω;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Χαρέμι,τωραα  :2funny: :2funny: :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
γιατί πάτε τα πράγματα στα άκρα?
άμα είναι αντισυνταγματικό το καλυμμένο πρόσωπο φυσικά και δεν πρέπει να καλύπτεται λόγω θρησκείας.
τι πανικός είναι αυτός στο άκουσμα της λέξης μουσουλμάνος?  :S

Στην αγγλια κυκλοφορουν καποιες γυναικες ετσι. Αν δειτε τα βιντεο που πουσταρα πιο πριν,ο μαλακας λεει πως δεν γινεται να υπακουμε νομους του κρατους που ερχονται σε αντιθεση με την θρησκεια μας. Ανοιξτε τα ματια σας να δειτε τι γινεται....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Για άθρησκο πολύ φανατισμένο σε βρίσκω συγγνώμη κι όλας.Μόνο άθρησκος δε μου μοιάζεις.Δηλώνεις άθρησκος αλλά βαθιά μέσα σου νομίζω ότι όλη η προκατάληψη και η ρίζα του "ελληνικού ορθόδοξου χριστιανόπαιδου" βρίσκουν το νόημάτους.Εσένα τι σε νοιάζει τι κάνει η άλλη αφού είναι επιλογή της; (εάν είναι επιλογή της φυσικά) Και μένα με ενοχλεί η γιαγιά του γείτονα που φοράει μαύρη μαντήλα στο κεφάλι ως χήρα και έχει 3 σταυρουδάκια στο στέρνο να την πυροβολήσω;

Ειναι παρανομο για ολους τους πολιτες να κυκλοφορουν με κρυμμενο προσωπο, εκτος απο τις μουσουλμανες. Εσενα πως σου φαινεται αυτο?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Στην αγγλια κυκλοφορουν καποιες γυναικες ετσι. Αν δειτε τα βιντεο που πουσταρα πιο πριν,ο μαλακας λεει πως δεν γινεται να υπακουμε νομους του κρατους που ερχονται σε αντιθεση με την θρησκεια μας. Ανοιξτε τα ματια σας να δειτε τι γινεται....

ε ωραία, και στη γαλλία την καταργούν την μπούργκα.
υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιμετώπισης του ίδιου θέματος.
ας υπάρχει ΜΙΑ σταθερή πολιτική αντιμετώπισης κάποιων θεμάτων και ας σκούζουν μερικοί μέχρι να τους κοπεί η φωνή.
χαλιούνται αυτοί που κάθονται και ακούνε αυτούς που σκούζουν αντί να κοιτάξουν πώς μπορεί να βρεθεί η λύση.
το μεγαλείο του έλληνα δηλαδή.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Αν πεις η γραψεις κατι που δεν αρεσει στους μουσουλμανους, αρχιζουν τις απειλες. Θυμαστε τι εχει γινει κατα καιρους. Καμια αλλη θρησκεια δεν εχει τετοιους μαλακες (πιστους).

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.879
Πόντοι
6.035
παρτε ενα μαλακα να μαθαινεται

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Μα το θέμα από ένα σημείο και μετά παύει να είναι θρησκευτικό και περνάει σε θέμα συνήθειας και κυρίως παράδοσης. Εάν εσένα σε ανάγκαζαν ν'αλλάξεις συνήθειες, τις οποίες θα έκριναν στο εξής παράνομες, τί γνώμη θα είχες;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μα το θέμα από ένα σημείο και μετά παύει να είναι θρησκευτικό και περνάει σε θέμα συνήθειας και κυρίως παράδοσης. Εάν εσένα σε ανάγκαζαν ν'αλλάξεις συνήθειες, τις οποίες θα έκριναν στο εξής παράνομες, τί γνώμη θα είχες;

από τη στιγμή που παραβαίνουν τους νόμους του κράτους φυσικά και θα τις αλλάξεις.
άμα δε γουστάρεις να τις αλλάξεις πάγαινε σε ένα κράτος που να τις δέχεται.
δεν κατάλαβα δηλαδίς.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ε ωραία, και στη γαλλία την καταργούν την μπούργκα.
υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιμετώπισης του ίδιου θέματος.
ας υπάρχει ΜΙΑ σταθερή πολιτική αντιμετώπισης κάποιων θεμάτων και ας σκούζουν μερικοί μέχρι να τους κοπεί η φωνή.
χαλιούνται αυτοί που κάθονται και ακούνε αυτούς που σκούζουν αντί να κοιτάξουν πώς μπορεί να βρεθεί η λύση.
το μεγαλείο του έλληνα δηλαδή.

Η Αγγλια δεν ειναι σαν την Γαλλια. Τους Αγγλους τους ρωτησε κανεις αν θελουν να περπατανε στον δρομο και να νομιζουν πως ειναι στην Τεχερανη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom